Goed advies en nette, snelle levering

Goed bereikbaar. Passend advies en nette, snelle levering van ip-schakelmateriaal voor screens. Goed geholpen met mijn vraag over aansluitingen. Aanbod van bijpassende opbouwdozen in het assortiment zou het beslist 5 sterren maken. Het vinden van bijpassende opbouwdozen voor de universele schakelaars bleek nog wat lastiger dan verwacht. Uiteindelijk gekozen voor Jung opbouwdozen maar net niet tevreden over het eindresultaat.

Onduidelijk

Onderdeel besteld, na bellen bleek dat ik nog ee onderdeel nodig had. Met tegenzin bij besteld. Alles in huis, werkt het niet. Kan nergens in het Nederlands vinden hoe het wel moet. Teleurgesteld ben ik nu een hoop geld kwijt, voor niks

Producten werken goed, correcte service

Alles was conform afspraak geleverd, we hebben nu een jaar de radiatoren in gebruik, werken goed, elke ruimte kan onafhankelijk worden verwarmd , alleen hebben we de capaciteit moeten verhogen daar de verwachte warmte afgifte niet werd gehaald , we hadden deze vooraf bepaald met website gegevens en zou afdoende moeten zijn geweest. We hebben een airco verwarming, en met koude dagen nemen de radiatoren dit over, het verbruik neemt wel toe met deze radiatoren, maar dat was verwacht. Als bijverwarming zeker aan te raden

Gewoon fantastisch!

Ik ervaar een uitstekende service en ben vooral enthousiast over de kennis van zaken, hét argument om over de streep getrokken te worden!!! Dat was vòòr aankoop. Na de koop is dit verder bevestigd.

Met een woord: top!

Producten en levering zijn goed, maar het allerbelangrijkste ... de service is gewoon dik voor mekaar. SmartHomeSupply weet waar ze over praten en geven duidelijke tekst en uitleg. Zowel vóór de aankoop als achteraf. Menig groter bedrijf komt niet in de buurt van dit bedrijf.

Onmiddellijke ondersteuning én levering

Wat ik nodik had voor m´n Homematic IP lichtsturing kon Michiel me onmiddellijk bevestigen. De spullen had ie ook op voorraad, denk zowat als enige in de Benelux. Onmiddellijk verzonden. Spijtig genoeg liet PpostNL een serieuze steek vallen. Eind goed al goed, 4 kanaals dimmer en 6 knops wanddoos geplaatst en geprogrammeerd!

Goeie kwaliteit en supersnel verzenden

ik had er twee hele goeie kwaliteit zo te zien en snel verzonden

snel en duidelijk geholpen

homematic systeem aangeschaft. via de mail de handleiding gehad en na wat onduidelijkheid via de app opgelost. helemaal blij mee

Al jaren klant, snelle levering en prima advies bij installatie.

Meedenkend en duidelijke communicatie

Op het eerste gezicht lijkt deze webwinkel een webwinkel als zovelen maar er zijn naar mijn inzicht twee punten waarop deze webwinkel meer doet dan je zou verwachten. Het assortiment is duidelijk georganiseerd en ze leveren een goed aanbod van een systeem als ze dat systeem in het assortiment hebben. Kwaliteit boven kwantiteit straalt dit uit. Daarnaast denkt deze webwinkel ook mee met zijn klanten. Wanneer een systeem gekocht wordt maar er ontbreekt een belangrijk onderdeel in de bestelling belt met toch even na of dat wel allemaal klopt. De webwinkel heeft dus duidelijk de kennis in huis van zijn systemen en geeft er om dat de klant ook soepel kan starten met een systeem.

goed zoals altijd

alles volgens afspraak

Geweldig spul om mee te werken

Verlichting, vloerverwarming en weerstation werken geweldig samen.

Geweldige producten

De producten van SmartHomeSupply niet alleen kwalitatief maar de installatie en de app die daarmee samenhangen bied je de optimale oplossing. Het is heel makkelijk in gebruik en ook om te installeren. Daarnaast communiceren de apparaturen erg optimaal onderling.

Super snelle levering.

Besteld en heel snel geleverd.

Goed advies

Nadat ik zonder advies te vragen de Homematic thermostaat BWTH had besteld, had ik nog een relais nodig en een betere afstelling. 2 telefoontjes verder werkt alles fantastisch! Dank!

Fijne shop met goede en snelle ondersteuning

Ik heb onlangs mijn Homematic materialen gekocht voor mijn nieuwe huis met vloerverwarming. Daar het een systeem is waar ik geen kennis van heb, heb ik me laten informeren door de medewerkers van SmartHomeSupply. Heel vriendelijk en goede kennis van zaken.

Simpel, prima, uitstekend!

Ze hadden koppelstukjes voor mij slimme Tado X thermostaat die vrijwel nergens anders beschikbaar waren, voor een derde van de prijs van alternatieven. Levering duurde 3 dagen ipv de verwachte 1 dag, maar het product was perfect!

Hoezo beoordelen?

Jullie doen zaken met Post NL, sturen dagelijks mailtjes: helaas we hebben het niet gehaald, als het eindelijk binnen is zal ik reageren.

Altijd hulpbereid bij vragen

Net contact. Goed verpakt gewoon zoals het hoort

Super aftersales

Dit bedrijf weet waar ze over praten Snelle en goede response op de mails En uitstekende producten Naast kamerthermostaten nu ook lichtschakelaars gekocht

Snelle service en advies

Goed advies.en proactief.meedenken

Fijn bedrijf

De producten hadden we snel in huis en we werden goed geadviseerd bij de installatie.

Geweldige service!

Voor de tweede keer iets besteld en wederom snel geleverd en goed contact via WhatsApp nadat ik toch nog een vraag had. Hier kan menig webshop nog iets van leren!

Super service

Goede service omvat het helemaal. Snel geleverd, duidelijke antwoorden op vragen etc.

125 Molenberglaan

Heerlen 6416 EM