Pluspunten

snel goed zeer korekt en een leuke prijs

een 10 geef ik niet snel maar ik ben zeer tevreden over het geheel. ik zal je in mijn vriendenkring zeer aan bevelen. groetjes joop brinkman

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Snelle reactie op E mail,s zeer duidelijke uitleg op site. Goede afhandeling en service betaalbare prijs reparatie

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Supersnelle reparatie en verzending. Duidelijke diagnose en instructies.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

"Erinnerungsaufkleber" für den schwarzen Gummischlauch durch die Platine fand ich super ! Insgesamt ein super Angebot für alle die nicht "zwei linke Hände" haben. Würde das jederzeit wieder kaufen !

Der Austausch der Stoßdämpfer ist meiner meinung nach nur etwas für geübte Schrauber und man benötigt auch mehr Werkzeug als nur zwei 13er Schraubenschlüssel, z.B. eine Ratsche mit Verlängerung (-en), sonst braucht man "Gummiarme"! Das sollte man in der Montageanleitung schon erwähnen... Auch ein Bild, wie und in welche Richtung die vordere Abdeckung zu öffnen ist wäre hilfreich.(vielleicht habe ich das übersehen).

• Afspraken nakomen

Pluspunten

YouFixit vult het gat dat de fabrikant open laat. Prima dienst en YouFixit doet wat het heeft beloofd. Zo hoor je klanten te bedienen. En tegen een normaal tarief. Wij hebben nu een reparatie, uiteraard de montage zelf gedaan, voor een prijs waarvoor Miele alleen maar komt voorrijden.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Wunderbar, zu empfehlen

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Peter is deskundig, scherp en heeft "first time right", "well served" en "delivery as fast as possible" goed begrepen! Daarmee helpt hij de klant. Persoonlijk vind ik het erg verfrissend om iemand tegen te komen die met mij de stelling deelt dat goede materialen door één defect component niet maar zomaar in het milieu gedumpt mogen worden. Daarvoor hebben wij niet het rentmeesterschap over deze aarde gekregen.

één verbeterpunt: de website oogt wat rommelig, dit kan beter. Maar Peter, stop hier alleen tijd in als je hier tijd voor hebt. Tijd voor jouw klant is belangrijker en dat doe je erg goed ;-)

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Heel snel nakomen van afspraak duidelijk site

Het is wel handig als er een briefje bij zit, als gerapeerde terug gestuurd wordt. Dan weet je dat als je het terug plaatst, de wasmachine het zou moeten doen.

Pluspunten

kwaliteit is duurzaamheid en die kunnen we nog niet beoordelen

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Alles is positief

Geen enkele tip of verbeterpunt

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Excellent diagnostic, conseil, communication, réparation et service logistique. Rapide et efficace.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

alles naar volle tevredenheid opgelost

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Doet wat het beloofd. Zeer snelle service. Prima!!!

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Het euvel van de Zanussi droger op de YouFixit website gevonden en de handleiding via de website gevolgd. Uitbouwen, onderdeel op woensdag opgestuurd en zaterdag alweer binnen gekregen. Terug inbouwen en de droger doet het weer prima en dat voor een prijs van € 55,-! Normaal ben je dit alleen al aan voorrijkosten kwijt.

De website zeg er niet echt professioneel uit dus ik had eerst mijn twijfels. Wel snel en duidelijk e-mail contact gehad. Uiteindelijk zegt een website dus niets over de kwaliteit en service die een bedrijf levert dat blijk.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Ausgezeichnete Arbeit, Maschine läuft wieder.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Zeer goed advies, snelle afspraak, prima reparatie met directe afhandeling. Reparatiekosten zeer acceptabel.

n.v.t.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Erg goede en persoonlijke service. De handleiding die bij de schokdempers zat was erg duidelijk. Iedereen kan dit! En voor een fractie van de prijs van een monteur notabene...

Plaatjes bij de handleiding zou een idee kunnen zijn, voor mensen die niet precies weten waar de schokdempers vast zitten.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Zeer duidelijke en informatieve website ondersteunt met instructiefilmpjes. Na aanmelding via mail een gedetailleerde prijsopgave van de werkzaamheden en instructie hoe te handelen. Op dinsdagmiddag print op de post gedaan, volgende dag na ontvangst gelijk gereviseerd en weer met de post retour gestuurd. De derde dag thuis ontvangen. Retourzending prima te volgen via track & trace. Wasmachine (b.j. 1997) werkt weer als nieuw.

Is allemaal al prima voor elkaar! Meer mensen met een defecte Miele moeten weten dat ze m.b.v. YouFixit hun machine een goede (werkende) oude dag kunnen geven en zo veel geld kunnen besparen.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Ik ontving nav mijn mail onmiddellijk een reactie met advies. Hierdoor heb ik geen gebruik gemaakt van de diensten. En de wasmachine doet het weer prima.

• Communicatie

Pluspunten

Geweldige hulp, zelfs op zondag!

Hertog Karellaan 3

5431GX Cuijk

Over YouFixit

YouFixit is een Nederlands bedrijf dat zich al vanaf 2005 exclusief toelegt op reparatie van elektro-nica van witgoed. Onze vaste klantenkring bestaat uit meer dan 600 witgoedspe-ciaalzaken en zelfstandige mon-teurs in heel Europa. Daarnaast stellen we onze dien-sten ter beschikking van de handige consument. De reparaties, met minimaal een jaar garantie, kosten slechts een fractie van een nieuwe vervangende module. We zijn gespecialiseerd in Miele wasmachines, waarvan we zelfs de nieuwste modellen kunnen testen. Maar ook de andere Europese merken (Bosch, Siemens, AEG, Electrolux, Zanussi, Bauknecht, Whirlpool) kunnen bij veel voor-komende problemen op onze ondersteuning rekenen. https://youfixit.eu/nl YouFixit is a Dutch company that engages in repairing electronics of white goods since 2005. Our regular customer base con-sists of more than 600 white goods shops and independent service technicians throughout Europe. In addition, we make our services available to handy consumers. Repair, with a minimum of one year's warranty, costs only a frac-tion of a replacement module. We specialised in Miele, of which we can even test the youngest models. But also the other European brands (Bosch, Siemens, AEG, Electrolux, Zanussi, Bauknecht, Whirlpool) can count on our support for common problems. https://youfixit.eu/en YouFixit ist ein niederländisches Unternehmen, das sich seit 2005 ausschließlich mit der Reparatur der Elektronik von Haushalts-geräten beschäftigt. Unser Kundenstamm besteht aus mehr als 600 Haushaltswaren-geschäften und unabhängigen Servicetechnikern in ganz Europa. Darüber hinaus stellen wir unsere Dienstleistungen auch handwerk-lichen Verbrauchern zur Verfü-gung. Reparatur, mit mindestens ein Jahr Garantie, kostet nur einen Bruchteil eines neuen Austausch-moduls. Von Miele können wir sogar die neuesten Modelle testen. Aber auch die anderen Europäischen Marken können bei gängigen Problemen auf unsere Unterstützung rechnen. https://youfixit.eu/de