Snelle service!

Prima service en levering.

Berden mode is een fijne winkel

De kleding van Berden mode. Is divers, van goede kwaliteit en het personeel Is vriendelijk! Ik kom er graag!

Mijn bestelling was keurig verzorgd!

Tot de volgende keer

Mooie en uitgebreide collectie Goede aankoop begeleiding van het vriendelijke en geduldige personeel

Super geholpen.

Fijne winkel om te shoppen!! Veel keus.

Pakketje kwam in een doos binnen, ipv een zak zoals sommige andere winkels. Snel geleverd en geen onnodige mails.

Klasse

Via de website 3 artikelen besteld, binnen 2 dagen gekregen. Een artikel teruggestuurd en binnen aantal dagen ook geld terug ontvangen. Kwaliteit van de artikelen waren goed en zoals beschreven op de website Uitstekend

Snel en netjes

Ik kende deze winkel niet, maar ze verzenden snel en netjes, zou er zo weer bestellen! Fijner dan bijvoorbeeld about you omdat het veel sneller is en het zit ook kleiner verpakt (beter voor het milieu).

Keurig afgehandeld

Had een jurkje besteld via de website met korte mouwen. Ontving een jurk met polslange mouwen. Heb het in de winkel terug gebracht en kreeg direct het geld terug via het bankpasje. Helaas was dit model er alleen nog in een andere kleur met korte mouwen. Anders had ik kunnen ruilen. Prima afgehandeld. Kan gebeuren dat een foto niet klopt.

Berden staat voor prachtige kleding ruime keus en snelle service! Heel fijn winkelen!

Prachtig ruim assortiment en snelle service! Overzichtelijke informatie van elk product! Winkelen bij Berden is een feestje!

Vriendelijke voor alle leeftijden benadering!

Het personeel benaderd iedereen jong of oud, rijk of arm op een professionele manier!

Snel verstuurd

Goeie prijs en snel verstuurd

helemaal top!

niets aan te merken

Was op zoek naar een shirtje van Anna. En bij Berden was het nog op voorraad. Besteld en had het snel in huis. Makkelijke site om te bestellen. Wat als nieuwe klant niet overal is. Erg blij met het mooie shirtje!

Prettig

Mooie winkel vriendelijk en behulpzaam personeel.

Mooi op tijd geleverd

Mooi op tijd geleverd

Mooie kleding!

Mooie kleding! Precies zoals op de website. De maat klopt helemaal. Ik zou deze webshop aanraden.

Netjes en verzorgd

Keurig verpakt, netjes en verzorgd . Snelle levering .

Superblij met mijn aankoop.

Was op zoek naar iets groen, na even zoeken op google kwam ik bij Berden tercht. Goed geslaagd, mooie kwaliteit, snel verzonden, keurig verpakt. Wat wil je dan nog meer?

Binnen 2 dagen mijn aankoop in huis gezellig even ophalen in de winkel.waar je prettig wordt geholpen. Blij met mijn aankoop

Herenslips uitstekende aankoop

Slechts 1 slip in winkel; ontbrekende aantal met post zeer snel nageleverd. Perfecte slips.

Prettige ervaring.

Online besteld. Keurig verpakt en snel geleverd. Helaas te klein en geretourneerd in de prachtige winkel in Blerick. Alles heel vriendelijk afgehandeld.

betrouwbaar

Altijd netjes ingepakt en verzonden. Dit keer duurde de bezorging wat langer dan ik gewend ben. Maar verder alles naar wens!!

overzichtelijke site

prima site voor online shopping

De kleding is mooi en netjes verpakt. De verwerkingstijd mag wat sneller.

Promenade 12

6411JK Heerlen