Pluspunten
super tevreden over het spandoek!
Pluspunten
Uitstekend ook de communicatie. Volgende keer weer bij jullie bestellen.
VerbeterpuntenGeen zo door gaan.
Pluspunten
Heel positief ben ik over de opmaakservice.
VerbeterpuntenDe commnunicatie gaat de ene keer via Reclamespecialist.nl, een andere keer via spandoekspecialist.nl. Dat is wat verwarrend. Verder alleen maar positieve beoordeling.
Pluspunten
Makkelijk bestellen. Levering volgens afspraak.
VerbeterpuntenBetere communicatie op het moment dat er een klacht komt. Krijg een spandoek wat vol met krassen zit en pitten zit. Ik stuur daar een mail over en krijg gewoon geen antwoord.
Beste heer/mevrouw, Hartelijk dank voor je beoordeling en we hebben de klacht met je behandeld. Je hebt bij ons een "budget" spandoek besteld en geeft aan dat het materiaal niet naar wens is en dat je iets anders verwacht had. Helaas wilde je bij ons geen "frontlit" spandoek bestellen ivm het prijsverschil tov het "budget" spandoek. Deze twee materialen verschillen van elkaar, waaronder bijvoorbeeld dat er geen randversteviging in het budgetspandoek zit en dat deze niet wordt geadviseerd voor gebruik langer dan 3 maanden. Met vriendelijke groet, Team Reclamespecialisten
Pluspunten
Goede hulp op het moment dat de aangeleverde kwaliteit niet voldoende was. Met goede adviezen en inzet is het eindproduct goed.
Pluspunten
eerste proefdruk niet volledig naar wens. binnen een uur nieuwe proefdruk die volledig naar wens was.
Verbeterpuntenook een sms versturen als product verzonden is
Pluspunten
Fijne website, duidelijk, voor een goede prijs. Gratis opmaak service is echt ideaal.
VerbeterpuntenIk heb geen verstand van spandoeken en hoe groot de tekst moet zijn om het duidelijk over te laten komen. Uiteindelijk is mijn spandoek tekst te klein om te lezen voor de locatie waar het hangt. Ben verder blij met de doeken.
Pluspunten
Super mooi spandoek en precies gemaakt zoals ik het wilde
Pluspunten
Makkelijk communiceren.
Pluspunten
Denken goed met je mee en leveren echt mooie kwaliteit voor een zeer lage prijs.
Pluspunten
Alleen maar lof toppers zijn het.
Pluspunten
makkelijk te bestellen en zij hebben het super mooi verwerkt op het doek. snel geleverd ook zeer positief allemaal top!!
Pluspunten
Wat een mooie doeken hebben wij gekregen! Heel creatief opgemaakt voor absoluut een mooie prijs. Ik vond het heel even spannend toen het geld was overgemaakt en er een paar dagen over heen gingen voordat we de link kregen om het materiaal aan te leveren (dacht heel even "zal dat allemaal wel goed gaan" ) maar dat ging het zeker. Prettig contact over en weer om nog enkele wijzigingen door te geven en keurig binnen de levertijd kwamen de mooie doeken via de pakketservice bij ons thuis. Prettig dat de prijs een totaalprijs is incl verzenden, geen verrassingen achteraf. Al met al erg blij met het resultaat, vast een blikvanger voor ons feest. Bedankt voor alles!
VerbeterpuntenHet enige verbeterpuntje/tip zou kunnen zijn rondom de communicatie (een berichtje dat de posters onderweg zijn of een berichtje van we hebben de foto's ontvangen en gaan er mee aan de slag. Nu zat er een weekeinde tussen en was het rondom de feestdagen dus misschien is het meer mijn beleving want de contacten die er waren, waren helder en prima.)
Pluspunten
Altijd snel een reactie, email of per telefoon
Pluspunten
Perfect geregeld!! Men denkt zelf ook mee!
VerbeterpuntenPrima zo.
Marketing 16
6921 RE Duiven
Reclamespecialisten is hét bedrijf voor al uw reclame uitingen. Wij hebben alle productie in eigen beheer en staan daarom garant voor kwaliteit, duurzaamheid en service. We bieden echt persoonlijke service en zelfs montage op locatie indien gewenst. Ons assortiment bestaat uit allerlei verschillende soorten vlaggen, spandoeken, magneetplaten, raamstickers, textieldoeken, banners, fotobehang en nog veel meer. Bezoek www.reclamespecialisten.nl voor ons assortiment of neem contact op met onze klantenservice mocht uw gewenste product er niet tussen staan. Tevens kunt u gebruik maken van onze DTP/opmaakservice mocht u er niet uit komen met uw opmaak of drukbestanden. Tot uw dienst!