Pluspunten

Duidelijke uitleg. Alles keurig gerepareerd en nog steeds draaiende.

Pluspunten

Zeer tevreden over de service, communicatie en afhandeling.

Geen.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Snelle reparatie en strakke communicatie!!!

Nog meer symptomen beschrijven welke jullie kunnen repareren en doe toegankelijk maken voor gebruikers.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Heldere site, doen wat ze zeggen.

geen.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Duidelijke aanwijzingen op de website. Reparatie werd snel uitgevoerd. Ik had echter bij het demonteren van de printplaat nog iets meer stukgemaakt dan er al stuk was. Prinplaat nogmaals opgestuurd om ook dit te repareren; hiervoor werden alleen de extra verzendkosten in rekening gebracht. Daarnaast een goed initiatief: de kosten van een reparateur aan huis zijn vaak zodanig dat je al gauw de neiging krijgt om een nieuwe droger aan te schaffen. We gooien al zo veel weg; nu kan een apparaat weer jaren mee dankzij een gericht uitgevoerde reparatie.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Duidelijk overleg en je weet van tevoren waar je aan toe bent.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

snelle aktie, netjes voortgang per mail, goede reparatie, is ongeveer een half jaar geleden

geen

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Gewoon heel er goed: prijs redelijk, goede opvolging en snelle service!

• Afspraken nakomen

Pluspunten

opgezocht op internet en youfixit gevonden. uitleg met foto's van wat zelf te doen met uitleg van droger en benodigde reparatie van mijn droger waren uitstekend, gegevens opgestuurd met onderdelen, 1 nadeel, zou onderdelen na 3 dagen terug krijgen........ onderdelen waren er al na 2 dagen...... alles in elkaar gezet en werkt perfect. bij volgende storing zou ik voor 1000% zeker voor youfixit kiezen en aanbeven aan iedereen.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Doet gewoon wat het belooft. Het onderdeel werkte weer perfect. Dit bedrijf zal ik dan ook van harte aanbevelen. Gr.Gerard

• Afspraken nakomen

Pluspunten

duidelijke communicatie zeer snelle service

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Maximale score, doet wat ze beloven/aangeven, communiceert perfect, goede service en snel! Niets op aan te merken.

Geen.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

YouFixit hat mich über jeden Stand der Reparatur (Angekommen, repariert, abgeschickt etc.) informiert. Die Platine sieht aus wie neu und arbeitet wieder so wie vorher. Die Reparatur ist 4 Monate her und ich habe seit dem keine Problemen.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

niks dan lof voor dit bedrijf - perfect!

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Perfekte Abwicklung der Reparatur. Schnelle Antwort auf jede Frage und selbst ein Fehler von mir (Versand des falschen Teils an die falsche Adresse) wurde freundlichst korrigiert und gelöst. Gerne wieder

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Excellent Profesionals

• Afspraken nakomen

Pluspunten

- Zeer snelle reparatie (dinsdag verstuurd, donderdag terug). - Duidelijke communicatie, met updates over ontvangen betaling, uitvoeren reparatie en retourverzending. - De printplaat retour in deugdelijke doos met noppenfolie.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Super Kommunikation. Wurde über jeden Schritt informiert (Ankunft meiner Sendung, Reparaturene, Sendung wurde aufgegeben). Habe am Montag verschickt, und am Donnerstag die Mail erhalten, dass Elektronik repariert ist und beim Versender abgeliefert wurde. Am Montag hatte ich die Lieferung dann wieder.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Ze doen wat ze beloven.

Ga zo door!

• Afspraken nakomen

Pluspunten

snelle levering , goed werk en een goede prijs

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Wat er afgesproken is wordt volledig nagekomen! Voor dit reparatietarief (inclusief verzendkosten) komt een monteur alleen voorrijden en een diagnose maken. De handleiding voor (de)montage is echt volledig, Iedereen kan dit.

Ga zo door! Dit is wat een klant wil. Snel, safe, simpel en prima tarief. TIP: voeg aan de handleiding voor (de)montage toe: "maak een foto van de onderdelen voordat je stekkers er uit haalt, Dan weet je bij montage precies waar de stekkers horen"

• Afspraken nakomen

Pluspunten

reparatie volgens afspraak binnen zeer kort tijdsbestek uitgevoerd telefonisch advies was zeer netjes en 100% bleek vakmanschap te zijn. Onze Miele draait weer als vanouds.

Hertog Karellaan 3

5431GX Cuijk

Over YouFixit

YouFixit is een Nederlands bedrijf dat zich al vanaf 2005 exclusief toelegt op reparatie van elektro-nica van witgoed. Onze vaste klantenkring bestaat uit meer dan 600 witgoedspe-ciaalzaken en zelfstandige mon-teurs in heel Europa. Daarnaast stellen we onze dien-sten ter beschikking van de handige consument. De reparaties, met minimaal een jaar garantie, kosten slechts een fractie van een nieuwe vervangende module. We zijn gespecialiseerd in Miele wasmachines, waarvan we zelfs de nieuwste modellen kunnen testen. Maar ook de andere Europese merken (Bosch, Siemens, AEG, Electrolux, Zanussi, Bauknecht, Whirlpool) kunnen bij veel voor-komende problemen op onze ondersteuning rekenen. https://youfixit.eu/nl YouFixit is a Dutch company that engages in repairing electronics of white goods since 2005. Our regular customer base con-sists of more than 600 white goods shops and independent service technicians throughout Europe. In addition, we make our services available to handy consumers. Repair, with a minimum of one year's warranty, costs only a frac-tion of a replacement module. We specialised in Miele, of which we can even test the youngest models. But also the other European brands (Bosch, Siemens, AEG, Electrolux, Zanussi, Bauknecht, Whirlpool) can count on our support for common problems. https://youfixit.eu/en YouFixit ist ein niederländisches Unternehmen, das sich seit 2005 ausschließlich mit der Reparatur der Elektronik von Haushalts-geräten beschäftigt. Unser Kundenstamm besteht aus mehr als 600 Haushaltswaren-geschäften und unabhängigen Servicetechnikern in ganz Europa. Darüber hinaus stellen wir unsere Dienstleistungen auch handwerk-lichen Verbrauchern zur Verfü-gung. Reparatur, mit mindestens ein Jahr Garantie, kostet nur einen Bruchteil eines neuen Austausch-moduls. Von Miele können wir sogar die neuesten Modelle testen. Aber auch die anderen Europäischen Marken können bei gängigen Problemen auf unsere Unterstützung rechnen. https://youfixit.eu/de