Pluspunten
Nazorg, snelheid van reactie, communicatie over levering
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Ondanks krappe levertijd en wat aandringen van onze kant is er alles aan gedaan om de voor ons belangrijke snelle levertijd toch waar te maken.
Pluspunten
Snelle communicatie, flexibel
Pluspunten
Het uitzoeken en bestellen is gewoon leuk. De levering en het bestelde product is goed. Het contact met alle medewerkers is zeer fijn en ze zijn zeer behulpzaam.
VerbeterpuntenHet zoeken op de site is soms lastig.
Er werd door drie verschillende collega's meerdere keren gevraagd of de offerte, drukproef etc. akkoord was. Hierdoor ging er ruim anderhalve week overheen voordat het dus daadwerkelijk gedrukt werd.
Pluspunten
Fijne comminicatie/contact Snelle levering
Pluspunten
Snelle reacties, vlotte bediening. Geen probleem om afspraken te maken mbt verkoop. Opsturen van sample was heel leuk.
VerbeterpuntenVragen over het product moesten via manufacturer gaan.
Pluspunten
Zeer vlotte communicatie! Hebben zelf een goedkoop alternatief gezocht, waarvoor dank. Ook een zeer snelle levering, goederen heel mooi verpakt.
Pluspunten
Na een kleine valse start is er goed overleg geweest per mail en de opdracht uitgevoerd conform de afspraken. Er wer nog even nagebeld dat de bestelling de volgende dag afgeleverd zou worden.
VerbeterpuntenBeperk het aantal mensen dat met de klamt comtact heeft. Inhoudelijk was het dik voor elkaar, ik verbaasde me er slechts over. Via internet het eerste contact gezocht middels info-formulier. De eerste reactie duurde te lang naar mijn mening
Steeds dezelfde contactpersoon aub. Er was wat mis gelopen met de dikte van de magneten, waarschijnlijk omdat meerdere mensen een order behandelden. In de eerste mail stond duidelijk dat we dikke magneten nodig hadden. Dit is wel vrij goed opgelost geweest, waardoor dank.
Pluspunten
Snel handelen, snelle en keurige communicatie, helemaal goed!
VerbeterpuntenGeen!
Pluspunten
Goede kwaliteit producten, juiste prijs.
VerbeterpuntenCommunicatie per mail liever via een (of max.) twee contactpersonen.
Pluspunten
spoed bestelling met niet al te veel ruimte, goed ontwerp gemaakt.
Pluspunten
Snelle levering, goede nazorg bij foutieve bedrukking, veel kennis over eigen producten
VerbeterpuntenMindere communicatieve vaardigheden personeel
Pluspunten
goede service en communicatie
VerbeterpuntenEr veel vertraging door het niet goed opsturen van het sample. Dit kan beter
Pluspunten
Alles lies gesmeerd. Geen bijzonderheden.
Pluspunten
Voor ons is het belangrijk dat er snel kan beslist worden en daarom vinden we HSG top! De contacten voor de ontwerpen, de offertes en de bestellingen verlopen zeer snel en zeer correct. Ook de producten zijn van goede kwaliteit !
De Run 4401
5503 LS Veldhoven
Professionaliteit staat bij HSG Promotions hoog in het vaandel. Wij zijn een enthousiast en hecht team, met ruim 25 jaar ervaring. Persoonlijk contact en flexibiliteit vinden wij erg belangrijk. Onze gespecialiseerde medewerkers hebben veel ervaring met de in- en verkoop van relatiegeschenken. Wij streven ernaar om u zo snel en doeltreffend mogelijk te helpen bij het maken van uw keuze. Of u nu kiest voor een standaardoplossing of een custom made product, wij verzorgen het hele proces van begin tot eind. Onze producten voldoen aan de complexe Europese wet- en normgeving waardoor wij garant staan voor de kwaliteit van uw product.