3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Als het laatste setje snaren geleverd wordt, ben ik zeer blij Er is wel netjes gebeld, dank daarvoor

Pluspunten

Snelle correcte afhandeling verkopen.

Pluspunten

Fijne webshop, overzichtelijk en ruim assortiment.

Pluspunten

Product precies volgens de belofte op de site mooi op tijd geleverd. Top!

Pluspunten

SnelLe levering

Nee

Pluspunten

Goed product. Nette melding status bestelling.

Pluspunten

Tijdige levering, leuke extraatjes!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Ik verwachtte 6 nieuwe nylon snaren, niet 3.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle goede levering

nooit een bevestigingsmail ontvangen, maar het artikel werd geleverd voordat ik erover wilde bellen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Persoonlijk contact

Niet alles was op voorraad en binnen de genoemde termijn geleverd maar na contact in goed overleg alsnog tot een goede oplossing gekomen.

Pluspunten

Geweldig bedrijf!! 'S middags een koffer besteld,om een uur of half zes zie ik dat een gemiste oproep heb, bericht achtergelaten dat de koffer die ik besteld heb niet meer voorradig is,(kan gebeuren, heb ik bij meerdere webshops meegemaakt),maar dat er wel alternatieven zijn zoals dezelfde koffer alleen met een zwarte voering i.p.v. een groene, of een luxere. Kortom, ik bel terug maar ze waren al gesloten, dus ik denk, nouja morgen maar weer bellen. Tot mijn grote verbazing word ik binnen een half uur teruggebeld, hij zag dat ik gebeld had, of ik het erg vond dat het een zwarte voering had...,helemaal niet, groen, zwart, als het maar een goede koffer is. De luxere versie kon ik ook kiezen, maar die was € 12,50 duurder, maar hij kon hem voor een tientje meer aanbieden. Heb gekozen voor de zwarte voering, volgens afspraak verzonden en vandaag ontvangen. Dit soort bedrijfjes raad ik iedereen aan, geweldige 1 op 1 service....,TOP!!

Pluspunten

Erg klantvriendelijk. De bestelling die ik deed op woensdag, was niet op voorraad en ik werd persoonlijk gebeld of er bezwaar was tegen levering na het weekend. Omdat het om een verjaardagscadeau ging had ik er wel belang bij dat het in het weekend werd geleverd. Waarop er gelijk gehandeld werd, bijbesteld, en verzonden op vrijdag, levering aan huis op zaterdag.

Pluspunten

Pluspunten

Service en persoonlijke aandacht Groot assortiment

Pluspunten

perfecte behandeling van aankoop

Pluspunten

makkelijk bestellen, overzichtelijk en snel geleverd en ook nog eens gunstige prijzen.

geen.

Sint Bonifaciuslaan 55