Pluspunten

Ze doen wat ze beloven! Als ik mijn droger via de dealer had laten repareren was ik € 300 meer kwijt geweest.

Meer bekendheid. Gelukkig kregen we een tip via een vriend.

Positive

Totalausfall Zanussi Trockner. Elektronik ausgebaut und nach 3 Tagen repariert wieder eingebaut. Nur zu empfehlen. 1A

Pluspunten

snelle en duidelijke comunicatie over het te herstellen produkt.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Goed gemaakt en zeer snelle levering.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Doen precies wat ze beloven, echter wel heel zorgvuldig de site lezen mbt wat wel en niet kan, dit is best even wat moeite.

een iets overzichtelijker site zou prettig zijn.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Prima, niet duur, snel én de droger doet het weer!

Positive

Alles Super, weiter so!!!!

• Wie verabredet

Pluspunten

Snel en vakkundig gerepareerd onderdeel retour.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

zeer snelle uitvoering van de herstelling!!

5 stars: perfect, definitely recommended

Positive

Simple and effective way to repair my dead AEG dryer. Recommended!

• Quality
  • Communication

Pluspunten

Super service met dito resultaat, reparatie snel en vakkundig uitgevoerd tegen afgesproken (zeer schappelijke) kosten.

Ga zo door!!

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Alles zoals afgesproken

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Super snelle afhandeling en een duidelijke uitleg en communicatie.

Pluspunten

Servers zoals afgesproken

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Goede uitleg over het probleem. Komen afspraken goed na en stellen welgemeende voorwaarden alvorens tot reparatie over te gaan. Hierdoor wordt herhaling van het probleem voorkomen.

Positive

Herzlichen Dank für die schnelle und zuverlässige Kommunikation und die faire Abwicklung! Meine Waschmaschine Miele Softtronic W2573 WPS läuft wieder wie gewünscht.

Positive

Alles super. Schnelle Lieferung und der Trockner funktionert wieder einwandfrei! Vielen Dank!

• Wie verabredet

Pluspunten

Korte lijnen en een vlotte goede reparatie ook na 3mnd nog steeds dik tevreden.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Schnelle Abwicklung alles bestens in Ordnung! Ihr seid richtig Gut!!!!!

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Woensdagavond ontdekte mijn vrouw dat de AEG wasdroger niet meer werkte, lichtjes gingen niet meer aan dus moest ik op zoek naar het euvel. Het wiel opnieuw uitvinden doe ik niet aan dus effe Googlen. Via Google kwam ik op de site van Youfixit waar duidelijk staat beschreven wat er in een dergelijk geval loos is met de machine en ook hoe te handelen. Dus gelijk aan de slag en de print uitgebouwd, ingepakt en de volgende dag op de post richting Youfixit. Het hele traject van de print, ontvangen, repareren, terugsturen is via de mail gecommuniceerd, zaterdag had ik de print weer terug. De gerepareerde print weer ingebouwd en de droger werkt weer als van ouds.

Niet van toepassing

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Excellent communication about what is about to happen and what to expect. Repair took place amazingly fast so that I can continue using my existing Zanussi quickly after the electric maintenance.

Continue with the great work like you're doing now. 100% satisfied with your service!

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Sehr schnell und günstig.

Hertog Karellaan 3

5431GX Cuijk

Over YouFixit

YouFixit is een Nederlands bedrijf dat zich al vanaf 2005 exclusief toelegt op reparatie van elektro-nica van witgoed. Onze vaste klantenkring bestaat uit meer dan 600 witgoedspe-ciaalzaken en zelfstandige mon-teurs in heel Europa. Daarnaast stellen we onze dien-sten ter beschikking van de handige consument. De reparaties, met minimaal een jaar garantie, kosten slechts een fractie van een nieuwe vervangende module. We zijn gespecialiseerd in Miele wasmachines, waarvan we zelfs de nieuwste modellen kunnen testen. Maar ook de andere Europese merken (Bosch, Siemens, AEG, Electrolux, Zanussi, Bauknecht, Whirlpool) kunnen bij veel voor-komende problemen op onze ondersteuning rekenen. https://youfixit.eu/nl YouFixit is a Dutch company that engages in repairing electronics of white goods since 2005. Our regular customer base con-sists of more than 600 white goods shops and independent service technicians throughout Europe. In addition, we make our services available to handy consumers. Repair, with a minimum of one year's warranty, costs only a frac-tion of a replacement module. We specialised in Miele, of which we can even test the youngest models. But also the other European brands (Bosch, Siemens, AEG, Electrolux, Zanussi, Bauknecht, Whirlpool) can count on our support for common problems. https://youfixit.eu/en YouFixit ist ein niederländisches Unternehmen, das sich seit 2005 ausschließlich mit der Reparatur der Elektronik von Haushalts-geräten beschäftigt. Unser Kundenstamm besteht aus mehr als 600 Haushaltswaren-geschäften und unabhängigen Servicetechnikern in ganz Europa. Darüber hinaus stellen wir unsere Dienstleistungen auch handwerk-lichen Verbrauchern zur Verfü-gung. Reparatur, mit mindestens ein Jahr Garantie, kostet nur einen Bruchteil eines neuen Austausch-moduls. Von Miele können wir sogar die neuesten Modelle testen. Aber auch die anderen Europäischen Marken können bei gängigen Problemen auf unsere Unterstützung rechnen. https://youfixit.eu/de