Filters

9

Snel geleverd!

Snel geleverd en met vragen krijg je direct antwoord.

 • Aanbevelen? Ja
8

Gewoon goed en doet wat het moet doen.

Alleen het transport is waardeloos. Op 24-5 2024 besteld en nu nog niet binnen. Ik heb er geen haast mee maar bijna een week is wel veel. Wel veel mail over de voortgang. Energieverspilling! ! Ik heb volgende maand weer twee stekkers nodig. Maak hier aub een brievenbuspakket van. En vooral geen mail wanneer ik het kan verwachten. Ik zie het wel in de brievenbus. Alvast bedankt voor de moeite. Gr. Jan Sanders ----Houd de dingen simpel dan is het duidelijk.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Goedemorgen Jan, Dank voor je review en je feedback. Ik heb e.e.a. gecontroleerd voor je. Je bestelling is op 24-5-24 om 08:51 bij ons gedaan, en diezelfde dag om 11:24 verstuurd via PostNL. Bij PostNL is de zending om 15:58 in hun systeem ingescand. Helaas is er daarna inderdaad een probleem opgetreden bij PostNL. Op 25-5 kreeg je een update dat er vertraging opgetreden is, op 29-5 weer, en nu vandaag op 31-5 kreeg je pas een melding dat het pakket onderweg is met de bezorger. Dat is langer dan je mag verwachten. PostNL heeft je hiervan, klaarblijkelijk wellicht ietwat tot jouw ergernis, proef ik in je feedback, per email regelmatig van op de hoogte gehouden. Wellicht kun je een filter instellen die mails van PostNL eruit filtert (wij hebben namelijk geen invloed op het aantal mails dat PostNL stuurt). Van onszelf als SmartHomeSupply heb je één mail gehad met het bericht dat je pakket verzonden is + de track & trace link. Ik zal bij PostNL navragen wat er mis gegaan is met de zending en je hiervan per email op de hoogte brengen. Het verbaast ons inderdaad ook dat je pakket zo laat geleverd wordt. Vertragingen in deze tijd van het jaar komen niet vaak voor. Rondom sinterklaas en kerst wil dit wel eens voorkomen, maar daar zijn we de komende tijd nog niet aan toe. Je huidige bestelling is de 4e bestelling bij ons. Je bent door ons in het verleden beleverd door PostNL, DHL en Dachser. Die leveringen zijn gelukkig allemaal wel netjes en binnen de verwachte termijn verlopen. Je voorstel voor de volgende bestelling is om een brievenbuspakket te maken van de twee komende stekkers. Dank je voor het meedenken. Helaas zal dit echter niet lukken, aangezien het formaat van de stekkers en daarmee het pakket te groot is om door de brievenbus te passen. Ik hoop je voldoende te hebben geïnformeerd, en kom nog bij je terug met meer info vanuit PostNL. Voor nu wens ik je alvast een prettig weekend. Groet! Leon

10

Goed bereikbare service desk

Goede adviezen en goed bereikbaar bedrijf. Weten waar ze over praten.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig!

Geweldig product. Makkelijk te installeren en goede service!

 • Aanbevelen? Ja
10

Snel het juiste product geleverd

Perfect

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer goede support en service

Producten en platform zijn goed en duidelijk voor montage en installatie. Zeer goede kwaliteit van producten en ook zeer uitgebreid op diverse vlakken. Kortom top product en zo het iedereen aanraden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Attente terugkoppeling over 2 orders.

Had iets besteld en een kwartier later nog iets. De volgende dag kreeg ik een telefoontje of ze de orders mochten combineren. Ze zouden dan de verzendkosten halveren.

 • Aanbevelen? Ja
9

Perfect geholpen tijdens installatie.

Nieuwe thermostaatkranen besteld en perfect geholpen tijdens het installeren via de telefoon waarbij ze mee kunnen kijken in je eigen systeem.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldige service!

In het verleden al heel erg fijn geholpen en nu weer!

