Pluspunten

Snelle levering, goede afhandeling bij artikelen die niet meer voorradig zijn.

N.v.t.

Pluspunten

Veel keuze, snelle service,stipte aflevering

Houden zo!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

mooi assortiment, eindelijk een adres voor losse gitaarsnaren

losse flamencosnaren in assortiment opnemen, vanwege de grotere dynamiek "sneuvelen" snaren bij flamenco gitaristen waarschijnlijk vaker dan bij klassieke gitaristen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vriendelijkheid. Goed contact via mail. Prima producten.

Leveren volgens afspraak. Voor 19.00 uur besteld, de volgende dag in huis. Dat is bij mij twee maal in een week mis gegaan. Anders een andere leertijd vermelden. B.v: Levering binnen 2 dagen.

Pluspunten

Supersnelle levering.

Pluspunten

snelle bezorging

verkeerde merk gekregen van de muziekstandaard geen Trx standaard is goed maar het tasje wat erbij hoort heeft klittenband in plaats van een ritssluiting en dat vind ik erg jammer .misschien kunt u mij nog een tasje met rits sturen ?

Pluspunten

Ze hebben mij heel erg goed geholpen toen ik geen online betalingen kon doen. Toen kon ik het komen ophalen dat vind ik heel aardig van ze

Jullie doen het super

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering.

Kosten voor verzending en transport veel te hoog. Er zijn firma's die alleen de daadwerkelijke verzendkosten rekenen of zelfs gratis verzeneden van dit kleine spul (zit in enveloppe, kan direct door de brievenbus) Voorbeeld: voor een setje snaren rekenen ze bij Stringweb 3 euro. De eigenlijke verzendkosten waren slechts 1.10 euro. Blijft over 1,90 euro voor transport ! Belachelijk transport voor setje snaren die ze zelf ook kant en klaar krijgen aangeleverd van de fabr.. En een enveloppe voor 1.90 euro is wel heel veel.

Pluspunten

De plectrum kwamen niet overeen met de afbeelding op de site.

Pluspunten

Brede keuze, overzichtelijke site. Ik had alleen snaren besteld en vond het erg fijn dat een paar dagen na mijn bestelling de snaren gewoon in mijn brievenbus lagen.

De eerste keer dat ik wat bestelde op Stringweb had ik mijn bestelling vóór 19:00 geplaatst, maar niet de volgende dag in huis (waarmee op de site wordt geadverteerd). Ik vond dit niet zo erg, maar misschien is het beter om het niet zo duidelijk op de site te zetten als dit niet altijd kan worden waargemaakt. Daarnaast zou het heel fijn zijn als jullie het assortiment van losse snaren zouden vergroten! Ik had la Bella snaren en helaas knapte mijn D-snaar, waardoor ik een nieuw pakje moest kopen.

Pluspunten

Duidelijke feedback toen de bestelling niet optijd geleverd kon worden

Pluspunten

zeer snelle levering!

Pluspunten

Levering was snel, producten waren precies zoals beloofd.

Pluspunten

Snelle levering.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Makkelijk bestelsite!

Duidelijker vermelden wanneer bestellig effectief verzonden wordt/is en wanneer deze ongeveer zal aan komen.

Pluspunten

Snelle levering goede service geen bla bla bestellen betalen versturen klaar !! Top

geen

Pluspunten

Goede Service en mooie Web-side .snelle levering..

Pluspunten

Precies de goede snaren en snel geleverd, en een goede prijs. Verpakking gelukkig op brievenbus formaat.

Snaren kwamen niet de volgende dag terwijl er wel op tijd besteld was en afgerekend. Kan natuurlijk ook aan het post-bezorgbedrijf liggen.

Pluspunten

Zeer snelle levering en goede kwaliteit van het geleverde artikel.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Snelle levering, goed verpakt

gitaarstandaard leek tweedehands, in het rubber diepe afdrukken en deuken

Sint Bonifaciuslaan 55

5643NB Eindhoven