Pluspunten
Supersnelle reactie op bestelling en goed contact betreffende wensen en levering. Alles prima geregeld.
Pluspunten
HSG Nederland heeft onze bestelde producten piekfijn en binnen de afgesproken levertijd afgeleverd. Wij zijn erg tevreden en bestellen opnieuw voor een volgend event.
Pluspunten
Geleverd zoals afspraak. De medewerkers zijn zeer betrokken, goede drukproef gekregen en de bestelling wat snel geplaatst. Duidelijk informatie over de iets langere levertijd vanwege het Chinese nieuwjaar. Ook werden we na een aantal weken na de levering nog gebeld of alles naar wens was.
Pluspunten
Zeer nauwe opvolging, ook bij last-minute veranderingen. Goede prijs-kwaliteit verhouding Bereidwilligheid om de klant verder te helpen is zeer groot, en dit werd door ons op prijs gesteld.
VerbeterpuntenDe website kan misschien nog iets meer georganiseerd: er staan zo veel producten op dat wanneer men op zoek is naar iets specifieks, dit even duurt eer men het gevonden heeft.
Pluspunten
snelle levertijd en mooie producten
Verbeterpuntenteveel verschillende contactpersonen en interne communicatie was soms niet goed waardoor ik dingen vaak moest herhalen.
Pluspunten
Er werd meegedacht en er werd direct een oplossing voor ons "probleem" geboden. Snelle levering, zo waren onze klanten ook weer blij.
Pluspunten
Prima samenwerking en goed product.
VerbeterpuntenBij de vervolgorder werden kosten in rekening gebracht voor een kleine wijziging in het ontwerp. Dit is echter naar tevredenheid opgelost.
Pluspunten
Algehele indruk is goed.
VerbeterpuntenSnelheid in levering mag wel verbeteren. Communicatie is goed, maar met meerdere personen te doen gehad en kreeg het gevoel dat er langs elkaar gecommuniceerd werd.
Pluspunten
Snel, vlot, correct
Pluspunten
Het kan bijna niet maar ik vind dit bedrijf een 10 waard. We hadden last minute spullen nodig en wat we wilde was er niet op tijd maar er werd gelijk een alternatief aangeboden wat aan al onze eisen voldeed. Voordat de rekening was betaald (eeste keer bestelling voor ons) waren de producten al aanwezig.
VerbeterpuntenGa zo door!
Pluspunten
Goede service en kwaliteit.
Pluspunten
Prettig contact, snelle service... zeer tevreden!
Pluspunten
Vlotte bestelling, feedback en communicatie
Pluspunten
Zeer goede nazorg en orderbegeleiding.
De Run 4401
5503 LS Veldhoven
Professionaliteit staat bij HSG Promotions hoog in het vaandel. Wij zijn een enthousiast en hecht team, met ruim 25 jaar ervaring. Persoonlijk contact en flexibiliteit vinden wij erg belangrijk. Onze gespecialiseerde medewerkers hebben veel ervaring met de in- en verkoop van relatiegeschenken. Wij streven ernaar om u zo snel en doeltreffend mogelijk te helpen bij het maken van uw keuze. Of u nu kiest voor een standaardoplossing of een custom made product, wij verzorgen het hele proces van begin tot eind. Onze producten voldoen aan de complexe Europese wet- en normgeving waardoor wij garant staan voor de kwaliteit van uw product.