Goede service jammer van de bezorging

Ik heb een gitaar besteld en de bedoeling was dat ik de gitaar 4 dagen later zou komen, Dit was aan te geven bij de bezorg optie. Het kwam als nog de volgende dag. Niemand thuis dus.... Is wel jammer dat ze het als optie geven en niks mee doen.

Niet tevreden

Bestelling ging uitstekend. Communicatie geeft een onzekere gevoel van "ik word toch niet opgelicht". Verzendnummer ontvangen, maar geen link toegevoegd om deze te kunnen invoeren en pakket te traceren. Ik heb een mail gestuurd via de site met de vraag waar blijft mijn bestelling? Geen terugkoppeling ontvangen. Uiteindelijk na een week artikel ontvangen via post NL.

Klantvriendelijk en betrouwbaar!

Goede service, klantgericht.

Zeer tegenvallend

Donderdag besteld, zaterdag nog niet binnen, allemaal prima maar beloof het dan ook niet. Het is jammer nu een paar snaren maar wie weet in de toekomst,

Goede service goed product goede communicatie

Snelle en adequate reactie op mijn vraag en vlotte levering.

uitstekend

nemen contact met je op voor een alternatief indien gevraagd product er niet meer is

Duidelijke site en goede service

Top, werd gebeld of een vervangend product ook goed was en de volgende dag geleverd

Prima prijs-kwaliteit verhoud9

Aankoop hing vlot

Goede en snelle levering!

Goed aanbod en snelle service

Genoeg keus en snelle bevestiging en levering.

Alles klopt en werkt perfect!

Perfect.

Pakket kwam de dag binnen zoals vermeld op de website.

Ontzettend tevreden!

La bella 900 snaren zijn altijd mijn favorieten geweest dus ben super blij en de gitaar tas die ik heb besteld is ook van zeer goede kwaliteit.

perfect

prima verlopen , en goed verpakt

Snelle verzending, goed product

Goede overzichtelijke en verzorgde website. Snelle levering. Geen problemen ondervonden.

er zit geen beschrijving bij wat ik echt een min punt vind

Het is dan alleen maar een gitaarstandaard, maar niet iedereen weet hoe die in elkaar moet zitten en al zat er maar een eenvoudige tekening bij, dat zou al voldoende zijn

Perfecte service!

Het bedrijf kon de gewenste buitenissige maat van een tas niet leveren, hebben enorm hun best gedaan, namen de verzonden tas zonder problemen weer terug.

snel geleverd

gekregen wat ik had besteld en lekker snel

Ben tevreden. Levering was snel en een kleine verrassing bij mijn bestelde item.

Snelle bezorging zonder kosten

Nadat ik de bestelling had geplaatst lag het een dag later in de bu

Uitgebreid assortiment en uitstekende service

Erg fijn bedrijf! Ik ben erg goed geholpen!

Snel geregeld

Bestelling gedaan en gelijk een dag later binnen. Top.

Capo's voor de gitaar zijn goed

Capo's zijn goed prijs en kwaliteit komt overeen, snel geleverd.

razendsnel en spotgoedkoop

Ik heb een gitaartas gekocht op Stringweb, deze werd vliegensvlug verzonden en de prijs is ook nog eens aanzienlijk lager dan die van concurrerende websites. Al met al een topervaring.

Sint Bonifaciuslaan 55

5643NB Eindhoven