Pluspunten

Snelle service, zeer vlotte communicatie via e-mail, zowel vooraf als updates over de status (ontvangen, hersteld, verzonden). Prachtig!

• Qualität
  • Kommunikation
  • Wie verabredet

Pluspunten

Super tevreden, snelle reparatie

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Onder de indruk van de geweldige service, snelheid van werken en de zeer correcte communicatie met het bedrijf. En uiteraard een weer perfect werkende droger voor maar 56 eurootjes!!! Grote klasse.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Zeer snelle reparatie. YouFixit ontving de printplaat vrijdagmiddag, op zaterdagnamiddag konden we de eerste was al drogen ! We zijn super tevreden.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Kwalitatieve en zeer snelle herstelling.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Pluspunten

Alles ging zoals beloofd.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Alles klopt gewoon!

Ga zo door super

• Afspraken nakomen

Pluspunten

top bedrijf correct en vakkundig.

Meer reclame maken op internet zodat meer mensen met hun probleem wasmachine geholpen kunnen worden.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

bedrijf komt afspraak prima na,

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Super. Binnen gestelde termijn teruggestuurd gekregen en alles werkt.

Nee. Geen.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

geweldige service . reparatie onderdeel in 2 dagen retour.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

De snelle en goede behandeling en het op de hoogte houden via E-mail van al de handelingen.

Ik zou het niet weten wat verbeterd kan worden

Pluspunten

goede en correcte service!TOP

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Zeer snelle afwikkeling van de reparatie. Module weer na drie dagen gemonteerd en de droger functioneerde weer zoals altijd.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Doet wat je mag verwachten, duidelijke communicatie over de werkwize. Goedehandleiding voor het uitbouwen en erg snelle reparatie van de defecte printplaat.

Ik kan geen verbetering aandagen, klus uitstekend gedaan.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Prima service.

Herkenbaarheid locatie.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Snelle reactie op vraag per mail

Alles tip top in orde

Genial

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Mijn zijvers zeggen genoeg.

Ga zo door . Dit is mijn eerste reparatie maar beveel iedereen aan.

Positive

Schnelle Rücksendung der reparierten Platine

• Wie verabredet

Hertog Karellaan 3

5431GX Cuijk

Over YouFixit

YouFixit is een Nederlands bedrijf dat zich al vanaf 2005 exclusief toelegt op reparatie van elektro-nica van witgoed. Onze vaste klantenkring bestaat uit meer dan 600 witgoedspe-ciaalzaken en zelfstandige mon-teurs in heel Europa. Daarnaast stellen we onze dien-sten ter beschikking van de handige consument. De reparaties, met minimaal een jaar garantie, kosten slechts een fractie van een nieuwe vervangende module. We zijn gespecialiseerd in Miele wasmachines, waarvan we zelfs de nieuwste modellen kunnen testen. Maar ook de andere Europese merken (Bosch, Siemens, AEG, Electrolux, Zanussi, Bauknecht, Whirlpool) kunnen bij veel voor-komende problemen op onze ondersteuning rekenen. https://youfixit.eu/nl YouFixit is a Dutch company that engages in repairing electronics of white goods since 2005. Our regular customer base con-sists of more than 600 white goods shops and independent service technicians throughout Europe. In addition, we make our services available to handy consumers. Repair, with a minimum of one year's warranty, costs only a frac-tion of a replacement module. We specialised in Miele, of which we can even test the youngest models. But also the other European brands (Bosch, Siemens, AEG, Electrolux, Zanussi, Bauknecht, Whirlpool) can count on our support for common problems. https://youfixit.eu/en YouFixit ist ein niederländisches Unternehmen, das sich seit 2005 ausschließlich mit der Reparatur der Elektronik von Haushalts-geräten beschäftigt. Unser Kundenstamm besteht aus mehr als 600 Haushaltswaren-geschäften und unabhängigen Servicetechnikern in ganz Europa. Darüber hinaus stellen wir unsere Dienstleistungen auch handwerk-lichen Verbrauchern zur Verfü-gung. Reparatur, mit mindestens ein Jahr Garantie, kostet nur einen Bruchteil eines neuen Austausch-moduls. Von Miele können wir sogar die neuesten Modelle testen. Aber auch die anderen Europäischen Marken können bei gängigen Problemen auf unsere Unterstützung rechnen. https://youfixit.eu/de