3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Goede prijs- kwaliteitsverhouding, prettige website

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Korte communicatielijntjes, snel leveren van proefmodel en voorstel voor bedrukking. Men denkt goed mee.

Geef even een seintje aan besteller dat de zending onderweg is zodat ontvanger (bij ons: magazijn) op de hoogte kan worden gebracht van binnenkomende dozen.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Geven goed en voldoende informatie.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Communicatie: vriendelijk, snel, meedenken, niks was te gek Snelheid: alles aan gedaan om de levering snel te laten verlopen. Dit was afgesproken en de levering ging van a tot z fantastisch! Kortom bedankt Chaney/HSG!

Geen aanmerkingen

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Nadat we de offertes ontvangen hadden, kregen we redelijk snel contact met degene die de ontwerpen maakt. Deze persoon heeft ons altijd goed en snel geholpen (zelfs een product opgestuurd omdat we niet zeker waren van de kleuren = groot pluspunt!). De levertermijn heeft het bedrijf ook netjes gerespecteerd. De producten waren zelfs vroeger aangekomen. Na het afleveren van de producten kregen we vrij snel onze facturen aan. Alle afdelingen sluiten dus mooi op elkaar aan. Wij zijn alvast zeer tevreden van HSG!

Wij hadden 2 offertes gevraagd en 1 offerte duurde wat langer vooraleer we deze aankregen (dit waren ze vergeten). Maar toen ik gebeld heb, kreeg ik de offerte heel snel.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Prima advies, prima ondersteuning bij bv. overleg over bedrukking, en ook nadat bleek dat geselecteerd product tijdelijke kwaliteits/leveringsproblemen had.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Veel mail contact wat kort en niet altijd even duidelijk is, met veel verschillende personen. Het zou beter zijn om een contactpersoon te hebben die alles bijhoud en intern navraagt wat er veranderd moet worden. Daarnaast wordt er tussendoor in een mailtje gevraagd naar je leveringsadres en gaat dit alsnog mis. Mijn tip is dus ook: Zorg dat je het mailcontact met de klant overzichtelijk houd.

Pluspunten

Snelle levering. professionele communicatie.

Pluspunten

- Snelle communicatie. - Eerlijk over prijzen - Zeer behulpzaam - klantvriendelijk

- Duidelijker in communicatie. Wie mailt wie en vanaf welk domein. Zo kreeg ik mail van verschillende domeinen, niet heel handig. - misschien iets meer met maten werken wat ze kunnen wat klein zijn. (caps)

Pluspunten

Snelle service en levering. Prijs kwaliteit verhouding goed.

Pluspunten

- aangename samenwerking - snelle verwerking van bestellingen - correcte levering

Pluspunten

Snelle reactie en opvolging van de gestelde vragen Duidelijke producten en men denkt mee Het bedrijf is zeer professioneel en gericht op de klant Levertijden zijn ruim gehaald

Pluspunten

Correcte snelle levering.

Pluspunten

real time chat service - klantenbegeleiding

NA

Pluspunten

Goede communicatie Goede prijs/kwaliteit Levering volgens afspraak

Pluspunten

Erg aangenaam personeel, kwaliteitsvolle producten en snelle levering.

Pluspunten

Erg snel geleverd met een prachtige opdruk. Dacht goed mee met de vragen die wij hadden en bood een passende oplossing.

Bij het selecteren welk relatiegeschenk wij wilden liepen we er enkele keren tegen aan dat niet alle producten op de website geleverd konden worden. Dit is erg lastig selecteren. Als producten niet geleverd kunnen worden, let er dan op dat de site up-to-date is.

Pluspunten

zeer snelle verwerking van de opdracht alsook zeer snelle levering.

Het duurde eventjes voor we alle offertes hadden, gezien de snelle deathline.

De Run 4401

5503 LS Veldhoven

Over HSG Nederland B.V.

Professionaliteit staat bij HSG Promotions hoog in het vaandel. Wij zijn een enthousiast en hecht team, met ruim 25 jaar ervaring. Persoonlijk contact en flexibiliteit vinden wij erg belangrijk. Onze gespecialiseerde medewerkers hebben veel ervaring met de in- en verkoop van relatiegeschenken. Wij streven ernaar om u zo snel en doeltreffend mogelijk te helpen bij het maken van uw keuze. Of u nu kiest voor een standaardoplossing of een custom made product, wij verzorgen het hele proces van begin tot eind. Onze producten voldoen aan de complexe Europese wet- en normgeving waardoor wij garant staan voor de kwaliteit van uw product.