prima!

snelle levering, netjes verpakt

Goed en snel

Fijn geholpen op de chatt en uiteindelijk besteld. De volgende dag al in huis. Netjes verpakt. En over wat ik besteld heb ben ik ook tevreden.

Snel en correct geleverd

Goedkoop en snel !!

Bestelen via de site gaat gemakkelijk en snel !! Binnen een paar dagen word het bezorgd !!

Supersnel en goed

Online besteld, de volgende ochtend was het al binnen. Gewoon goede spullen ook. Topwinkel

uitstekende service

telefoontje omdat een artikel niet op voorraad was in de bestelde kleur, erg attend, ene dag besteld, volgende dag in huis, perfect geregeld!

Prima club. Maakt belofte waar.

Snelle levering. Er zat zelfs ongevraagd een plectrum bij. Absoluut een aanrader.

Lekker duidelijk

Bestellen bevestiging bezorgen!

Geweldig en zeer snel

Supersimpel doen ze wat ze beloven

levert snel

Keuze genoeg aan snaren.

Snel geleverd, goede service

Keurig snelle levering

Diverse gitaaronderdelen besteld en ze waren er de volgende dag met een nauwkeurig levertijdvenster van een paar uur. Alle artikelen waren kwalitatief goed en precies volgens de omschrijving van de site.

oke

prima product. heldere wegsite. verzending leek binnen 24 uur, voor de definitieve bestelling was gedaan (er werd aangegeven "de volgende dag na 15u", (ik dacht ook dat ik daar de dure verzendkosten voor betaalde) echter na de definitieve plaatsing van de order, bleek dat ik eerst een mail moest afwachten. uiteindelijk product in 4 dagen in huis.

Perfecte service!

Snelle levering en veel keuze!

Fijne service

Ben goed geholpen en ze denken goed mee! Bedankt!

Prima communicatie en goed product

Positief.

Mijn bestelling werd snel en correct geleverd.

Prima geregeld gratis plectrumpie erbij toppie

Eerste bestelling ok gelopen plectrumpie gratis prima ga zo door

lekker snel

titel dekt mijn mening. Bestelling lekker vlot in huis.

Top service en scherpe prijzen

Goede persoonlijke service en producten met een scherpe prijs.

Prima.

Prima.

Goed product

Snelle levering. Alles naar wens

Snel geleverd, product is prima. Verzendkosten aan de hoge kant, brievenbuspost.

Verdiende tien

Snelle levering, geheel naar wens.

Sint Bonifaciuslaan 55

5643NB Eindhoven