Pluspunten

Snelle en vriendelijke service. Steeds mogelijk om op het laatste moment nog wijzigingen te laten uitvoeren.

Pluspunten

Snelle bezorging en snelle reactie per mail.

Onhandig om voor de daadwerkelijke bestelling contact te hebben met een ander persoon dan het eerste contact.

Pluspunten

prima communicatie stiptheid levering correcte prijsafspraken uitgebreide keuze

Pluspunten

Onze opdracht was professioneel en snel afgehandeld. Ons product is goed afgeleverd.

Pluspunten

Snelle reactie nav onze offerte aanvraag, na bevestiging van de opdracht volgde snel de proefdruk welke naar wens was. De levering werd gedaan binnen de tijd die ik had aangegeven en de geleverde producten zijn naar wens. Zeer tevreden dus!

Pluspunten

Zoekt mee naar oplossing voor vraag

Pluspunten

Prijs/kwaliteit een sterk product dat prima afgewerkt afgeleverd werd. Een eerste keer weliswaar in de verkeerde afwerkingskleur, maar deze fout is zonder probleem direct rechtgezet door de firma en binnen de week hadden we de gevraagde producten in ons bezit. Prima service in het oplossen van dit probleem met oog voor de tevredenheid van de klant.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle antwoorden via mail, ...

Onze bestelling was er niet op het moment waarop eerst aangegeven. Toen ik hiervoor belde, moesten de potloden nog bedrukt worden. Er moest blijkbaar nog iets aangepast worden. Ik begrijp niet waarom dat men dit niet eerder kon zien. + waarom we niet verwittigd werden dat het later zou zijn. Uiteindelijk ging de opvolging hiervan wel terug snel.

Pluspunten

Vriendelijk contact, juiste omschrijving van te leveren goederen en correcte en snelle afhandeling en levering.

Pluspunten

Communicatie met klant Servicegerichtheid

Pluspunten

Snelle en goede communicatie Leuke horloges (benieuwd naar reacties in het veld)

Kan ik zo niet bedenken.

Pluspunten

-tijdige en snelle levering -goede en duidelijke info

Pluspunten

zij zoeken en denken met ons mee

Pluspunten

Correcte levering. Mooi product. Goede verpakking

Pluspunten

Zoals altijd, heel vlotte communicatie met de vaste contactpersoon van HSG. Er worden alternatieven voorgesteld indien nodig. Heel makkelijk om bestellingen te plaatsen op basis van offerte. Ook de afhandeling (levering - facturatie) verloopt vlotjes. Je wordt ook niet gestalkt met telefoontjes voor opvolging etc... Een aanrader !

Pluspunten

Komen met een passend voorstel voor je organisatie Goede begeleiding na goedkeuring offerte Goede communicatie

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

prima kwaliteit van het product goede levering

Bezorgd klant drukproef als voorbeeld. Handig als je niet zo visueel bent ingesteld.

Pluspunten

Snel, duidelijk

Pluspunten

De pen zag er zeer mooi uit.

Door een mis communicatie. Werden de pennen een kleine maand later geleverd.

Pluspunten

goed product netjes bedrukt duidelijke communicatie prijs/kwaliteit OK correcte afhandeling

Pluspunten

zie mijn vorige beoordeling waarbij ik alleen tekst had ingevoerd maar geen sterren beoordeling had gegeven.

De Run 4401

5503 LS Veldhoven

Over HSG Nederland B.V.

Professionaliteit staat bij HSG Promotions hoog in het vaandel. Wij zijn een enthousiast en hecht team, met ruim 25 jaar ervaring. Persoonlijk contact en flexibiliteit vinden wij erg belangrijk. Onze gespecialiseerde medewerkers hebben veel ervaring met de in- en verkoop van relatiegeschenken. Wij streven ernaar om u zo snel en doeltreffend mogelijk te helpen bij het maken van uw keuze. Of u nu kiest voor een standaardoplossing of een custom made product, wij verzorgen het hele proces van begin tot eind. Onze producten voldoen aan de complexe Europese wet- en normgeving waardoor wij garant staan voor de kwaliteit van uw product.