snel, goede service

prima webshop goedkope producten

geweldig

Vlotte afhandeling en verzending goede kwaliteit!

Wat is er mislukt?

Wacht vijf dagen op de tweede reactie [ citaat ]: een e-mail met een link. Heb de tweede dag gebeld naar de voicemail. Wacht drie dagen op een reactie op de voicemail. Spijtig genoeg is het eerste resultaat deze beoordeling.

Mijn ervaring is zeer goed.

Vraag-advies-koop! Zo simpel ging het.

Al ging het maar om een setje snaren van 6.50 euro, de service was top!

Eenvoudig bestelt en keurig bezorgt

Prima website! Goede uitgebreide keuzes. En eenvoudig te bestellen.

Positief

Vlotte levering, zeer tevreden

Heel goed, belden nog voor het versturen of ik mijn bestelling goed had begrepen

goede vriendelijke behulpzame service

Gitaar riem besteld via internet die helaas niet meer verkrijgbaar was, ze hebben moeite gedaan toch weer te bestellen, dit is gelukt en lijkt "gemaakt" voor mijn gitaar. Moest een weekje geduld hebben dit zeer graag gedaan zeker het resultaat ziende. Goede vriendelijke service

waar voor je geld en meer!

de spullen zijn goed de levering is vlot en de prijzen zijn redelijk.Kortom waar voor je geld en je spulletjes vlot in huis.

Goed gedaan en snel

Sorry van mijn vorig schrijven, kan u vergeten, ik reageerde op iets anders, foutje van mij Dus mijn vorig beoordeling kan u schrappen Heel tevreden over de snelle levering

Ik heb na meerdere weken nog steeds noks pntvangen!! ?

Geen :-(

Bestellen en leveren.. Zoals het hoort..

Super bedankt voor de snelle en juiste levering. Het voelt alsof je in een gewone winkel bent binnen gestapt. I.p.v. een Web-shop

Helemaal in orde

Snaren besteld, goeie prijs, volgende dag in huis👍🏻

Super snelle levering

Mijn bestelling kwam over de post binnen 24 uur na bestelling al thuis aan.

Perfecte service, snelle verzending goede communicatie, top guys

Gewoon perfect....niks meer, niks minder

prima service!

Hallo, Ik heb de hoge e-snaar+een set gitaarsnaren besteld. Prima service! Ook een plectrum als cadeau gekregen. Leuk! Vr. gr. Endek Nitalessy.

snelle service

snelle service

Prima snaren

Goede snaren, snelle service

Goede service na fout

Na een voorraad fout heeft Stringweb contact met mij opgezocht waarnaar zij het probleem vlekkeloos hebben verholpen. Erg aan te raden! Jullie zullen mij snel terug zien hier. -L

De levering mooi op tijd.

Zeer snelle levering

Positief u

Snel geleverd !

Ondanks dat ik zelf verkeerde snaren had besteld is dit snel hersteld.

Goed. Overleg gehad omdat bestelde niet aanwezig was. Daarna vlot geleverd

Sint Bonifaciuslaan 55

5643NB Eindhoven