Heeft een totaal van 28.926 beoordelingen met een gemiddelde score van 8,8
Review overzicht
Positief sentiment91%
Klanten waarderen de ruime collectie en het vriendelijke personeel. De leveringen komen snel aan en de verpakkingen zijn netjes. Het online bestelproces verloopt vlot en overzichtelijk. Over het algemeen is de winkelervaring zeer positief.
Sterke punten
Ruime productkeuze
Vriendelijk personeel
Gebaseerd op 120 reviews
Superservice
Een te grote maat broek gekocht. Wilde omruilen in de winkel maar helaas niet op voorraad in de winkel. De juiste maat broek is gratis thuisbezorgd. Helemaal top! Scheelde mij weer een extra rit! Ik ben al jaren een zeer tevreden klant.
Patty
Schijndel
Fijn bedrijf en goede service en kwaliteit
Mooi broekje besteld. Helaas niet de juiste pasvorm. Retour ging heel makkelijk met de retoursticker.
Anne
Gouda
Heerlijke winkel
Alle merken en maten én vriendelijk/kundig personeel onder 1 dak!
Ik heb niet meer nodig
Carine
Limbricht
Heel fijn hoe jullie de spullen verzorgen en verpakken. Super allemaal.
Altijd een mooie aflevering mooi verpakt en prima verzorgd.
Chapeau terugzending gaat ook heel gemakkelijk daar kan menig bedrijf een voorbeeld aan nemen.
Ga vooral op dezelfde voet verder.
Maria
Sevenum
Prachtige broeken .
Alles top afgehandeld. Ik kom zeker terug
Maya
Weert
Product zoals verwacht - goede kwaliteit
Mooie kwaliteit
Tiny
De Rijp
Fijne zaak
Fijne zaak en service erg goed
Willy
Zevenaar
Levering was prima
Alles is perfect geregeld, het is alleen even wachten tot je de bestelling in huis hebt en de retouren verwerkt zijn
Wia
Drachten
Heerlijke winkel , veel merken en vriendelijk en behulpzaam personeel
Agnes
Brunssum
Een prachtige winkel en we worden altijd goed geholpen en de service online is uitstekend
Zie tekst hierboven.
Tineke
Aerdt
Precies goed passend en mooi overhemd gekocht.
Uitstekend en vriendelijk geholpen
W.J.
Zelhem
Vriendelijk geholpen
Wij zijn heel vriendelijk geholpen. De maat was niet voorradig heeft de verkoopster online besteld volgende dag in huis.
Ook online bestellen gaat snel en vlug.
Broek korter laten maken is kostenloos.
Geweldige service.
Mvgr.Tinie. Eberson
Tinie
Susteren
Veel keuze ,kwaliteit en goede hulp
Zeer goede hulp bij de zeer ruime keuze !
dorien
Aalten
Fijne winkel
Fijne winkel, ook als het nodig is kunnen je zonder problemen iets terug brengen en heb je het bedrag weer snel terug op je rekening gestort
Vriendelijk personeel ,behulpzaam .
Tonny
Uden
Supersnelle verzending en levering
Het is gemakkelijk en snel om bij Berden te bestellen. Top
Fenny
Emmercompascuum
Wat een fijne winkel
Iets kopen en er moet iets retour geen probleem. Nette paskamer. Kassapersoneek is erg aardig.
Anja
Wanroij
Bodiene
Den Haag
wordt goed geholpen
ruime keuze
Lea Engelen
arcen5944ej
Berden heeft voor iedereen de juiste kleding in huis!
Ik tref bij Berden een uitgebreide collectie aan van prijzig tot heel betaalbaar. Er is altijd personeel aanwezig om samen met jou de juiste keuze te maken.
Marlies
Reuver
goede kwaliteit en goede en snelle levering
Gerda
Banholt
Top winkel
Top service, mooie merken voor volwassene en kinderen!
Katja
VENLO
Had een shirtje en een blauwe riem besteld. Zag er mooi uit op het plaatje, maar in werkelijkheid nog mooier. En dat ook nog voor leuke prijsjes. Daarbij werd het ook nog snel geleverd, dus hier zit een tevreden mens
Els
Brunssum
Helaas niet geleverd
Had een hele leuke jas bedteld, en deze ook betaald. Enkele dagen later het bericht dat deze niet meer leverbaar was. Jammer dat deze melding pas na enkele dagen kwam.
Heb wel snel mijn geld terug gekregen en jas inmiddels elders besteld en geleverd gekregen.
Dus alles komt goed.
