Pluspunten

Gewoon super service. Vrijdagmiddag het geld overgemaakt,en voordat het op zijn rekening stond het onderdeel opgestuurd zodat ik zaterdag mijn miele weer kon repareren.

nvt

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Een heel goede service Ik ben een nieuwe klant bij Youfixit uit België,en ik heb een heel goede en positieve ervaring met deze persoon! Deze persoon heeft me telkens bij problemen haarfijn uitgelegd hoe ik van op afstand mijn machine kon demonteren en enkele goede tips gegeven SUPER !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Er zijn geen verbeteringspunten! Dit is Super

• Afspraken nakomen

Pluspunten

zeer snelle service, goeie prijs.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

snelle service

5 Sterne: perfekt, auf jeden Fall empfehlenswert

Positive

Der Miele-Techniker bot ein neue Platine, dann liefe die Maschine für ein halbes Jahr.... Im internet recherchiert, auf YouFixit gekommen. Hab´s probiert. GENIAL! Umweltbewußtsein in meinem Sinne. Miele WaMa läuft wieder perfekt! Platine und Stößdämpfer ausgebaut nach Anleitung von YouFixit, Platine eingesandt, kurzer Kommunikationsweg. Rücksendung sehr zügig, eingebaut. Läuft. Insgesamt höchst zufrieden, Danke Herr Stuart, auch wegen der schnellen Beantwortung meiner Fragen. Alles zu unserer Zufriedenheit. Wünsche Ihnen viele glückliche Kunden und die Vermeidung von WaMa-Schrotthaufen. TiPP an Interessierte: Genau nach Anleitung arbeiten, es ist wirklich einfach gewesen. Wenn´s dann wieder läuft ist man froh und die Frau findet Sie noch toller :-) 1.000.000 Sternchen für YouFixit!

Verbesserungspunkte

Perfektion bereits erreicht!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
  • Qualität
  • Kommunikation
  • Wie verabredet

Pluspunten

Snel gerepareerd, snelle verzending, top communicatie, Miele wasmachine draait weer als nieuw! Bedankt Peter voor de goede service en kwaliteit!

Ga zo door!

4 Sterne: guter Service, gut behandelt

hervorragende, sehr zeitnahe Kommunikation

Verbesserungspunkte

telefonische Hotline bei unklaren Fehlern vor Reparatur empfehlen. Bei mir wurde der Fehler durch die Reparatur nicht behoben, Ursache war eine anderer Fehler. Hinweis: - Welcher Fehler war in der Elektronik vorhanden - Was wurde durchgeführt

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
  • Qualität
  • Kommunikation
  • Wie verabredet

Pluspunten

Men doet wat men zegt en tegen een goede prijs: het scheelt nogal in geld in vergelijking met een reparatie via de fabrikant. Hopelijk zorgt de uitgevoerde reparatie ervoor dat onze droger weer jaren mee kan.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Snelle respons en reparatie Goede uitleg over de reparatie

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Snelle service. Onze EL150d module van Miele was kapot. Na reparatie werkt de machine weer als vanouds.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

vakmensen die weten waar ze over praten. Snelle afhandeling .

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Very knowledgeable on technology. Focused on getting you up and running again in shortest time and lowest cost.

None really. Very satisfied overall.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Snelle vakkundige service. De wasdroger doet het weer perfect zonder een nieuwe dure printplaat te hoeven kopen. Printplaat op dezelfde dag van aankomst bij youfixit weer gerepareerd retour verzonden naar ons. Vond in begin beetje raar om op voorhand al geld over te maken maar de service heeft zich als betrouwbaar bewezen. Ik kan iedereen de service van youfixit aanbevelen.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Het lampje “spoelen” knippert van mijn Miele W843 gekocht in 2000. Er wordt wel water ingenomen en afgeplompt maar de motor draai niet meer. Zijn het de koolborstels? Of…..? Als eerste moet de machine open. Dat is voor je gevoel al een hele stap. Hoe moet die open? Ik begin met het deksel dat vast zit met twee schroeven aan beide zijden, achter een afdichtdopje. Het bleek achter af niet echt nodig. Daarna de onderdrempel. Vervolgens het wasmiddellaatje eruit en de drie schroeven daarachter. Ook de drie bouten in de deuropening los. Dan kan de hele voorplaat als een deur naar rechts open. Maar niet voordat je beneden even het afvoerslangetje bij het pluizenfilter eruit neemt. De deur gaat over een klemmetje open. Dan eerst de test op de koolborstels en motorwikkelingen. Ik maak eerst even een serie foto’s. Dan weet ik naderhand hoe het allemaal zat. De linker stekker op de printplaat kan losgemaakt worden en je meet op stekkers 1,2 en 2,3 en 4,5 de weerstanden. In mijn geval was het respectievelijk 1.4, 1.5 en 3,8 ohm. Alles in orde. Dan is het mogelijk de printplaat zelf. Zoals op de website gemeld, kan je de printplaat losmaken met twee clips aan de onderzijde. Je kan daarna op de achterzijde de weerstand meten van de zekering. Mijn resultaat: niet meetbaar. Ik denk dat de zekering gesmolten is. Het relais zal wel stuk zijn of mogelijk iets anders. Dus de printplaat moet ik vervangen en dan ook meteen de oorzaak wegnemen. Er moeten ook nieuwe sch

4 stars: good service, well treated

Positive

Replacement part was shipped immediately. However, the postal package to the US took four weeks - not the vendor's problem but that of USPS and customs. The vendor reacted promptly and provided tracking information. Thanks!

