• Afspraken nakomen

Pluspunten

Een bedrijf dat al zijn afspraken na komt.

Positive

Super Service! Alles wie verabredet! Sehr empfehlenswert!

Verbesserungspunkte

Keine..... macht weiter so! :-)

• Wie verabredet

Pluspunten

na her montage deed de machine het nog niet, na email contact werd mij exact uitgelegd wat het mogelijke probleem zou kunnen zijn,, en dit was correct na opnieuw terug plaatsen van de koolborstelkap werkte de machine weer correct

Positive

Die Maschine läuft seit Monaten wieder normal. ca. 500 Euro Reperaturkosten gespart.

• Wie verabredet

Pluspunten

Excellent information on their website, providing instructions on removal of faulty item. Excellent communication throughout process of shipping / repair and return. Very very fast turnaround - item was repaired and on it's way back within 2 hours or arriving.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Alles is super

5 stars: perfect, definitely recommended

Positive

Pünktlich nach Herstellergarantie Ablauf war der Geschirrspüler nicht mehr einzuschalten. Zum Glück haben wir YouFixit gefunden die das Bedienteil günstig und schnell repariert hat. Der Wäschetrockner funktioniert seitdem (bisher 6 Monate) ohne Probleme. Vielen Dank!

• Quality
  • Communication

4 étoiles: bon service, bien traité

Positif

Suite retour de ma carte reconfigurée, celle çi n'a pas fonctionné. J'ai eu des échanges par mail sur ce problème, j'ai dû argumenter et prouver ma bonne fois sur le dysfonctionnement et finalement YouFixit l'a revérifiée et reconfigurée à nouveau. Malheureusement j 'ai du payer une seconde expédition alors que je n'étais pas responsable . Malgré tout, la carte fonctionne correctement. YouFixit est une bonne société , rapide, efficace, à l'écoute et conforme à sa réputation.

Suggestions

Au niveau commercial, prévoir un remboursement d' expédition lorsqu'il est constaté une erreur de réparation. Merci

• Qualité
  • Communication
  • Conformément à ce qui était convenu

Pluspunten

5 sterren op alle punten, wat wil je nog beter

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Duidelijke afspraken, perfect nagekomen. Kwaliteit van de reparatie prima in orde.

wat mij betreft geen.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Duidelijke uitleg. Snelle levering

• Wie verabredet

Pluspunten

Vlot en goed, ook met de communicatie. Alleen jammer dat ze niet precies vertellen wat ze repareren, ben ik wel benieuwd naar, maar is verder niet belangrijk.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Goede service en probleem wordt aangepakt

Positive

Alles war super, weiter so.

• Wie verabredet

Pluspunten

Duidelijkheid over wat ze beloven en doen; en de instructie over wat je zelf moet doen. Snelheid: vandaag kapotte onderdeel opgestuurd en vervolgens overmorgen gemaakt weer binnen! Nu een halfjaar later doet hij het nog steeds naar wens.

Positive

einfach alles, Montag weggeschickt, Freitag repariert zurück bekommen, hervorragende Aus- und Einbauanleitung mit Bildern die für jeden verständlich sind

Verbesserungspunkte

keine, besser geht es meiner Meinung nicht

• Wie verabredet

Pluspunten

Snelle levering, goed advies

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Ongekend dit bedrijf kunnen veel anderen een voorbeeld aan nemen perfecte communicatie en snelle afhandeling. Chapeau!

Geen!!!

Hertog Karellaan 3

5431GX Cuijk

Over YouFixit

YouFixit is een Nederlands bedrijf dat zich al vanaf 2005 exclusief toelegt op reparatie van elektro-nica van witgoed. Onze vaste klantenkring bestaat uit meer dan 600 witgoedspe-ciaalzaken en zelfstandige mon-teurs in heel Europa. Daarnaast stellen we onze dien-sten ter beschikking van de handige consument. De reparaties, met minimaal een jaar garantie, kosten slechts een fractie van een nieuwe vervangende module. We zijn gespecialiseerd in Miele wasmachines, waarvan we zelfs de nieuwste modellen kunnen testen. Maar ook de andere Europese merken (Bosch, Siemens, AEG, Electrolux, Zanussi, Bauknecht, Whirlpool) kunnen bij veel voor-komende problemen op onze ondersteuning rekenen. https://youfixit.eu/nl YouFixit is a Dutch company that engages in repairing electronics of white goods since 2005. Our regular customer base con-sists of more than 600 white goods shops and independent service technicians throughout Europe. In addition, we make our services available to handy consumers. Repair, with a minimum of one year's warranty, costs only a frac-tion of a replacement module. We specialised in Miele, of which we can even test the youngest models. But also the other European brands (Bosch, Siemens, AEG, Electrolux, Zanussi, Bauknecht, Whirlpool) can count on our support for common problems. https://youfixit.eu/en YouFixit ist ein niederländisches Unternehmen, das sich seit 2005 ausschließlich mit der Reparatur der Elektronik von Haushalts-geräten beschäftigt. Unser Kundenstamm besteht aus mehr als 600 Haushaltswaren-geschäften und unabhängigen Servicetechnikern in ganz Europa. Darüber hinaus stellen wir unsere Dienstleistungen auch handwerk-lichen Verbrauchern zur Verfü-gung. Reparatur, mit mindestens ein Jahr Garantie, kostet nur einen Bruchteil eines neuen Austausch-moduls. Von Miele können wir sogar die neuesten Modelle testen. Aber auch die anderen Europäischen Marken können bei gängigen Problemen auf unsere Unterstützung rechnen. https://youfixit.eu/de