Pluspunten

Gewoon goed, zoals een ieder bedrijf dient te zijn. (Jammer dat het niet zo is)

4 stars: good service, well treated

• Quality
  • Communication
  • Follow up agreements

5 stars: perfect, definitely recommended

Positive

Brilliant service quick effective and perfectly repaired ,I could not get it repaired in Ireland for the price it was repaired for,highly recommended this company

Positive

sehr schnelle erfolgreiche Reparatur und Versand!

• Wie verabredet

Pluspunten

Contact gehad en goede uitleg gekregen snelle service

• Afspraken nakomen

Pluspunten

snel geregeld.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Snel en goed gerepareerd. Compleet met uitbouw instructie...

Man wird über jeden Bearbeitungsschritt per E-Mail informiert

Positive

Schnelle und problemlose Reparatur. Alles war super.

Verbesserungspunkte

nichts zu verbessern.

• Kommunikation

Pluspunten

Uitstekende en snelle communicatie. Snelle reparatie en retourzending. Top!

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Een aanrader! Onze droogkast liet het na vijf jaar,afweten. Via youFixit had ik voor 50 euro een nieuwe. Een super alternatief voor onze wegwerpmaatschappij.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Doet wat hij belooft. Reparatie zeer snel en succesvol. Aanrader!

4 Sterne: guter Service, gut behandelt

Positive

Alles schnell und super geklappt. Wäschetrockner läuft seit Monaten wie neu. Ohne die Reparatur wäre er bereits längst recyceled worden. Herzlichen Dank.

Verbesserungspunkte

Im Vergleich zu einem neuen Gerät ist der Preis sehr günstig. Im Verhältnis zum Reparaturaufwand ist der Preis inkl. Versandkosten allerdings schon ganz ordentlich... Dafür gibt es allerdings auch ein Jahr Garantie auf die Reparaturen, sodass der Preis dennoch angemessen ist. ;)

• Wie verabredet

Pluspunten

er klant gericht, er geduldig met domme klanten

geen kunnen bedenken

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Perfecte en vlotte service

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Duidelijke en vlotte communicatie, snelle retourlevering en status berichten.

Niet direct kunnen bedenken...

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Werkt snel

Probeer met ruilonderdelen te werken, waardoor de doorlooptijd nog verder wordt verkort.

Positive

Alles lief wie versprochen.

Positive

Im August 2016 war unsere Miele-Waschmaschine W934 "NOVOTRONIC SUPER" defekt. Nach Ferndiagnose per E-Mail konnte der Fehler zügig lokalisiert werden. Die defekte Elektronik wurde schnell und kostengünstig repariert. Seitdem läuft die Maschine wieder einwandfrei. Vielen Dank.

• Wie verabredet

Pluspunten

Precies zoals beschreven. Snel gerepareerde printplaat retour gezonden. Geen problemen met de werking meer. Goede beschrijving van de demontage.

Positive

War am Anfang skeptisch die Elektronik nach Holland zu versenden. Hat aber wunderbar funktioniert und auch mein Trockner funktioniert seit der Reparatur ( vor ca. 4 Monate ) wieder einwandfrei. Vielen Dank.

Hertog Karellaan 3

5431GX Cuijk

Over YouFixit

YouFixit is een Nederlands bedrijf dat zich al vanaf 2005 exclusief toelegt op reparatie van elektro-nica van witgoed. Onze vaste klantenkring bestaat uit meer dan 600 witgoedspe-ciaalzaken en zelfstandige mon-teurs in heel Europa. Daarnaast stellen we onze dien-sten ter beschikking van de handige consument. De reparaties, met minimaal een jaar garantie, kosten slechts een fractie van een nieuwe vervangende module. We zijn gespecialiseerd in Miele wasmachines, waarvan we zelfs de nieuwste modellen kunnen testen. Maar ook de andere Europese merken (Bosch, Siemens, AEG, Electrolux, Zanussi, Bauknecht, Whirlpool) kunnen bij veel voor-komende problemen op onze ondersteuning rekenen. https://youfixit.eu/nl YouFixit is a Dutch company that engages in repairing electronics of white goods since 2005. Our regular customer base con-sists of more than 600 white goods shops and independent service technicians throughout Europe. In addition, we make our services available to handy consumers. Repair, with a minimum of one year's warranty, costs only a frac-tion of a replacement module. We specialised in Miele, of which we can even test the youngest models. But also the other European brands (Bosch, Siemens, AEG, Electrolux, Zanussi, Bauknecht, Whirlpool) can count on our support for common problems. https://youfixit.eu/en YouFixit ist ein niederländisches Unternehmen, das sich seit 2005 ausschließlich mit der Reparatur der Elektronik von Haushalts-geräten beschäftigt. Unser Kundenstamm besteht aus mehr als 600 Haushaltswaren-geschäften und unabhängigen Servicetechnikern in ganz Europa. Darüber hinaus stellen wir unsere Dienstleistungen auch handwerk-lichen Verbrauchern zur Verfü-gung. Reparatur, mit mindestens ein Jahr Garantie, kostet nur einen Bruchteil eines neuen Austausch-moduls. Von Miele können wir sogar die neuesten Modelle testen. Aber auch die anderen Europäischen Marken können bei gängigen Problemen auf unsere Unterstützung rechnen. https://youfixit.eu/de