Hele goede ervaring
Mijn Zoveelste paar Wolky’s . Erg mooi weer en erg snel geleverd . Top
19 June 2023
Ilonka
Zonhoven
Op zoek naar een specifiek paar wolky sandalen, eerst gebeld met de klantenservice en ik kreeg het advies locatie Leiden te bellen, daar waren een aantal paren in mijn maat. Vriendelijk geholpen in Leiden en een dag later was ik in het trotse bezit van mijn Wolky’s!
3 June 2023
Wilma
Etten-Leur
De verkoopster was heel aardig en behulpzaam. Maar ook de service na de verkoop is heel goed.
3 June 2023
K.
LEIDERDORP
Mooie schoenen,perfecte pasvorm.
18 May 2023
Elly
ALMKERK
Mijn Wolky schoenen die ik online had gekocht waren niet fijn van pasvorm. Wolky shopLeiden heeft deze schoenen ingenomen en ik heb een goed passend paar, wel ander model, daar gekocht. Heel fijn geholpen door de dames daar terplekke.
8 May 2023
Lenie
Sassenheim
Had schoen gekocht daar jammer genoeg liet de naad los foto!'s gestuurd en zonder problemen zeiden stuur maar terug en vlot het geld weer retour
7 May 2023
Brunssum
Zeer correct geleverd -heel tevreden.
6 May 2023
Tmmj
Simpelveld
Ik kon met leuke korting schoenen kopen van de Hv lijn hier was de gewenste maat en kleur op voorraad . Werden zelfde dag nog gratis verzonden en zat ook nog leuke tas bij als verrassing . Dus perfecte service van deze winkel en de schoenen zitten fantastisch
6 May 2023
Franca
Vlijmen
Fijne schoenen
5 May 2023
Marian
Vlijmen
Zeer klantvriendelijk, zorgvuldig verpakt èn snel geleverd. Dankjewel…
29 April 2023
GHH
Rotterdam
Mail ontvangen dat schoenen te bestellen waren,gemakkelijk site om te bestellen en snelle bezorging!
Hennie
Rotterdam
Vlotte levering en zeer snelle terugbetaling na retour.
Marjo
Banholt
Gewoonweg top!
Janet
Roermond
Supersnel geleverd, en ook nog eens met een tasje erbij.
21 April 2023
Ellen
Utrecht
13 April 2023
R
Voorschoten
Na mijn bestelling een zeer snelle levering, altijd perfect verzonden.
7 April 2023
Service en snelle levering
4 April 2023
Anja
Dordrecht
Al jaren klant en altijd tevreden over de schoenen en de bezorging
3 April 2023
Zeer positief
26 March 2023
José
Hillegom
Mijn bestellingen zijn snel en correct afgehandeld, ook bij de retournering van een product
12 March 2023
H
Friesland
Juiste maat , kleur , goed verpakt , ook snel verzonden naar Frankrijk . In een woord geweldig . Daardoor een goede verkoop gewenst !
3 March 2023
Marianne vriezen
Herisson
Vlotte levering, aan telefoon erg vriendelijk.
24 February 2023
D
Valkenswaard
De Wolky Shop Leiden, grootste specialist met alléén Wolky schoenen. Al meer dan 20 jaar een mooie winkel in de binnenstad van Leiden maar ook online een zeer uitgebreid aanbod.
Nieuwe Rijn 15
2312 JC Leiden