Bestelling goed verlopen , en bezorging ook , was blij.
Alles bij elkaar , ga zo door !!
Therese
Venlo
Laden reviews...
4.767 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 28.926 beoordelingen met een gemiddelde score van 8,8
Review overzicht
Klanten waarderen de ruime collectie en het vriendelijke personeel. De leveringen komen snel aan en de verpakkingen zijn netjes. Het online bestelproces verloopt vlot en overzichtelijk. Over het algemeen is de winkelervaring zeer positief.
Alles bij elkaar , ga zo door !!
Therese
Venlo
En heel vriendelijk en behulpzaam personeel.
Lysanne Heutmekers
Urmond.
Een duidelijke site waar de producten goed zijn te vinden en de maten ook goed vermeld staan
Ilona
Horst
Goed geholpen
Annemie Wassen
Witheren straat 52 H 5921 GC Blerick
Goed geholpen , de medewerkster heeft mij goed geholpen en van advies voorzien. Leuke setjes aangedragen om te passen.
Judith
Lichtenvoorde
Mijn ervaring via de webshop is positief, snel en verzonden en stevig verpakt. Ik raad het aan.
janine
Egchel
Veel keuze voor een goede prijs fijn geholpen Door de medewerkers de jas was niet op voorraad en deze besteld via de website
J C
Aalten
Online bestellen werd goed. Nadeel is wel dat er geen mogelijkheid is voor achteraf betalen en dat je vrij lang moet wachten op een bevestiging van een retourzending. Gevdolg hiervan is dan ook dat je langer op je geld moet wachten.
Sandra
Heesch
Beste Sandra,
Hartelijk dank voor je bericht.
We vinden het vervelend dat je geen gebruik hebt kunnen maken van Riverty.
Dat zal intern voor je worden nagekeken.
Indien hier vragen over zijn verzoeken we je met ons contact op te nemen.
Door een grote drukte bij ons logistiek centrum duurt het helaas op dit moment iets langer voordat je retour verwerkt zal worden.
We vragen hiervoor je begrip.
Met vriendelijke groet,
Team Berden Lieke
Prachtige Nikkie pantalon besteld via de Berden app. Snel gefilterd en besteld. Pasvorm precies zoals aangegeven
Karin
Hulsberg
Fijne duidelijke website en snelle verzending! Super fijn!
Joelle
Esbeek
Goed geholpen, nemen de tijd voor jouw, snelle levering via webshop
Cary
Horn
Goede adviezen Fijne keuze Vriendelijk personeel
marlies
Maasbree
Goede servies netje verpakt en snelle levering.
Marja
Bussum
Goede webshop en snelle levering!
Wendy
Heerlen
Snelle levering, broek is helemaal naar mijn zin
Mariska
Tiel
Alleen maar goeie ervaringen gehad met alle aankopen bij Berden. Zowel met meubilair als met kleding. Kwaliteisproducten tegen een redelijke prijs. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Daarnaast een leuk spaarsysteem met punten die ingezet kunnen worden bij aankopen. Top zaak!!
Tineke
Landgraaf
Super mooie collectie ,leuke merken en voor ieder wat wils. Leuke en behulpzame dames. Ben dit jaar voor het eerst bij jullie geweest nu al 3keer terug geweest. DUS..7
Truuske
Swalmen
Al tientallen jaren klant bij Berden, altijd kunnen slagen. Enorme keuze, tegen redelijke prijzen.
Marianne
Klimmen
De online service helemaal top, in de winkel behulpzaam en bekwaam personeel
Lara
Gemonde
Ook als oudere, 76 jaar, toch makkelijk door digitale oerwoud heen gekomen bij Berden om bestelling te doen.
Gert
Haelen
Fijne winkel aardig personeel 7 dagen per oer week open.
Tijssen
Uden
2 artikelen besteld, een was niet meer leverbaar, gelijk geld retour van tweede artikel
Esmeralda
VALKENBURG LB
Mooie kleding voor elk wat wils. Je kan iets duurder je met iets minder duur kombineren als je het wat minder duur wilt maken Of je gaat gewoon voor duur
Nellie
SITTARD
Wat ik soms mis zijn verkoopsters die je helpen met iets leuks of iets net iets anders vinden dan wat ik normaal zou kopen helpen. Ideeen aandragen met dit zou je leuk staan of probeer dit eens.
Hilde
Veghel
Berden is een heel fijne winkel met een ruil aanbod met de mooiste merken. Ik koop meestal in de winkel zelf. Mijn laatste aankoop heb ik online besteld. Goed verpakt, snel verstuurd
Marleen
EIBERGEN