Pluspunten

Leveren een goeie en snelle reparatie voor een goede prijs! Mijn zanussi droger werkt weer!

Nvt

• Afspraken nakomen

Pluspunten

NETTE SERVICE MET SNELLE REACTIE OP VRAGEN WELKE PER MAIL GESTELD WORDEN EN UITERAARD EEN SNEL GEREPAREERD PRODUCT ONDERDEEL PRIMA KWALITEIT ZEKER HET AANBEVELEN WAARD

5 stars: perfect, definitely recommended

Positive

Great service with very thorough information and instructions Fast shipping and optimal mail correspondance Highly recommended

• Quality
  • Follow up agreements

Pluspunten

Erg snelle en goede service

5 stars: perfect, definitely recommended

Positive

Perfect service! Due to a post strike in my country, the parcel hadn't arrived as scheduled and I got an e-mail from Youfixit to tell me I should check on that. When the parcel finally arrived, it took only 24hrs for it to be on its way back to my home: they work really fast! My washing machine is now working perfectly again. What a relief! Thank you, Peter! :-)

• Quality
  • Follow up agreements

Pluspunten

Erg snelle service, met behulp van foto's op de website uitleg over hoe het onderdeel te (de-)monteren. Zonder deze uitleg was het mij niet gelukt.

Ik mis een klein kunststof kapje van de printplaat die ik mee had gestuurd ter reparatie. Het onderdeel kon wel gemonteerd worden zonder dit kapje. Verder zou ik het prettig vinden om informatie te ontvangen over wat er gerepareerd / vervangen is.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Prachtige oplossing voor onnodig dure reparatie waardoor je geneigd bent maar een nieuw apparaat aan te schaffen. Nu voor 50 euro mijn wasdroger gerepareerd door YouFixit. En daarnaast communicatie goed en afhandeling zeer snel. Ik heb vrijdag mijn print verzonden en dinsdag had ik hem gerepareerd terug. En wasdroger doet het weer en kan er weer tegen. Dus milieuvriendelijke en goedkope oplossing!

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Zeer snelle reparatie dienst. Doen presies wat ze zeggen Goed te vertrouwen

Niets... Zij doen het perfekt!

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Goede en snelle service

nvt

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Prettig telefoongesprek, snelle reparatie en prima service,!

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Wirklich absolut toll und schnell. Waschmaschine funktioniert wie neu, und Herr. Stuart war immer freundlich über email. Danke vielmals für die Qualität.

5 étoiles: parfait, définitivement recommandé

Positif

Je transmets votre site Merci

Suggestions

pas eu de problème avec la langue Française merci

• Qualité
  • Communication
  • Conformément à ce qui était convenu

Pluspunten

Twee weken geleden mijn printplaat van de droger laten repareren. Opgestuurd naar YouFixit en anderhalve dag later weer terug. Hij doet het als vanouds en scheelt weer in dure reparatiekosten of nieuwe droger.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Snelheid, accuraatheid en EERLIJKheid !!!!

De info mbt stand van zaken zou verbeterd kunnen worden

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Ik ben zeer tevreden, afspraken worden nagekomen, snelle repartie en goed.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Zeer deskundige hulp en analyse van het probleem, waardoor ik (die nog nooit een wasmachine uit elkaar heeft gehaald) zelf in staat was de printplaat eruit te halen en te vervangen door een opgestuurde refurbished printplaat.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Goede website met duidelijke instructies voor het demonteren van het defekte onderdeel. Correcte service

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Snel, goed en niet duur.

Ga zo door.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Helemaal geweldig! Alles waargemaakt wat is beloofd: kundig, snel, adequaat en goede prijs / kwaliteit. Nogmaals dank ook namens mijn vrouw :-)

5 Sterne: perfekt, auf jeden Fall empfehlenswert

Positive

Ich habe leider die Urlaubszeit erwischt. Trotzdem wurde meine Anfrage umgehend beantwortet. Schneller Service. Ehrliche Kommunikation! Fairer Preis! Ich bin wirklich sehr zufrieden!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
  • Kommunikation
  • Wie verabredet

Het heeft niets met de service van de reparatie zelf te maken. Het zou handig zijn een gode e foto te zetten in de handleiding van waar welke stekker geplaatst moet worden in de module in de wasdroger. Na het weer in elkaar zetten is dat wel even zoeken....

• Afspraken nakomen

Pluspunten

snelle service en goede service binnen de week was de stuurprint weer in huis en kon onze droogkast weer onze was drogen.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Wat een geweldig bedrijf. Onderdelen besteld na goed advies. Toen het probleem niet was opgelost, nogmaals uitstekend advies gekregen waardoor de problemen uiteindelijk zijn verholpen.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

snelle en correcte service; goede communicatie; werkende oplossing

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Alles verloopt zoals vermeld op website. Perfect op de hoote gehouden van de stand van zaken. Correcte navolging van de duurtijd. TOP!!

Hertog Karellaan 3

5431GX Cuijk

Over YouFixit

YouFixit is een Nederlands bedrijf dat zich al vanaf 2005 exclusief toelegt op reparatie van elektro-nica van witgoed. Onze vaste klantenkring bestaat uit meer dan 600 witgoedspe-ciaalzaken en zelfstandige mon-teurs in heel Europa. Daarnaast stellen we onze dien-sten ter beschikking van de handige consument. De reparaties, met minimaal een jaar garantie, kosten slechts een fractie van een nieuwe vervangende module. We zijn gespecialiseerd in Miele wasmachines, waarvan we zelfs de nieuwste modellen kunnen testen. Maar ook de andere Europese merken (Bosch, Siemens, AEG, Electrolux, Zanussi, Bauknecht, Whirlpool) kunnen bij veel voor-komende problemen op onze ondersteuning rekenen. https://youfixit.eu/nl YouFixit is a Dutch company that engages in repairing electronics of white goods since 2005. Our regular customer base con-sists of more than 600 white goods shops and independent service technicians throughout Europe. In addition, we make our services available to handy consumers. Repair, with a minimum of one year's warranty, costs only a frac-tion of a replacement module. We specialised in Miele, of which we can even test the youngest models. But also the other European brands (Bosch, Siemens, AEG, Electrolux, Zanussi, Bauknecht, Whirlpool) can count on our support for common problems. https://youfixit.eu/en YouFixit ist ein niederländisches Unternehmen, das sich seit 2005 ausschließlich mit der Reparatur der Elektronik von Haushalts-geräten beschäftigt. Unser Kundenstamm besteht aus mehr als 600 Haushaltswaren-geschäften und unabhängigen Servicetechnikern in ganz Europa. Darüber hinaus stellen wir unsere Dienstleistungen auch handwerk-lichen Verbrauchern zur Verfü-gung. Reparatur, mit mindestens ein Jahr Garantie, kostet nur einen Bruchteil eines neuen Austausch-moduls. Von Miele können wir sogar die neuesten Modelle testen. Aber auch die anderen Europäischen Marken können bei gängigen Problemen auf unsere Unterstützung rechnen. https://youfixit.eu/de