Alles super!

• Wie verabredet

Pluspunten

Snel en vlot afgehandeld. Goede beschrijving op het internet.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Doet wat ze beloven

5 stars: perfect, definitely recommended

• Quality
  • Communication

Pluspunten

prima en zeer snel

geen

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Ik ben zeer tevreden over de snelle service

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Zeer nette uitleg en nog aanvullend antwoord op enkele vragen. Uitstekend.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

correct geregeld, goede instructies. zeer snelle reparatie/levering

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Op professioneel vlak verdient deze firma voor mij een 10 op 10. De uitleg op de website was voor mij perfect . De communicatie met ons ivm extra info was zéér duidelijk en eerlijk. De onderdelen werden ons tijdig terugbezorgd zoals afgesproken. Ik heb dit alles kunnen installeren zonder merkwaardige problemen . Mijn wasmachine werkt weer perfekt. = een zéér tevreden klant !! En inderdaad de Miele technieker raamde de kosten vlug op 600 € , en nu is alles opgelost voor 97 € + 13 € portkosten =110 €. Zo bewijst dat jullie eerlijkheid op jullie site loont. Bedankt.

Voor de minder handige onder ons , een filmpje bijplaatsen hoe de schokdempers moeten vervangen worden en de loskoppeling van de waterpomp. Alles is gelukt maar heb er wel véél krassen aan mijn armen aan over gehouden :-)). Doordat uiteraard de LAATSTE bout van de linker schokdemper (achter de pomp) moervast zat. Met spuitbus WD40 is dit opgelost geraakt.

Alles bestens schnell erledigt

Verbesserungspunkte

Die KihOh Geschäftsbedingungen auch indeutscher sprache

• Wie verabredet

Pluspunten

prima service, er werd gedaan wat beloofd was en ik ben superblij dat mijn wasmachine met deze kleine kost opnieuw prima hersteld is.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Correct en komt elke beloften na. Geeft alternatieve oplossingen een denkt mee. Dat vind ik belangrijker dan snelheid.

Niet te negatief doen over zelfwerkzaamheid van klant. Per slot van rekening is het hun toestel. Dit schrikt af. Ik snap wel dat het soms als vakman schrikken is wat klanten klaarmaken.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Snelle service. En de printplaat correct gerepareerd. Helaas voor ons was ook de warmtepomp ook stuk.

Positive

platine fachmännisch repariert,sehr gute anleitung zur demontage.schneller service.maschine läuft wieder auch mit neuen stoßdämpfer einwandfrei vielen dank für ihre hilfe.

• Wie verabredet

Pluspunten

afspraken 100% nagekomen zoals in advertentei vermeld !

geen

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Verstuurde print zeer snel gerepareerd retour

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Goede adviezen, onderdelen en montage aanwijzingen.

Meer bekendheid geven aan YouFixit, zodat meer mensen de levensduur van witgoedapparatuur (die met veel CO2 emissie gemaakt is), eenvoudig kunnen verlengen.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Goede snelle reparatie, goede duidelijke instructie op internet.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Volledig volgens afspraak uitgevoerd. Onze droger werkt weer.

Klanten advies geven bij elk stekkertje en schroefje te noteren hoe het bevestigd is. Voor Iemand die dit één keer doet kan het behoorlijk puzzelen zijn.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Supersnelle reactie op vraag per e-mail, zelfs in de avonduren, eerlijkheid, niet iets willen verkopen als dat niet nodig is.

Verander niets

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Duidelijke site hoe je alles moet doen.Snelle reparatie en retourzending. Handige sticker op het product met de datum zodat je weet hoe lang de garantie loopt.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Snel en goed werk geleverd

Geen.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

heel vlugge en directe verwerking van de herstelling, vlugge reactie op mijn mail (had het verkeerde zendadres gebruikt, maar is door Youfixit doorgestuurd) vandaag geïnstalleerd - schijnt prima te werken (herstelling Miele W701 printplaat, +/- 22 jaar oud), hopelijk nog enkele jaartjes goed hiermee... kortom, zeer tevreden!!

Hertog Karellaan 3

5431GX Cuijk

Over YouFixit

YouFixit is een Nederlands bedrijf dat zich al vanaf 2005 exclusief toelegt op reparatie van elektro-nica van witgoed. Onze vaste klantenkring bestaat uit meer dan 600 witgoedspe-ciaalzaken en zelfstandige mon-teurs in heel Europa. Daarnaast stellen we onze dien-sten ter beschikking van de handige consument. De reparaties, met minimaal een jaar garantie, kosten slechts een fractie van een nieuwe vervangende module. We zijn gespecialiseerd in Miele wasmachines, waarvan we zelfs de nieuwste modellen kunnen testen. Maar ook de andere Europese merken (Bosch, Siemens, AEG, Electrolux, Zanussi, Bauknecht, Whirlpool) kunnen bij veel voor-komende problemen op onze ondersteuning rekenen. https://youfixit.eu/nl YouFixit is a Dutch company that engages in repairing electronics of white goods since 2005. Our regular customer base con-sists of more than 600 white goods shops and independent service technicians throughout Europe. In addition, we make our services available to handy consumers. Repair, with a minimum of one year's warranty, costs only a frac-tion of a replacement module. We specialised in Miele, of which we can even test the youngest models. But also the other European brands (Bosch, Siemens, AEG, Electrolux, Zanussi, Bauknecht, Whirlpool) can count on our support for common problems. https://youfixit.eu/en YouFixit ist ein niederländisches Unternehmen, das sich seit 2005 ausschließlich mit der Reparatur der Elektronik von Haushalts-geräten beschäftigt. Unser Kundenstamm besteht aus mehr als 600 Haushaltswaren-geschäften und unabhängigen Servicetechnikern in ganz Europa. Darüber hinaus stellen wir unsere Dienstleistungen auch handwerk-lichen Verbrauchern zur Verfü-gung. Reparatur, mit mindestens ein Jahr Garantie, kostet nur einen Bruchteil eines neuen Austausch-moduls. Von Miele können wir sogar die neuesten Modelle testen. Aber auch die anderen Europäischen Marken können bei gängigen Problemen auf unsere Unterstützung rechnen. https://youfixit.eu/de