Pluspunten

uitstekende service

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Aangenaam verrast door deze service. Snel geholpen, vakkundig uitgevoerd, duidelijke instructies. En dat alles voor een prima prijs.

Wellicht een inbouw-instructie toevoegen aan de website.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Zeer snelle reactie op mail meedenken over de storing en ook aangeven wat volgens hun het probleem is en hoe het opgelost kan worden.Vervolgens een snelle levering van de bestelde onderdelen.De onderdelen waren met de duideijke filmpjes die op de website stonden ook wel makkelijk te monteren.

Geen verbeterpunten zo doorgaan.

• Communicatie

Pluspunten

Duidelijke handleiding en communicatie. Zeer snel gerepareerd voor een mooie prijs. Top!

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Snelle en goede communicatie, oplossingsgericht, goede ondersteuning tijdens het zoeken van de oorzaak, goede toelichting en terzake doende filmpjes van Youfixit op youtube

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Duidelijke handleiding demontage op internet. Snelle afhandeling.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

- snel - betaalbaar - duidelijk

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Ik stuurde van uit Belgie de Print de maandag op en kreeg ze reeds de donderdag in dezelfde week hersteld terug. Buitengewone snelle service.

Kan niet beter!

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Duidelijke afspraken, snelle verzending naar belgie, print was hersteld zoals beloofd

Geen, top

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Zeer vakkundig en veel kennis van apparaten

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Goed en snel geleverd

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Goede service. Snelle levering.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

snel en direct

deskundigheid rondom defect deel apparaat. De printplaat is ogenschijnlijk gerepareerd maar de wasdroger valt na 1 minuut continue steeds uit.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Snelle afhandeling, goede beschrijving van het proces vooraf.

5 Sterne: perfekt, auf jeden Fall empfehlenswert

Positive

ich bin rundum zufrieden, meine Empfelung,deshalb überall 5 Sterne

• Qualität
  • Kommunikation
  • Wie verabredet

Pluspunten

snelle levering, goeie instructies,niets op aan te merken

5 stars: perfect, definitely recommended

Positive

Totally recomending them!

• Quality
  • Communication
  • Follow up agreements

Pluspunten

Komen alles na wat er beloofd wordt.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Simpel: het werkt, droger doet het weer!

De instructie mbt demonteren kan nog duidelijker al is deze nu met de fotos's ook al best redelijk te volgen.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Kort na reparatie weer een storing. Printplaat opnieuw opgestuurd, bleek er nog een storing in te zitten die niet gemakkelijk te vinden was. Wat een doorzetter, TOP. Is weer helemaal in orde.

Hertog Karellaan 3

5431GX Cuijk

Over YouFixit

YouFixit is een Nederlands bedrijf dat zich al vanaf 2005 exclusief toelegt op reparatie van elektro-nica van witgoed. Onze vaste klantenkring bestaat uit meer dan 600 witgoedspe-ciaalzaken en zelfstandige mon-teurs in heel Europa. Daarnaast stellen we onze dien-sten ter beschikking van de handige consument. De reparaties, met minimaal een jaar garantie, kosten slechts een fractie van een nieuwe vervangende module. We zijn gespecialiseerd in Miele wasmachines, waarvan we zelfs de nieuwste modellen kunnen testen. Maar ook de andere Europese merken (Bosch, Siemens, AEG, Electrolux, Zanussi, Bauknecht, Whirlpool) kunnen bij veel voor-komende problemen op onze ondersteuning rekenen. https://youfixit.eu/nl YouFixit is a Dutch company that engages in repairing electronics of white goods since 2005. Our regular customer base con-sists of more than 600 white goods shops and independent service technicians throughout Europe. In addition, we make our services available to handy consumers. Repair, with a minimum of one year's warranty, costs only a frac-tion of a replacement module. We specialised in Miele, of which we can even test the youngest models. But also the other European brands (Bosch, Siemens, AEG, Electrolux, Zanussi, Bauknecht, Whirlpool) can count on our support for common problems. https://youfixit.eu/en YouFixit ist ein niederländisches Unternehmen, das sich seit 2005 ausschließlich mit der Reparatur der Elektronik von Haushalts-geräten beschäftigt. Unser Kundenstamm besteht aus mehr als 600 Haushaltswaren-geschäften und unabhängigen Servicetechnikern in ganz Europa. Darüber hinaus stellen wir unsere Dienstleistungen auch handwerk-lichen Verbrauchern zur Verfü-gung. Reparatur, mit mindestens ein Jahr Garantie, kostet nur einen Bruchteil eines neuen Austausch-moduls. Von Miele können wir sogar die neuesten Modelle testen. Aber auch die anderen Europäischen Marken können bei gängigen Problemen auf unsere Unterstützung rechnen. https://youfixit.eu/de