Gewoon goede service zoals altijd
Gewoon goede service zoals altijd
19 May 2023
Jeroen
Drachten
Ik gebruik flowerservice.nl elke jaar soms 2 a 3x per jaar. Ik bestel vanuit Amerika voor levering in Nederland en het zijn altijd de mooiste boeketten, op tijd bezorging en goede prijzen.
18 May 2023
claudia
florida
Hartelijk, dank voor het meedenken, en de goeie Service. Een en al top. De jarige was erg tevreden. PACHTIG BOEKET.
15 May 2023
Lorette Glorie
AMSTERDAM ZUIDOOST
Geen " gemiet" met wachtwoorden enz. Maakt oudere gebruiker gek en moedeloos.
13 May 2023
T.A.
Barendrecht
Ik woon al vele jaren in het buitenland maar ik kan altijd rekenen op Flowerservice.nl. Ze verzorgen de Bloemen en Planten die ik kan versturen door heel Nederland. Ik zeg dan zover weg en toch heel dichtbij Het is een goed gevoel dat je de ouders en andere familieleden en vrienden altijd even kan bezoeken in de vorm van een boeket. Ja Flowerservice.nl is gemakkelijk online te bezoeken en de website is heel gebruikelijks vriendelijk en als je hulp nodig hebt dan krijg je goede service elk moment van de dag. Mijn keuze is flowerservice.nl
12 May 2023
Machteld
Airdrie
aan al mijn wensen is voldaan
7 May 2023
Wim
schiedam
Bezorging was prima , ook een mooi boeket !
6 May 2023
Marga
Heerlen
Zeer goede service en vakmanschap van de bloemist.
1 May 2023
R
Dronten
was verrast dat het allemaal zo vlot ging! ook t soort bloemen vond ik mooi!
25 April 2023
Heeft lang gestaan.
1 April 2023
Sophia
Wijk bij Duurstede
Ja wat zal ik zeggen alles is gewoon naar wens gegaan op tijd en een mooie bos bloemen prima service
31 March 2023
top !
4 March 2023
A.k.
den haag
Een mooie bos die op tijd is geleverd. Zeer tevreden
2 March 2023
Charlotte
Doetinchem
Daar ik in het buitenland woon is het belangrijk om een goed adres te hebben die mijn bestellingen perfect verzorgd en bezorgd. Flowerservice.nl krijgt van mij een dikke 10. Altijd perfect.
23 February 2023
Petra
Tenerife
de bloemen zijn netjes op tijd bezorgd en het was een hele mooie verzorgde bos
22 February 2023
Anny van Rooij
Herpen
Het was de 1e keer dat ik via u bloemen hebt besteld. Boeket zag er mooi uit.
17 February 2023
Anneke
Heemstede
Op tijd bezorgd op de goede plek en feestelijk verpakt. Een net bosje bloemen dat door mijn partner verrast werd ontvangen, want wij logeerden in een hotel.
16 February 2023
Peter
Amsterdam
Grote klantvriendelijkheid!
12 February 2023
A J
Haarlem
Via Flowerservice een rouwboeket besteld voor een zakelijke klant. Makkelijk te bestellen en te regelen. Het wijst zich vanzelf. Enige wat ik zelf anders had gedaan is geen offerte sturen, gezien deze tegelijk kwam met de factuur. Je ziet op het internet wat je kwijt bent aan bedrag, waardoor een offerte overbodig is.
10 February 2023
Sylvia
Deventer
Goede en snelle service, prachtige bos bloemen.
10 February 2023
Ineke
Nieuw Zeeland
Beveelt niet aan
9 February 2023
Alie
Swifterbant
Vriendelijk personeel, reageert snel via mailverkeer. Mooie kwaliteit bloemen. We hadden online de prijzen vergeleken en kwamen bij Flowerservice uit. 'Sochtends besteld en 'smiddags werd ons rouwboeketstuk al bezorgd.
8 February 2023
Patricia
Heerhugowaard
Goede service. Mooie bloemen.
7 February 2023
Irène