Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Altijd op tijd en mooie boekketten Ik woon in Noord Amerika en soms zijn de telefoon internet ook niet alles maar heb weinig nodig om ies te bestellen Altijd fijn als er een boeket op tijd en en op juiste adres. Ik ben zeer content Dank U.
11 May 2024
Machteld
Airdrie Ab Canada
De blijheid dat aan de familie is gebracht met dat bos bloemen. Ben ik jullie veel dankbaar Door lange afstand had het mij niet gekund Dank u
29 December 2023
Hassan El akhdar
De Meern
Mijn jarige vader was zeer te spreken over de mooie bos bloemen. Keurig op tijd!
27 December 2023
Yvonne Gravestein
Schiedam
De site is heel duidelijk van opzet. Met een snelle service kon ik een mooi en groot kerststukje laten bezorgen. Top!
24 December 2023
Wytske
Dordrecht
Goed tevreden
23 December 2023
Gerke
Best
2 bloemstukken naar Alkmaar en OudZuilen mooi . Maar het stuk naar Limmen niet ,veel groen een rode bal en 2 rozen.,jammer.
18 December 2023
Willemien slikker
Texas USA
Mooie boeketten worden verstuurd, dus blije ontvangers. Als er een keer iets extra gedaan moet worden dan is dat nooit een punt bij Flowerservice, dank! :-)
18 December 2023
Bestevaer Assurantiën
Almere
voor bedrijven een uitkomst
28 November 2023
Duits
N.
Bezorgdag een dag te vroeg.
24 November 2023
Klaas
Kwadendamme
Mooi bloemstuk bezorgd - klanten service is fantastisch! Flowerservice is voor mij de beste bloemist voor bestelling uit buitenland. Ze zijn altijd bereid om de klant te assisteren en maken prachtige bloemen. De informatie dat bloemen bezorgd waren is ook heel gewaardeerd.
20 November 2023
Tilly
Buda, Texas
Op maandag besteld, zou de volgende dag geleverd worden. Dinsdag eind van de middag kreeg ik een mail dat de bloemist het niet meer kon bezorgen want mijn woonplaats was te ver weg van hun adres: het was slechts 20 min (!!) rijden.. heel frappant! Dus niet blij mee. Werd dus de volgende dag bezorgd. Wat als het belangrijk was?!
Beveelt niet aan
16 November 2023
Daniël
Stedum
Wij hebben een goede ervaring met Flowerservice! De levering is altijd op tijd en de bloemen zijn van goede kwaliteit. Het bestelproces online werkt heel prettig maar indien nodig is persoonlijk contact ook altijd mogelijk. Een aanrader!
3 August 2023
Sandra
Rijswijk
Goede bereikbaarheid en prijzen
16 July 2023
Wanda Lamens
Delft
Er moest iets veranderd worden in de bezorgdatum. Dit was snel geregeld.
13 July 2023
Danielle Blok
Aalsmeer
simpel te bestellen als bedrijf en achteraf de factuur. prima service! kunnen anderen een voorbeeld aan nemen.
27 June 2023
Rene
Gouda
de bos bloemen zag er geweldig uit en de ontvanger was blij verrast Zelfs na enkele dagen werd de bloemenpracht steeds mooier.
24 June 2023
Tiny
odijk
Degene die ze kreeg is er blij mee
12 June 2023
Tysha
Krabbendijke
Precies zoals ik had besteld; een grote fantastische bos bloemen die bijna 14 dagen heeft gestaan.
6 June 2023
Elisabeth
Palma
De ontvanger van de bloemen meldde dat ze zeer tevreden was over de bloemen. De communicatie over het bezorgproces was goed.
1 June 2023
Johan
Twello
Zeer tevreden!!
25 May 2023
Marja
Zwaag
Ik was verbaasd, dat ik bloemen kon laten bezorgen op de Waddeneilanden. Maar waarom, ook niet. Achteraf zag ik een foto van het boeket, maar zag er niet in, hetgeen ik had besteld. Misschien vanaf de verkeerde kant gefotografeerd.
24 May 2023
Riet Kock
Braamt
Mijn ouders wonen in Nederland en ik met mijn gezin in Zweden. Op hun trouwdag wilde ik toch graag iets moois opsturen en dat hebben jullie voor mij geregeld. Makkelijk te bestellen en te betalen en mijn ouders dolgelukkig. Op de dag van leverans kreeg ik een email. Zeer correct... Is voor herhaling vatbaar.
24 May 2023
Mandy
Zweden
Zelfs als je iets vergeet op het kaartje te zetten kan je dat alsnog verhelpen door het contact formulier in te vullen. Uitstekende service. Bedankt voor het prachtige boeket.
22 May 2023
Leendert
Hillegom
Online bloemen besteld, proces is zeer duidelijk en makkelijk. Vandaag bloemen netjes op tijd ontvangen, ziet er heel mooi uit.
22 May 2023
Hessam
Amsterdam
schoonzus jarig snel mooi boeket besteld, binnen 24 uur bezorgd !! schoonzus blij ,zo een mooi boeket !!
21 May 2023
Henriette