Pluspunten

Zeer goede en snelle comminicatie

Pluspunten

prijs/kwaliteit

Pluspunten

Veel geduld en mooi resultaat!!

Wanneer bestand onvoldoende is ivm te weinig pixels helpt het om te horen wat wel acceptabel is.

Pluspunten

netjes afgewerkt

is goed

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering. Goede prijs-kwaliteit verhouding.

Pluspunten

Ik ben prima tevreden. Zat zelf wat te stoethaspelen bij het bestellen, maar het kwam op zijn pootjes terecht. Opmerkelijk dat je vrij bent in de afmetingen van het spandoek.

Pluspunten

Ze hebben mij goed geholpen met de afmetingen en later met mij helpen met de bevestiging. Dit lukte niet en met bellen, foto's doorsturen en instructies geven is het gelukt. Dus heel blij

Misschien instructies meesturen.

Pluspunten

super mooi drukresultaat, top kwaliteit, goede prijs en snelle levering. snelle hulp en controle/goedkeuring op aangeleverde ontwerp. vriendelijk klantcontact.

Pluspunten

Goede service; snelle levering.

Pluspunten

Prachtige spandoeken. Geweldig mooie foto`s helder en scherp afgedrukt op de spandoeken. we zijn er zeer content mee! Ook bezorging was prima.

geen

Pluspunten

Snelheid, meedenken, kwaliteit.

Zou ik niet weten.

Pluspunten

Gemakkelijk te bereiken, behulpzaam, snel en duidelijk in de communicatie en een concurrerende prijs. Kwaliteit en op tijd geleverd! Van harte aan te bevelen :).

Pluspunten

Snel en goede communicatie

Pluspunten

- snel - kwaliteitsvol - weet wat de consument wilt - snelle bezorging

- geen

Pluspunten

Prima meegedacht over onze niet standaard bestelling

Twee vergeten te drukken / leveren. Was supersnel opgelost. Volgende dag al in huis.

Pluspunten

Goede communicatie , medewerkers nemen alle tijd om je te helpen om een goed resultaat te verkrijgen. Afspraak over leverdatum correct nageleefd

tip: meestal ( denk ik ) heb je het met leken te maken op dit gebied, en dan wordt vaktaal niet altijd begrepen.Een simpele uitleg is dan misschien wel handig

Pluspunten

Was zeer tevreden over het materiaalsoort wat aanbevolen werd, vele keuzes aan opties over assemblage methodes. En goed verpakt voor veilige verzending kortom, Pico bello !

Pluspunten

website werkte niet meteen bij aanklikken op-maak-service had ik een programmaatje verwacht

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede kwaliteit snelle leveren

Als jullie een pakketje op de post doen stuur dan aub een trak and trace zo weten wij dat hij onderweg is en wanneer hij binnenkomt

Pluspunten

Alles volgens afspraak, goede kwaliteitscontrole op de aangeleverde bestanden en een mooi product voor een scherpe prijs.

Op sommige plekken zitten er op de site ' onduidelijke' doorstapmogeljkheden. Verder op de site spandoekenspecialist duidelijker aangeven dat jullie meer dan alleen spandoeken te bieden hebben.

Pluspunten

goede prijs/kwaliteitsverhouding

navragen/laten invullen voor welke datum de bestelling geleverd moet worden.

Pluspunten

goeie service en klantvriendelijk

Marketing 16

6921 RE Duiven

088 - 2630055

Over Reclamespecialisten.nl

Reclamespecialisten is hét bedrijf voor al uw reclame uitingen. Wij hebben alle productie in eigen beheer en staan daarom garant voor kwaliteit, duurzaamheid en service. We bieden echt persoonlijke service en zelfs montage op locatie indien gewenst. Ons assortiment bestaat uit allerlei verschillende soorten vlaggen, spandoeken, magneetplaten, raamstickers, textieldoeken, banners, fotobehang en nog veel meer. Bezoek www.reclamespecialisten.nl voor ons assortiment of neem contact op met onze klantenservice mocht uw gewenste product er niet tussen staan. Tevens kunt u gebruik maken van onze DTP/opmaakservice mocht u er niet uit komen met uw opmaak of drukbestanden. Tot uw dienst!