Angele
Tegelen
Reactie van Berden-Fashion.nl
Beste Angele,
Bedankt voor je review. Wat jammer dat we de jas uiteindelijk niet meer konden leveren en dat je dit pas na enkele dagen van ons hebt vernomen. Onze excuses hiervoor.
Bij een verschil in voorraad willen we altijd eerst zorgvuldig controleren of de jas misschien nog in een andere winkel beschikbaar is of dat we de voorraad nogmaals kunnen dubbelchecken. Hierdoor kan het helaas enkele dagen duren voordat we definitief kunnen bevestigen dat een artikel niet meer leverbaar is.
Fijn om te horen dat je het bedrag snel hebt teruggekregen en dat je inmiddels elders een mooie jas hebt gevonden en ontvangen.
Echter zien we je graag een volgende keer terug bij Berden.
Met vriendelijke groet,
Shannon - Team Berden
Mijn webshopbestelling ging mis
In filiaal Blerick een jasje gepast en niet gekocht. Eenmaal thuis spijt, dus via webshop deze alsnog besteld, en was voorradig nog in Blerick en gekozen voor daar op te halen. Na 2 dagen hoorde ik maar ( gek vond ik omdat gewoon daar op voorraad was) niks dus via whatsapp een bericht naar klantenservice gestuurd en antwoord was: als klaarligt krijg je vanzelf bericht. 3e dag weer whatsapp gestuurd na niks te horen, kreeg ik antwoord: durf ik niet te zeggen, neem zelf maar contact op met filiaal Blerick. Na 5 dagen ben ik maar naar filiaal Blerick gegaan omdat ik nog steeds niks gehoord had dat bestelling klaar lag, kom ik bij lingerie afdeling: als je geen afhaalbericht hebt ligt hier niks, ik uitgelegd dat ik al zolang aan het wachten was, ging ze niemand bellen of erachteraan, maar zei , hier ligt niks op jou naam. Ik maar weer gegaan.. zat me niet lekker. Weer zelf maar erachteraan gegaan door klantenservice te bellen en toen boos geworden omdat ik weer te horen kreeg dat als ik geen mail ontvangen had er geen pakket klaarligt. Ik zei er klopt iets niet en wordt van kastje naar muur gestuurd werd en niemand mij hielp en eens op onderzoek gaat waar mijn pakketje is. Na 5 minuten Weerd ik eindelijk teruggebeld want schijnbaar was er storing geweest met het scannen van mijn pakket en lag deze al vanaf dag 1 van bestelling klaar voor mij en hadden ze die op een andere plek neergelegd. Bedankt Berden voor deze manier van omgaan en mij 6 dagen negeren en onderzoek doen , pas iets doen als ik boos wordt en dreig ergens anders te kopen omdat ik wist en aangaf dat er iets mis was gegaan en niet serieus genomen werd
Beveelt niet aan
Simone
Venlo
Reactie van Berden-Fashion.nl
Beste mevrouw,
Wat vervelend om te lezen dat uw bestelling zoveel frustratie heeft veroorzaakt. Onze excuses voor de manier waarop dit is verlopen.
We willen wel graag toelichten dat een bestelling die via onze webshop wordt geplaatst, ook wanneer het artikel in het gekozen filiaal op voorraad is, eerst door onze webshopafdeling moet worden verwerkt. Het artikel wordt tijdens een pickronde verzameld en vervolgens klaargezet voor afhalen. Hierdoor kan het enkele dagen duren voordat een bestelling daadwerkelijk als afhaalbaar wordt gemeld.
In uw geval is er echter inderdaad iets misgegaan. Door een storing bij het scannen van uw bestelling is deze niet correct verwerkt. Uw bestelling lag klaar, maar was op een andere plek neergelegd en kon door onze medewerkers niet direct worden teruggevonden.
Dat u vervolgens meerdere keren zelf contact met ons heeft moeten opnemen en uiteindelijk naar het filiaal bent gekomen zonder dat wij u duidelijkheid konden geven, vinden wij uiteraard niet goed. We begrijpen dat dit erg frustrerend is, zeker omdat u meerdere keren heeft aangegeven dat er volgens u iets niet klopte.
We nemen uw feedback dan ook serieus en bieden u onze excuses aan voor de gebrekkige communicatie en de manier waarop u tijdens dit proces bent geholpen.
We hopen je graag een volgende keer terug te zien bij Berden en doen er alles aan om dit te voorkomen.
Met vriendelijke groet,
Shannon - Team Berden
Ik slaag altijd
Door de verzameling van alle mooie merken in één huis, slaag ik altijd. Op elke afdeling is het personeel ook altijd even vriendelijk en behulpzaam!
Karin
Heerlen