18 November 2021
Review overzicht
18 November 2021
Paul
Belgie
Professioneel en zeer deskundig adres. Mijn 4e sax aangeschaft. Ook mijn muzikale vrienden slagen altijd op dit adres. De instrumenten zijn van zeer goede kwaliteit. Garantie en service staat hier hoog in het vaandel. Geen addertjes onder het gras.
13 November 2021
Jos
Best
Ik heb de saxholder besteld en ik dacht het origineel te ontvangen. Echter is dit **** en echt wel anders als het origineel.
Beveelt niet aan
1 November 2021
Fransje
Eindhoven
Dank voor uw beoordeling.
Jammer dat u niet tevreden bent, maar wij sturen op wat er afgebeeld staat en wat u dus bestelt. Als u achteraf iets anders verwacht is dat vervelend.
U geeft ons helaas niet de kans uw probleem op te lossen maar kiest voor een slechte review.
Uiteraard is dat uw goed recht.
Goed en klant vriendelijk
13 October 2021
Karel
Landgraaf
Geen mogelijkheid om met CC te betalen niettegenstaande voorgesteld bij bestelling. Zeer eigenaardige namen van tussenpersonen met meerdere foutieve bankgegevens. Een zeer ondermaatse factuur ontvangen zonder adres noch bankgegevens van het bedrijf. En de schuld doorschuiven naar de klant! Een zeer ontgoochelde klant!
Beveelt niet aan
13 October 2021
Luc
België
Klant veranderde steeds codes van automatische betaalverzoeken, Wijzigde eigenhandig tenaamstelling bij bankbetaling. Daardoor werden betalingen ivm veiligheidsoverwegingen keer op keer geweigerd door Ideal.
Het instrument was al lang bij de klant voordat hij erin slaagde de betaling te doen zoals het hoort.
Facturen en adresgegevens voldoen aan Europese wetgeving ten aanzien van webshops.
Snelle en correcte afhandeling, heel duidelijk, prima instrument, alles in orde.
22 June 2021
Gwen
Nijlen
Top, bedankt voor de prachtige review. Succes met uw saxofoon.
Zeer professioneel en vriendelijk geholpen. Goede service en betrouwbaarheid.
6 June 2021
Anand
Hoogvliet
Bedankt voor de prachtige review. Succes met uw aankoop.
Heel snelle levering, heel degelijk verpakt, garantiebewijs werd meteen via mail doorgestuurd, prachtig instrument voor een correcte prijs !
1 June 2021
Geert De Pourcq
Resteigne
Hartelijk dank voor de prachtige review. Heel veel Plezier met uw saxofoon
Karl Glaser tenorsax besteld. Was binnen een paar dagen in huis en de sax speelt prima.
28 May 2021
Susan
Beuningen
Hartelijk dank voor de prachtige review. Heel veel plezier met uw saxofoon
Voor de aanschaf van het instrument had ik een aantal vragen, Die zijn vlot en goed beantwoord, en ik kan altijd contact opnemen als ik verder nog vragen heb. Zeer positieve ervaring,
22 May 2021
CLM Böck
Kerkrade
Hartelijk dank voor de review. Succes met uw sopraansaxofoon
Wat ik verwacht had, maar na jullie verzending duurde het nog 4 dagen voordat het pakketje arriveerde.
12 March 2021
Cecile
Oosterbeek
Tja postnl in Coronatijd.....
Daar kunnen wij helaas niets aan doen. Sorry
Zeer positieve ervaring,alleen al per telefoon.!!!!!!!!! M A W in de shop waarschijnlijk nog beter.
3 March 2021
a h Kuis
Uithuizen
Hartelijk dank voor de positieve review.
Goede service als er vragen zijn worden die snel beantwoord
14 February 2021
Jan
Klimmen
Hartelijk dank voor de prachtige review. Heel veel plezier met uw aankoop
Letterlijk in huiselijke sfeer met Brabantse hartelijkheid, alle tijd gekregen om diverse modellen en mondstukken uit te proberen en een keuze te maken. En ja, door Henny’s ervaring werd ik voorgesteld aan mijn nieuwe ”liefje” (matzilveren West-Coast met Selket USA mondstuk). Ook nog wat tips meegekregen voor het spelen en lessen. Kan niet anders zeggen dan :top!
27 January 2021
3 January 2021
Junior
Dronten
Hartelijk dank voor de prachtige review. Heel veel plezier met uw aankoop
Zojuist mij 4e sax gekocht bij hen. Wederom zeer professioneel geholpen. De man is een echte expert op dit gebied. De service staat hoog aangeschreven. Kortom een veilig adres voor een goede saxofoon.
2 January 2021
Jos
Best
Hartelijk dank voor de prachtige review. Heel veel plezier met uw saxofoon
Top ervaring, snelle goede verzending. Een aanrader!!
11 December 2020
Marianne
Heiloo
Plaats hier je tekst
28 November 2020
Marion
Verdijk
Selmer Modele 22 (1924) altsaxofoon ontvangen!!! Prachtig! Ik ga zeker goed voor die ouwe kerel verzorgen. ( ik heb er ooit een mark 6 uit 1958 gehad, prima toeter. Deze is nog mooier. Succes met alles verder.
28 November 2020
Miguel
Groningen
Levering volgens beschrijving en foto’s, Sax leren spelen is een andere zaak!
30 October 2020
Peter
Oud-Turnhout
Gisteren besteld en vandaag binnengekomen in een uitstekende verpakking !. Goede prijs / kwaliteit verhouding.
27 October 2020
Walther
Eindhoven
Zeer vriendelijke man met kennis van zaken. Helpt bij alle vragen die je hebt. Neemt de tijd voor zijn klanten. Regeert direct op mail. Komt afspraken na op vragen die je hebt en tijd kosten om uit te zoeken en daar op terug te komen. Een dikke duim voor deze man
25 July 2020
Wim
Limburg
Snell levering.. Producten voldeden aan de beschrijving, maar voelde toch iets te goedkoop aan in verhouding tot de prijs
21 July 2020
Serge
Amstelveen
Vriendelijke communicatie, goede service, een prima instrument voor een goede prijs.
8 June 2020
Michel