• Afspraken nakomen

Pluspunten

Beste, Onze Zanussi ZTE285 wasdroger hield er ineens mee op, na wat speurwerk kwamen we bij dhr. Stuart terecht. De print volgens de gebruiksaanwijzing op de site uitgebouwd en opgestuurd. De na 2 werkdagen geretourneerde gerepareerde print ingebouwd en de wasdroger werkt weer perfect. Bedankt heer Stuart, voor de snelle en goede service! Met vriendelijke groet, Mark

Geen verbeterpunten

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Zeer professioneel. Binnen twee dagen printplaat gerepareerd retour. Wasmachine draait weer top.

Geen verbeterpunten.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Super schnelle Abwicklung, vielen Dank. Die Reparatur des Bauteiles hat mir viel Geld gespart! Jedes Mal sofort Antwort auf meine Anfragen. Einziger Nachteil: Entfernung ,hahaha. Ich bin in Österreich und die Firma in den Niederlanden. Ich hätte gerne so eine gute Firma in Österreich! Vielen Dank!

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Door het aangeven van ons probleem, werden we telefonisch geholpen en heeft dit ons niets gekost! Uiteindelijk hebben we zelf de wasmachine kunnen maken! super service!!

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Snel en vakkundig.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Snelle service,duidelijk en na reparatie printplaat Miele wasmachine weer werkend.

Pluspunten

zeer snel en netjes afgehandeld ook via mail , echt een aanrader

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Goed bereikbaar, Vriendelijk en meedenkend. Expertise, weten waar ze het over hebben. Goede en nette reparatie. Zeer snelle reparatie en retourzending

Pluspunten

Snel, duidelijk, alles conform afspraak afgehandeld zoals op site aangegeven.

Geen verbeterpunten aan te geven

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Snelle service in drie dagen op/terug gestuurd Top gewoon. Duidelijke communicatie zowel telefonisch als via mail.

Geen!!!!

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Eerst tel.contact, overleg en uitleg!

Vermelding dat de printplaat is gerepareerd, eventueel met een garantie van bv. 3 maanden

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Enorm snel! Maandag verstuurd, woensdag alweer terug.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Super snelle reactie Duidelijke communicatie Uitstekend advies Klantvriendelijke benadering

nvt

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Heel duidelijk allemaal en zeer snelle service en reactie's zodat wij onze wasautomaat slechts kort uit bedrijf was, hier kan menig bedrijf een voorbeeld aan nemen. Ik geef eigenlijk nooit 'n 10 maar jullie verdienen het.

IK ZOU HET NIET WETEN.

Pluspunten

Goed bereikbaar en zeer snel reageren op vragen. Snelle levering van de beloofde producten.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Heldere uitleg. Koolborstel video erg duidelijk. Snelle respons op e-mail, ondanks aangegeven vakantie. Deskundigheid wekt vertrouwen. Uitleg waarom de machine stuk is gegaan.

Misschien wat fotoos die aangeven hoe je de machine open moet maken, welke schroeven waar zitten e.d. Zonder lukte het mij ook wel maar kan me voorstellen dat dit lastig is als je dit voor het eerst doet.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Alles is gegaan zoals op de website wordt besproken tegen de vooropgestelde tarieven. Zeer netjes werk geleverd en op zeer korte termijn de herstelling van de modules uitgevoerd. Onze 20 jaar oude wasmachine werkt terug als nieuw

• Afspraken nakomen

Pluspunten

goed overleg, telefonisch en mail contact duidelijk. Probleem opgelost plus extra tips gebruik machine en advies over andere (duurzame) monteur

website, navigeren vond ik lastig. De uitleg van het demonteren was niet van toepassing op mijn machine, toch gelukt maar kan misschien duidelijker voor andere types

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Snel,goed en vriendelijk

geen

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Goede website met nuttige informatie over reparatiemogelijkheden van de printplaat miele wasmachine. Vlotte afhandeling van de reparatie. Machine werkte na reparatie weer perfect. Daarmee kon een nieuwe dure printplaat worden uitgespaard.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Zeer goede uitleg en prettige communicatie. via de e-mail een goede uitleg van de verrichtte werkzaamheden en testen en het te veel overgemaakte geld weer snel op de bankrekening gestort Woensdag mijn kapotte printplaat opgestuurd, vrijdag al weer gerepareerd terug in huis!

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Snelle service, deskundige hulp.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Snel en adequaat! Zeer tevreden, onze droger kan gewoon weer zijn werk doen zoals het hoort!

Hertog Karellaan 3

5431GX Cuijk

Over YouFixit

YouFixit is een Nederlands bedrijf dat zich al vanaf 2005 exclusief toelegt op reparatie van elektro-nica van witgoed. Onze vaste klantenkring bestaat uit meer dan 600 witgoedspe-ciaalzaken en zelfstandige mon-teurs in heel Europa. Daarnaast stellen we onze dien-sten ter beschikking van de handige consument. De reparaties, met minimaal een jaar garantie, kosten slechts een fractie van een nieuwe vervangende module. We zijn gespecialiseerd in Miele wasmachines, waarvan we zelfs de nieuwste modellen kunnen testen. Maar ook de andere Europese merken (Bosch, Siemens, AEG, Electrolux, Zanussi, Bauknecht, Whirlpool) kunnen bij veel voor-komende problemen op onze ondersteuning rekenen. https://youfixit.eu/nl YouFixit is a Dutch company that engages in repairing electronics of white goods since 2005. Our regular customer base con-sists of more than 600 white goods shops and independent service technicians throughout Europe. In addition, we make our services available to handy consumers. Repair, with a minimum of one year's warranty, costs only a frac-tion of a replacement module. We specialised in Miele, of which we can even test the youngest models. But also the other European brands (Bosch, Siemens, AEG, Electrolux, Zanussi, Bauknecht, Whirlpool) can count on our support for common problems. https://youfixit.eu/en YouFixit ist ein niederländisches Unternehmen, das sich seit 2005 ausschließlich mit der Reparatur der Elektronik von Haushalts-geräten beschäftigt. Unser Kundenstamm besteht aus mehr als 600 Haushaltswaren-geschäften und unabhängigen Servicetechnikern in ganz Europa. Darüber hinaus stellen wir unsere Dienstleistungen auch handwerk-lichen Verbrauchern zur Verfü-gung. Reparatur, mit mindestens ein Jahr Garantie, kostet nur einen Bruchteil eines neuen Austausch-moduls. Von Miele können wir sogar die neuesten Modelle testen. Aber auch die anderen Europäischen Marken können bei gängigen Problemen auf unsere Unterstützung rechnen. https://youfixit.eu/de