• Afspraken nakomen

Pluspunten

top. Module laten reviseren, maar er zat nog een zeldzame storing. Zonder problemen een andere module gekregen, onder garantie.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

montage film en beschrijving. bij het contact geven advies.

?

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Kommunikation war sehr ausführlich. Verpackung des Ersatzmoduls sehr gut.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

fantastische service

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Zeer positief ben ik over de dienstverlening. Ik stond er alleen voor en ik ben helemaal begeleid totdat de wasmachine weer werkte. Ik vind het meer dan goede service, het gewoon Top! De communicatie en duidelijkheid op de website is gewoon goed.Het is een kwaliteitsmerk waar veel bedrijven van kunnen leren.

Ik heb geen verbeterpunten alles is zo goed afgesproken en je wordt zo goed geholpen.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Na probleemmelding i.v.m. onze wasmachine kregen we heel snel reactie met stappen die we moesten nemen om printplaat te laten reviseren. Di.ocht. opgestuurd naar YouFixit, donderdagochtend weer in huis. En de wasmachine draait weer. Klasse!

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Meedenken naar mogelijke oplossing! Ondanks het feit dat ik vrij zeker was wat de oorzaak was werd ik 's avond gebeld om het probleem te bespreken. Na enkele adviezen en het nameten bleek de oorzaak toch ergens anders te liggen en werd het vermoeden van YouFixit bevestigd. 's avonds laat de juiste bestelling afgehandeld en deze is de volgende ochtend op de bus gedaan. Na ontvangst en het plaatsen van de onderdelen werkte de wasmachine weer als een zonnetje. Dank YouFixit voor het meedenken met de klant en de positieve adviezen. Een service die je tegenwoordig niet vaak meer tegenkomt.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Excellent service. Quality work. Quick turnaround.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Zeer snelle service. Maandag de print opgestuurd en vrijdag draaide de wasmachine al weer. De communicatie was ook top! Ik kan deze service absoluut aanraden.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Goed advies, Miele wasmachine draait als een zonnetje, scheelt toch weer 500 reparatiekosten en hij gaat weer 5 jaar mee. 90 euro en een uurtje doe-het-zelf. Nieuwe schokbrekers en de reparatie van de printplaat.....top

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Heel goed advies middels website. Daarna meer dan uitstekende klantvriendelijkheid en terzakekundig advies gekregen! Hulde!

• Afspraken nakomen

Pluspunten

gut und schnell. Elektronik repariert wie angesagt. Waschmaschine läuft wieder. Auch die nötige Zusatzreparatur der Dämpfungsteile wurde beschrieben und Teile auf Anforderung mitgeliefert. Vom Hinversand der Teile bis Rücklieferung ca. 1 Woche.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Snelle goede communicatie, en verwerking, en levering van diensten

• Afspraken nakomen

Pluspunten

snelle hit op google prima tips op de site tav onderdelen snel antwoord stipte levering

andere onderdelen beetje lastig te bestellen op website

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Zoals altijd goede en snelle service. Zeer goede kennis van de electronica! En tegenwoordig ook met track en trace!

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Goede communicatie

• Afspraken nakomen

Pluspunten

YouFixit heeft mij enorm geholpen toen onze wasmachine stuk was. In plaats van een nieuwe printplaat (€400) of zelfs een nieuwe wasmachine, was ik voor minder dan €50 klaar. YouFixit heeft de printplaat doorgemeten waardoor we wisten dat die ok was. Ook hebben ze een goede diagnose gesteld, de vervangende onderdelen geleverd en tips gegeven voor het vervangen van het onderdeel. YouFixit is enorme deskundig, is klantgericht en communiceert goed en snel. Voor iedereen met problemen met Miele apparatuur kan ik YouFixit zeker aanbevelen.

In ons geval was er wat vertraging in het antwoord door drukte en externe omstandigheden waar YouFixit mee te maken had. De communicatie hierover was goed en duidelijk.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Geweldig ! Eerst e-mail contact gehad , je krijgt meteen antwoord, opgestuurd en na 3 dagen had ik de printplaat en schokbrekers al weer thuis, ingezet, en gemonteerd, en machine doet het weer en gaat misschien zo nog wel 10 jaar mee. Bedankt.Deze side zal ik nog wel vaker bezoeken !

Ik zou het echt niet weten , maar wat ik in eerdere reacties las , was over de webside, maar daar zijn jullie al mee bezig als ik het goed begrijp.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Quick response to email. Positive attitude to my problem whitch the Miele-company(!) in Finland couldn't/wanted to solve. Rapid repair and economic price of the service.

All worked well!

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Perfecte uitleg op hun site wat er eventueel defect kan zijn. De storing bleek door een defecte trafo op de print veroorzaakt te zijn. Uitstekende service niet 100 maar 200 procent. (zeer snelle reparatie print op sturen en binnen 2-3 dagen was hij terug) Reparatie was keurig uitgevoerd de print zag er als nieuw uit, na deze weer in de wasmachine geplaatst te hebben werkte hij weer perfect. Ook de reparatie kosten van de print vielen mij mee.

In mijn geval kan ik geen verbeter punt/tips bedenken, daar ik het uitgevoerde werk meer dan 200 procent vind.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Snelle hulp en advies. Goede uitleg ivm zelf de reparatie uitvoeren. Zeker de moeite waard om de reparatie uit te voeren.

Hertog Karellaan 3

5431GX Cuijk

Over YouFixit

YouFixit is een Nederlands bedrijf dat zich al vanaf 2005 exclusief toelegt op reparatie van elektro-nica van witgoed. Onze vaste klantenkring bestaat uit meer dan 600 witgoedspe-ciaalzaken en zelfstandige mon-teurs in heel Europa. Daarnaast stellen we onze dien-sten ter beschikking van de handige consument. De reparaties, met minimaal een jaar garantie, kosten slechts een fractie van een nieuwe vervangende module. We zijn gespecialiseerd in Miele wasmachines, waarvan we zelfs de nieuwste modellen kunnen testen. Maar ook de andere Europese merken (Bosch, Siemens, AEG, Electrolux, Zanussi, Bauknecht, Whirlpool) kunnen bij veel voor-komende problemen op onze ondersteuning rekenen. https://youfixit.eu/nl YouFixit is a Dutch company that engages in repairing electronics of white goods since 2005. Our regular customer base con-sists of more than 600 white goods shops and independent service technicians throughout Europe. In addition, we make our services available to handy consumers. Repair, with a minimum of one year's warranty, costs only a frac-tion of a replacement module. We specialised in Miele, of which we can even test the youngest models. But also the other European brands (Bosch, Siemens, AEG, Electrolux, Zanussi, Bauknecht, Whirlpool) can count on our support for common problems. https://youfixit.eu/en YouFixit ist ein niederländisches Unternehmen, das sich seit 2005 ausschließlich mit der Reparatur der Elektronik von Haushalts-geräten beschäftigt. Unser Kundenstamm besteht aus mehr als 600 Haushaltswaren-geschäften und unabhängigen Servicetechnikern in ganz Europa. Darüber hinaus stellen wir unsere Dienstleistungen auch handwerk-lichen Verbrauchern zur Verfü-gung. Reparatur, mit mindestens ein Jahr Garantie, kostet nur einen Bruchteil eines neuen Austausch-moduls. Von Miele können wir sogar die neuesten Modelle testen. Aber auch die anderen Europäischen Marken können bei gängigen Problemen auf unsere Unterstützung rechnen. https://youfixit.eu/de