Pluspunten

Zeer goede uitleg en prettige communicatie. zeer snelle reparatie van printplaat. wasmachine heeft maar 24 uur stil gestaan

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Woensdag mijn kapotte printplaat opgestuurd, vrijdag al weer gerepareerd terug in huis!

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Dit bedrijf reageert heel snel op je vragen, wel binnen een paar uur. Wij hebben de print maandag opgestuurd en het geld ook die dag overgemaakt. Zoals beloofd hebben wij de print op woensdag weer ontvangen. Inmiddels door ons gemonteerd en de wasdroger doet het weer!! Fantastisch. Bevelen dit bedrijf dus zeker aan en bewaren het visitekaartje dus zeker goed.

Misschien het mogelijk maken te betalen via creditcard, dat geeft mensen misschien meer vertrouwen om direct te betalen.

Pluspunten

Snelle reactie. Binnen drie dagen was het probleem opgelost, opsturen, reparatie, en versturen.

Geen.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

na wat zoeken op internet uw bedrijf gevonden voor het oplossen van mijn probleem met een condensdroger van Zanussi , Printplaat defect ,kan bij u gerepareerd worden , is reeds gebeurd

Er zijn geen verbeterpunten

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Je suis très satisfait de la platine Miele réparé et retourné en moins d'une semaine. Il a été un vrai plaisir de communiquer avec M. Stuart qui répond aux mail tout de suite et qui m'a donné des conseils tout bêtes mes très utiles quand j'ai refermé la machine... 100 € pour une Miele qui tourne de nouveau et avec des nouveaux amortisseurs, je pense que c'est un réparateur fiable et très correct et qui en plus donne un coup de pouce à l'environnent.

Continuez ainsi !

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Zeer snelle en degelijke service

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Snelle en goede service!

Pluspunten

Goede uitleg, vriendelijk telefonisch contact en supersnelle service. Ze gebruiken zelfs dezelfde verpakking weer :-)

Heb er geen kunnen vinden.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

hele snelle service, kundig advise, en zeer betaalbaar!!! mijn Miele wasmachine deed het zondag niet meer zondag gemail. maandag printplaat opgestuurd en woensdag avond printplaat weer er ingezet en schokbrekers vervangen en net de eerste was er weer in:-)

Ga zo door!!! TOP!!!

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Goed kunnen luisteren naar de klant: klant kan de klacht omschrijven op zijn eigen "leken" wijze en dan wordt er professioneel, maar eenvoudig en duidelijk geantwoord. Na ontvangst van gerepareerde print (overigens zeer snel binnen 3 dagen !) waren er nog problemen. Telefonisch ook weer heel goed advies gekregen.

Ga zo door. Houdt het eenvoudig en kleinschalig.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

snel en goed

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Snelle en vlotte service Doen wat ze beloven!

• Afspraken nakomen

Pluspunten

snelle services

• Afspraken nakomen

Pluspunten

snel, adequaat, to the point, volledige informatievoorziening; chapeau!

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Rücklieferung erfolgte am gleichen Tag, an dem der defekte Bauteil empfangen wurde. Absolute Spitzenklasse. Zudem wurde auch noch eine Einbauanleitung mitgeliefert. Vielen Dank.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Snel! Dinsdag printplaat op de post gedaan, donderdag draaide mijn was weer. Sneller gaat echt niet (tenzij je om de hoek woont natuurlijk). Vriendelijk en hulpvaardig per email.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

- snelle respons - accuraat - deze man is erop gebrand goede service te verlenen, erg prettig.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Snelle rectie en verwerking.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Het kan niet beter, dat dit nog bestaat. Mijn complimenten. Alles correct, op tijd en snel geleverd. 12 jaar oude Miele heeft een tweede leven voor €80,- . Nieuwe schokdempers, gecontroleerde printplaat en nieuwe koolborstels. Zeker aan te bevelen.

Nee

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Eerlijke hersteller

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Printplaat gerepareerd . Binnen 2 dagen weer terug. Prima, en mijn vrouw was zeer gelukkig dat in zo,n korte tijd de wasmachine weer gerepareerd was incl. 2 nieuwe schokbrekers Ik beveel dit bedrijf van harte aan. Jan van dijk uit Kerk Avezaath (dorpje bij Tiel)

Hertog Karellaan 3

5431GX Cuijk

Over YouFixit

YouFixit is een Nederlands bedrijf dat zich al vanaf 2005 exclusief toelegt op reparatie van elektro-nica van witgoed. Onze vaste klantenkring bestaat uit meer dan 600 witgoedspe-ciaalzaken en zelfstandige mon-teurs in heel Europa. Daarnaast stellen we onze dien-sten ter beschikking van de handige consument. De reparaties, met minimaal een jaar garantie, kosten slechts een fractie van een nieuwe vervangende module. We zijn gespecialiseerd in Miele wasmachines, waarvan we zelfs de nieuwste modellen kunnen testen. Maar ook de andere Europese merken (Bosch, Siemens, AEG, Electrolux, Zanussi, Bauknecht, Whirlpool) kunnen bij veel voor-komende problemen op onze ondersteuning rekenen. https://youfixit.eu/nl YouFixit is a Dutch company that engages in repairing electronics of white goods since 2005. Our regular customer base con-sists of more than 600 white goods shops and independent service technicians throughout Europe. In addition, we make our services available to handy consumers. Repair, with a minimum of one year's warranty, costs only a frac-tion of a replacement module. We specialised in Miele, of which we can even test the youngest models. But also the other European brands (Bosch, Siemens, AEG, Electrolux, Zanussi, Bauknecht, Whirlpool) can count on our support for common problems. https://youfixit.eu/en YouFixit ist ein niederländisches Unternehmen, das sich seit 2005 ausschließlich mit der Reparatur der Elektronik von Haushalts-geräten beschäftigt. Unser Kundenstamm besteht aus mehr als 600 Haushaltswaren-geschäften und unabhängigen Servicetechnikern in ganz Europa. Darüber hinaus stellen wir unsere Dienstleistungen auch handwerk-lichen Verbrauchern zur Verfü-gung. Reparatur, mit mindestens ein Jahr Garantie, kostet nur einen Bruchteil eines neuen Austausch-moduls. Von Miele können wir sogar die neuesten Modelle testen. Aber auch die anderen Europäischen Marken können bei gängigen Problemen auf unsere Unterstützung rechnen. https://youfixit.eu/de