Snelle en goede levering

Heb besteld en was met een paar dagen al Un huis

In de winkel goed geadviseerd en geholpen.

Goed en deskundig advies. Eerlijke mening en bij het passen van de kleding.

Goed.

Vriendelijk, duidelijk en betaalbaar.

Snelle service en prachtig verpakt! Blij met mijn truitje van yaya

Super geregeld !

Bestelling was duidelijk, op tijd en keurig verpakt hartelijk dank!

prima en snelle levering

bestelling is keurig verzorgt

een winkel met een groot assortiment.

Berden heeft een groot assortiment in dameskleding. Of het nu een goedkoper merk is of een duur merk, je vindt er voor elk wat wils. Dat maakt het zo leuk om bij Berden te winkelen. Bovendien kun je eerst zelf rustig passen. Heb je hulp nodig dan staan de medewerkers van Berden je altijd met een heel vriendelijk gebaar te hulp.

Fijne hemdjes

Ik ben zeer tevreden over de ten Cate secret hemdjes

Ik ben tevreden over hoe de bestelling heeft verlopen

Je wordt goed op de hoogte gehouden over de stand van zaken

I’m heb een grote mat en I’m kan altijd slag en Bij Julie “Grandissimo” afdeling

Heel vriendelijk en kundig service!

Mooie collectie

Mooie collectie voor ieder wat wils.

Voor de 1e keer hier wat besteld, en dat is mij goed bevallen. Website duidelijk en bij vragen makkelijk te bereiken en snel antwoord.

Heel erg goed

Snel bezorgd , goede service

Mooi shirt geleverd, maar vind persoonlijk een levertijd van 5 dagen wel erg lang.

Lange levertijd

Goede Service

perfect

vertrouwt

Super snel en goed!

Het was de eerste keer dat ik bij jullie iets besteld had. Zeer tevreden, zeker een nog eens jullie site bezoeken en hopelijk dan ook naar zo’n tevredenheid. Ga zeker zo door!

Altijd goede service.

Voel me altijd goed geholpen, in de winkel prettig personeel en online snel en correct afgehandeld.

Altijd weer blijMet een bestelling v berden fashion voor mij!

Altijd weer blijmet een pakketje v berden fashion voor mij!

Super Service!

Bestelling ging heel soepel en snel !

Goed contact en een mooi shirt mogen ontvangen! Blij mee

Uitstekend!

Mijn ervaring is idd. uitstekend! Berden heeft vele mooie merken, dus veel keuze. De klantenservice helpt je correct, vriendelijk en snel. Een snelle en correcte bezorging aan huis. Het is fijn shoppen in de webshop en in de winkels. Groet Hennie.

Snelle goede levering.

De trui zat keurig verpakt en snel geleverd.

Super goede service

Alles keurig en snel geleverd en met vragen altijd goed geholpen. Laatst nog via de chat heel goed geholpen en opgelost. Fijn winkelen bij berden !

Goede service, goede kwaliteit, goede prijzen. Alles voor een leuke shoppingervaring!g

Snelle reactie via online chat. Snelle service en scherpe prijzen.