Nog steeds unieke super service gericht personeel

Zelfs op n donderdag net voor sluitingstijd zoals altijd goed kledingadvies en service aan de kassa

Makkelijk bestellen

Ik ga mijn bestellingen altijd in de winkel ophalen, netjes ingepakt in een papiertje en een doos of zak. Niks van te zeggen. Alleen jammer dat het ongeveer een weekje duurt voor de bestelling er is, dat is het enige. Verder super en ga zo door.

Mooie winkel en vriendelijk personeel

Goede behandeling

Vriendelijke behandeling mooie indeling winkel

Fijne webshop met goede merken

Berden heeft veel fijne merken. Met plezier shop ik daar. Ook de afhandeling van je bestelling is prima in orde.

Super service, snelle levering!

Fijn bedrijf, goede prijzen, veel artikelen, alles goed geregeld!!

Prima .

Prima geholpen door een verkoopster.

Goede afhandeling

Alles snel gegaan

Fijne service

Snelle verzending, alles naar wens

Levering op tijd, alles goed geregeld

Positieve ervaring, alleen jammer dat ik pakjes niet in hun eigen winkel kan afhalen

Snelle en goede levering. Alles naar wens

Goed geholpen en mooie keuze kunnen maken!

Veel keuze en goed geholpen door verkoper die kennis van zaken heeft en plezier aan zijn werk.

Vriendelijke bediening en kwaliteit

Mooie kwaliteit

Super zacht en een mooie kwaliteit. Prima pasvorm!

Goede service, zowel in de winkel als online.

Mooie mode

Berden is voorzien van leuke damesmode, vaak slaag ik online dan ook, alleen jammer dat je de retour verzendkosten zelf moet betalen en duurt best lang voordat je wat hoort, online shoppen is fijn omdat het voor mij tever rijden is, maar toch vaak geslaagd om leuke kleding te shoppen in mijn maat. Groetjes en tot ziens

Prima !

Goede service en mooie kleding !

Had een outfit nodig voor mijn 60e verjaardag in december en ik moet zeggen de dames van Kicks hebben “alles uit de kast gehaald” om mij te doen slagen. Ze luisterden heel goed naar mijn wensen en wisten al snel heel goed wat ze brachten om mij te laten passen. Echt fantastisch zo’n vip-behandeling! Yvonne en collega’s van Kicks; CHAPEAU!!!

Parfait

Livraison rapide , article conforme

Super snelle service bij een groot assortiment. Wat wil je nog meer?

Ik zocht een top van een merk wat op de site van dat merk uitverkocht was. Gelukkig vond ik het snel bij berden-fashion. Het werd zelfs zonder verzendkosten geleverd en het was er razendsnel. Daar word je blij van.

Duidelijke info ivm mijn bestelling. Kledingstuk was mooi verzorgd verpakt.

Snelle en goede service

Met zoveel merken voor ieder wat wils

Prima service en goed verpakt.

Snelle levering, goed en mooi verpakt! Leuk dat ik uiteindelijk het hemdje bij jullie toch nog gevonden heb! Heel tevreden.

Heel goed verzorgd

Alles wat ik heb besteld was keurig verzorgd verzonden. Het duurde even, omdat t uit meerdere filialen moest komen. Maar alles prima!

keurig ingepakt en bezorgd

na bestelling vlot bezorgd en bovendien nog zorgvuldig ingepakt. Dit maak je niet vaak mee.

Promenade 12

6411JK Heerlen