Pluspunten

Louter positief over de service!

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Correcte afspraken, op de hoogte gehouden via email, veel goedkoper men printplaat kunnen laten maken

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Direct onderdelen in voorraad met normale prijzen Garantie op geleverde onderdelen. Op website direct de fout weergegeven oorzaak en oplossing.

Geen.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Alles zeer goed verlopen.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Alles naar wens verlopen

5 Sterne: perfekt, auf jeden Fall empfehlenswert

Positive

Superschnelle, fachgerechte und erfolgreiche Reparatur. Bin sehr sehr zufrieden!!!!

• Qualität
  • Kommunikation
  • Wie verabredet

Pluspunten

Goede communicatie en snelle levering. En het meest belangerijke: het werkte

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Duidelijke communicatie

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Snelle service, goede correcte communicatie

5 stars: perfect, definitely recommended

Positive

Everything you could hope for ... repair carry out as agreed, good service, on time, good communication and I saved hundreds of euros replacing the parts myself !

• Quality
  • Communication

Pluspunten

Ik heb nog nooit een review gegeven over een bedrijf of dienst maar deze kon ik niet voorbij laten gaan. Communicatie, afspraken en reparatie van het product is super

5 Sterne: perfekt, auf jeden Fall empfehlenswert

Positive

Sehr schneller Versand und gute Reparatur. Die Maschine läuft wieder ohne Probleme. Gern wieder Danke

• Qualität
  • Kommunikation
  • Wie verabredet

Pluspunten

gewoon doen wat het zegt, snelle retour zending van gerepareerde module

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Alles. Gewoon goed! En betrouwbaar

Geen ga zo door. Hopelijk uitbereiding voor meer electronica

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Snel , direct , Top Service in twee dagen heen en gerepareerd retour, werkelijk top Machine werkt weer als nieuw.

• Afspraken nakomen

Vrij hoge verzendingskosten, wat natuurlijk niet de fout van het bedrijf zelf is.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Denken oplossingsgericht mee met jou probleem ook als het hun misschien niets opleverd. Dus eerst gratis advies. Dan eventueel omzet.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Excellente, snelle Service. Hoofdprint maandag opgestuurd en donderdag weer thuis ontvangen. Na terugplaatsing was storing van het niet Meer draaien en niet openen van de deur verholpen. Echter bleek het water niet warm te worden. Na consultatie bleek 1 van de 2 verwarmings Relais defect en ook daarvoor 2 dagen later een vervanged exemplaar ontvangen voor een schappelijke prijs.

Communicatie per email was perfect echter de website navigatie kan verbeterd worden.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Duidelijke communicatie en zeer snelle afhandeling van de reparatie.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Vlotte telefonische reactie nav mijn vragen in een email. Aanwijzingen en tips opgevolgd en onze wasmachine draait weer als een zonnetje!

nvt

• Communicatie

Pluspunten

Snelle en duidelijke uitleg en antwoord en alles vlot en correct verlopen.

Hertog Karellaan 3

5431GX Cuijk

Over YouFixit

YouFixit is een Nederlands bedrijf dat zich al vanaf 2005 exclusief toelegt op reparatie van elektro-nica van witgoed. Onze vaste klantenkring bestaat uit meer dan 600 witgoedspe-ciaalzaken en zelfstandige mon-teurs in heel Europa. Daarnaast stellen we onze dien-sten ter beschikking van de handige consument. De reparaties, met minimaal een jaar garantie, kosten slechts een fractie van een nieuwe vervangende module. We zijn gespecialiseerd in Miele wasmachines, waarvan we zelfs de nieuwste modellen kunnen testen. Maar ook de andere Europese merken (Bosch, Siemens, AEG, Electrolux, Zanussi, Bauknecht, Whirlpool) kunnen bij veel voor-komende problemen op onze ondersteuning rekenen. https://youfixit.eu/nl YouFixit is a Dutch company that engages in repairing electronics of white goods since 2005. Our regular customer base con-sists of more than 600 white goods shops and independent service technicians throughout Europe. In addition, we make our services available to handy consumers. Repair, with a minimum of one year's warranty, costs only a frac-tion of a replacement module. We specialised in Miele, of which we can even test the youngest models. But also the other European brands (Bosch, Siemens, AEG, Electrolux, Zanussi, Bauknecht, Whirlpool) can count on our support for common problems. https://youfixit.eu/en YouFixit ist ein niederländisches Unternehmen, das sich seit 2005 ausschließlich mit der Reparatur der Elektronik von Haushalts-geräten beschäftigt. Unser Kundenstamm besteht aus mehr als 600 Haushaltswaren-geschäften und unabhängigen Servicetechnikern in ganz Europa. Darüber hinaus stellen wir unsere Dienstleistungen auch handwerk-lichen Verbrauchern zur Verfü-gung. Reparatur, mit mindestens ein Jahr Garantie, kostet nur einen Bruchteil eines neuen Austausch-moduls. Von Miele können wir sogar die neuesten Modelle testen. Aber auch die anderen Europäischen Marken können bei gängigen Problemen auf unsere Unterstützung rechnen. https://youfixit.eu/de