• Quality
  • Communication

Pluspunten

Duidelijke uitleg van wasmachineprobleem en bij Google komt dit bedrijf hoog in de zoekresultaten. Communicatie zeer goed, supersnelle reparatie (dezelfde dag bij ontvangst onderdeel gerepareerd en geretourneerd!). Onwaarschijnlijk voordelig t.o.v. merkservice (ik betaalde € 133 en de merkservice organisatie zou daarvoor zo'n € 600 gevraagd hebben....). Aan iedere een beetje doe-het-zelver aan te bevelen!

Dit bedrijf geeft op haar site duidelijke schriftelijke uitleg. Ook wordt voor een bepaalde doe-het-zelf reparatie gelinkt naar een Youtube filmpje. Misschien een idee om meer Youtube filmpjes online te zetten, bijvoorbeeld met het vervangen van aandrijfriem etc?

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Accuraat, mooi afgewerkt, snel en helder ! Na problemen door een gescheurde manchet en daarvoor een lekkend zeepbakje, elektromonteurs die half werk afleveren. Eindelijk een bedrijf dat doet waar ze voor staan. Goed bereikbaar goede begeleiding, oplossingsgericht en goeie feedback. Top! Bedankt voor de snelle service!

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Goede kwalitatieve respons

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Snelle reparatie, duidelijke communicatie en website, schappelijk reparatietarief.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Excellent communication - I received emails to make sure I was sending everything required and to let me know my PCB was in the post. Quick service - I posted my component on the Friday and got it back the following Wednesday. Saved me money and meant I didn't have to scrap the dryer for the sake of a chip. And if that hadn't turned out to be the problem, my money back. Don't think you could ask for more. Would definitely recommend.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Heb voor de eerste maal gebruik gemaakt van YouFixit en sta versteld over de kwaliteit van werken, en de zeer correcte afhandeling , tegen een redelijke prijs . Zal het zeker aan bevelen bij vrienden .Ik geeft het cijfer 10.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

N.v.t.

N.v.t.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Droger Zanussi ZTE285 hield er na 4,5 jaar van de ene op de andere dag ermee op. Op internet gezocht en daar bleek een reparatie via Electrolux zo'n 300,- te kosten. Via YouFixit kon de printplaat voor zo'n 55 euro gerepareerd worden. De reparatie zelf is zeer snel verlopen. Op de dag van ontvangst van de printplaat is deze direct weer naar mij gestuurd. Zeer tevreden over de prijs en snelheid.

Hertog Karellaan 3

5431GX Cuijk

Over YouFixit

YouFixit is een Nederlands bedrijf dat zich al vanaf 2005 exclusief toelegt op reparatie van elektro-nica van witgoed. Onze vaste klantenkring bestaat uit meer dan 600 witgoedspe-ciaalzaken en zelfstandige mon-teurs in heel Europa. Daarnaast stellen we onze dien-sten ter beschikking van de handige consument. De reparaties, met minimaal een jaar garantie, kosten slechts een fractie van een nieuwe vervangende module. We zijn gespecialiseerd in Miele wasmachines, waarvan we zelfs de nieuwste modellen kunnen testen. Maar ook de andere Europese merken (Bosch, Siemens, AEG, Electrolux, Zanussi, Bauknecht, Whirlpool) kunnen bij veel voor-komende problemen op onze ondersteuning rekenen. https://youfixit.eu/nl YouFixit is a Dutch company that engages in repairing electronics of white goods since 2005. Our regular customer base con-sists of more than 600 white goods shops and independent service technicians throughout Europe. In addition, we make our services available to handy consumers. Repair, with a minimum of one year's warranty, costs only a frac-tion of a replacement module. We specialised in Miele, of which we can even test the youngest models. But also the other European brands (Bosch, Siemens, AEG, Electrolux, Zanussi, Bauknecht, Whirlpool) can count on our support for common problems. https://youfixit.eu/en YouFixit ist ein niederländisches Unternehmen, das sich seit 2005 ausschließlich mit der Reparatur der Elektronik von Haushalts-geräten beschäftigt. Unser Kundenstamm besteht aus mehr als 600 Haushaltswaren-geschäften und unabhängigen Servicetechnikern in ganz Europa. Darüber hinaus stellen wir unsere Dienstleistungen auch handwerk-lichen Verbrauchern zur Verfü-gung. Reparatur, mit mindestens ein Jahr Garantie, kostet nur einen Bruchteil eines neuen Austausch-moduls. Von Miele können wir sogar die neuesten Modelle testen. Aber auch die anderen Europäischen Marken können bei gängigen Problemen auf unsere Unterstützung rechnen. https://youfixit.eu/de