Pluspunten

Snel antwoord en goede afwikkeling

Pluspunten

Snelle levering, goede kwaliteit

Pluspunten

Goede en snelle communicatie en levering. Spandoek is van hoogwaardige kwaliteit.

Geen. Blijf zo doorgaan!

Pluspunten

Bieden veel waar voor je geld. Mijn aangeleverde file was van slechte kwaliteit , maar ze hebben de tekst perfect nagemaak, waren zeer behulpzaam.

Enige opmerking dat bij de schuine tekst niet alle letters onder dezelfde hoek staan. Valt ietsje op bij de hoofdletter S van dichtbij. Was bij de proef niet zo opvallend.

Pluspunten

Werken snel en willen graag kwaliteit leveren!

Pluspunten

Product van goede kwaliteit. Scherpe prijs Super vriendelijke klantenservice

Pluspunten

Goede communicatie, snelle levering.

Geen, wellicht eigen klantenportal waar je de bestellingen in hebt staan.

Pluspunten

Spandoekenspecialist heeft optimaal met mij meegedacht om de banner voor mijn onderneming zo mooi mogelijk te maken. En dat is gelukt. Mijn stand en daarmee ook de spandoekenspecialist, kreeg veel complimenten.

n.v.t.

Pluspunten

Snel en makkelijk

Pluspunten

Goede en snelle service

Pluspunten

Correcte en vlotte afhandeling.

Pluspunten

Mooie afwerking, snel en goed resultaat.

Nvt

Pluspunten

vlotte service en geven aan als het geleverde bestand niet de gewenste kwaliteit zou leveren.

Pluspunten

snel geleverd goede prijs kwaliteit verhouding

Pluspunten

Fijn dat je eerst via de mail de proefafdruk krijgt te zien, voordat je over gaat tot handelen en betalen. De levering was volgens de afgesproken datum, mooi doek, goed materiaal, mooi helder. Zelf nog 4 haken erbij gekocht voor heel weinig. We zijn er super blij mee en dat voor weinig geld! Helemaal top!!

Geen. Ga zo door!

Pluspunten

Goede prijzen en fijn dat er contact gezocht werd met de vraag of we akkoord waren met de mindere kwaliteit van de foto.

Pluspunten

Snelle reactie en uitvoering

Geen, alles ging goed

Pluspunten

Snelle levering en zeer goede communicatie

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Service is goed ! Mooie producten !

De foto die ik gestuurd had was te donker en op de grote van het spandoek ook niet scherp. Dit kon ik in het concept niet zien. Dus het concept was mooi (scherp en niet te donker) alleen het spandoek ook maar de foto helaas niet. Ik had graag gehoord dat de foto donker en onscherp zou zijn op het uiteindelijke product, want ik denk dat jullie die kennis wel bezitten om dat te kunnen beoordelen toch?

Pluspunten

vriendelijk snel en meedenken

Pluspunten

goede service, prima geholpen!

Pluspunten

Hoe slecht ik mijn kwaliteit ook aanleverde, het was een perfecte levering

Marketing 16

6921 RE Duiven

088 - 2630055

Over Reclamespecialisten.nl

Reclamespecialisten is hét bedrijf voor al uw reclame uitingen. Wij hebben alle productie in eigen beheer en staan daarom garant voor kwaliteit, duurzaamheid en service. We bieden echt persoonlijke service en zelfs montage op locatie indien gewenst. Ons assortiment bestaat uit allerlei verschillende soorten vlaggen, spandoeken, magneetplaten, raamstickers, textieldoeken, banners, fotobehang en nog veel meer. Bezoek www.reclamespecialisten.nl voor ons assortiment of neem contact op met onze klantenservice mocht uw gewenste product er niet tussen staan. Tevens kunt u gebruik maken van onze DTP/opmaakservice mocht u er niet uit komen met uw opmaak of drukbestanden. Tot uw dienst!