 • Aanbevelen? Ja
10

Perfecte service

Perfecte service, afspraken worden nagekomen en personeel is vriendelijk en denken met je mee.

 • Aanbevelen? Ja
10

De expertise van een winkel met vakkennis, maar dan online

Dit zie je niet vaak meer: Een webshop die echt kennis heeft van de producten die ze verkopen. Voor de aanschaf van Homematic zonneverwarming hier terecht gekomen. Zijn telefonisch goed bereikbaar en helpen je goed met het instellen en installeren van het product. Top!

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede hulp en een goed product

Ik heb eerst wat informatie en advies gevraagd, dat kreeg ik snel en duidelijk. Daarna een bestelling geplaatst, snelle levering en een goed product. Prima, ik kan niet anders zeggen!

 • Aanbevelen? Ja
10

Duidelijke communicatie en updates

Mijn bestelling van een infrarood paneel met eigen ontwerp verliep goed en van de levering kreeg ik keurig updates. De foto ziet er mooi uit op het paneel en het paneel zelf is zeer degelijk. Alleen wat stank bij de eerste paar keer aanzetten maar ook dat stond in de meegeleverde documentatie.

 • Aanbevelen? Ja
8

Prima

Ik kan maar een woord bedenken prima

 • Aanbevelen? Ja
10

Snel, vriendelijk en gewoon goed

We hebben een super mooie verwarming met eigen opdruk besteld. Precies gekregen zoals het er op het voorbeeld uitzag, ruim binnen de levertijd.

 • Aanbevelen? Ja
10

Topservice

Spullen kun je overal kopen. De ondersteuning en service maken het verschil. Dat kan niet beter dan bij dit bedrijf. Altijd goed geholpen met veel geduld.

 • Aanbevelen? Ja
10

netjes op tijd geleverd

goede service

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekende service

Al meerdere keren iets gekocht bij SmartHomeSupply en altijd naar volle tevredenheid. Bij vragen wordt zeer snel gereageerd en de ondersteuning is uitstekend. Zouden meer bedrijven zo moeten doen!

 • Aanbevelen? Ja
8

Alles ziet er goed uit

Heb het nog niet geïnstalleerd ivm kerstdagen

 • Aanbevelen? Ja
9

Correct geholpen, levering zoals besproken

Vooraf duidelijke informatie betreffende de producten en mogelijkheden. Levering conform hetgeen vooraf was besproken Zeer goed bereikbaar voor informatie en men neemt de tijd om je helpen. Zou perfect zijn al de producten te zien zijn in een showroom vandaar de 9

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekende service

Als je iets fout besteld hebt kan het altijd retour! Als je vragen of instellingen moet weten ze hebben altijd tijd en een antwoord voor je.

 • Aanbevelen? Ja
10

fantastisch

Zeer goede producten. Zeer behulpzame mensen. Prima uitleg

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede documentatie, snelle levering, goede spullen

Via Google op de site van Smarthome Supply terecht gekomen omdat ik een multi room voorziening zocht voor de stadsverwarming die zowel kan verwarmen als koelen. De installatie leek uniek in zijn soort omdat de meeste systemen vooral ondersteuning bieden voor radiatoren in combinatie met stadsverwarming. Hiernaast bleek het systeem ook erg voordelig af te steken met de concurrerende systemen. De installatie was met behulp van de digitaal aangeleverde documenten eenvoudig zelf te doen. Kortom we zijn zeer dik tevreden en genieten volop van de diverse thermostaten in combinatie met een verdeler die de kleppen van de vloerverwarming bedient.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super.

Kundige, aardige jongens die je ten aller tijden op weg helpen met hun producten mocht je er zelf niet uitkomen.

 • Aanbevelen? Ja
9

Snelle en vakkundige hulp bij vragen. Keurige en snelle levering

Zeer tevreden

 • Aanbevelen? Ja

Bedrijfsgegevens

Molenberglaan 125

6416 EM Heerlen

+31 (0)888 - 360 360

[email protected]

Kiyoh Reviews

• Iedereen mag een review schrijven zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier meer.