Pluspunten
Kwaliteit en zeer klantvriendelijk is onze ervaring. Na telefonisch contact voor advies is er een fantastisch eindresultaat uitgekomen.
Pluspunten
goede website
Verbeterpuntenveel herrie op de achtergrond als je belt. En je wordt niet gelijk teruggebeld.
Pluspunten
Eerste, derde en vierde order waren hartstikke goed, ik wacht nog op de verwerking van de coulanceregeling uit de tweede order. De laatste opdracht was krap in de levertijd. Dit is met wat extra aandacht super opgepakt!
VerbeterpuntenAls iets opgelost moet worden dan kan dit beter direct opgepakt worden. Bijvoorbeeld bij het oplossen van een foute productie direct een credit verzorgen in plaats van wachten op volgende orders, waar dit dan vervolgens ook niet in wordt verwerkt.
Pluspunten
Ideaal is die ontwerp service! Ik hoef zelf niet moeilijk te doen. Jullie waren snel met ontwerpen aanleveren. De levertijd was sneller dan verwacht.
VerbeterpuntenIk had vragen gestuurd via het opmerkingen gedeelte voor de goed-/afkeuring, maar ik kreeg niet echt antwoord. Ik zag alles wel terug in de nieuwe proefdruk. Ik had echter graag wat overleg geadviseerd de e-mail (denk ik)
Pluspunten
snel. betaalbaar, meedenkend
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Stevig spandoek
VerbeterpuntenWe hadden vooraf gevraagd of het spandoek scherp bedrukt zou worden, dit zou zo moeten zijn. Maar het spandoek is niet scherp genoeg gedrukt. Tevens zijn de kleuren niet zo fel.
Beste heer/mevrouw, Wat vervelend om te horen dat u niet helemaal tevreden bent over het spandoek. Is het mogelijk dat u ons een foto stuurt van de doeken,zodat wij intern de spandoeken kunnen beoordelen. U kunt deze foto's doormailen naar [email protected] onder vermelding van uw factuurnummer. Wij zien de foto's graag tegemoet, zodat we kunnen kijken naar een passende oplossing. Met vriendelijke groet, Remco Lendering
Pluspunten
Correcte en prettige afhandeling.
VerbeterpuntenMomenteel geen.
Pluspunten
kijk mee en goede kwaliteit
Verbeterpuntentrack en tracing ook van productie proces zodat voorspelbaar is wanneer de levering gaat plaats vinden
De communicatie kan echt een heel stuk beter. het lijkt wel of er niet gelezen wordt wat men vraagt. Ik heb op een zeker moment maar akkoord gegeven om van de moeizame communicatie af te zijn. Bij het uitpakken van m'n bestelling zie ik dat de middelste foto in spiegelbeeld is geprint. Heel erg balen.Tuurlijk heb ik dat zelf bevestigd maar een beetje meedenken zou fijn zijn.Het doek is verder wel prima van kwaliteit en mooi afgewerkt.
Beste heer/mevrouw, Wij vinden het heel erg spijtig om te horen dat de communicatie niet naar tevredenheid is verlopen. Wij sturen juist een proefdruk naar de klant, zodat ze mee kunnen denken en hier op kunnen reageren, zodat we het naar wens kunnen aanpassen. Ik hoop voor de volgende keer dat je weer voor ons kiest, zodat we kunnen laten zien dat dit een incident was en niet onze normale gang van communiceren. Met vriendelijke groet, Team Spandoekenspecialist
Pluspunten
Dat er een zekere Ellen werkt die veel kennis en kunde inzich heeft.
Pluspunten
Makkelijke bestelprocedure mooie uitvoering Snelle prcedure
Pluspunten
super snelle opvolging voor een spoedbestelling. Een foutje (door eigen toedoen) in preofdruk weerd binnen het uur correc verbeterd door spandoekenspecialist. Top!
Breng de interne communicatie op orde. Is chaotisch. Ik vroeg of er een dubbelzijdig doek gemaakt kon worden. Dat kon. Ik gaf per email op wat de voorkant was met bijlagen (foto "voor" en foto "achter"). Ze hebben zelf de offerte gemaakt. Kreeg ik een telefoontje dat de prijs omhoog moest omdat het dubbelzijdig was en de offerte voor enkelzijdig. Huh? Verschil door twee gedaan. Komt het binnen, zijn de voor en achterkant gewisseld (lelijke omslag op de voorkant nu). Reactie: als je dat gezegd had bij de bestelling was het OK geweest. Dat heb ik gedaan! Maar niet OK dus. Ter compensatie 20% korting op volgende bestelling. Dacht het niet. Ik ga wel elders. Jammer.
Pluspunten
snelle reacties, accuraat, meewerkend en meedenkend
Verbeterpuntenik zie her en der al wat goedkopere spandoeken voorbij komen, in de gaten houden......
Pluspunten
Ben gebeld en men kwam met een betere foto dan dat ik had gevonden om af te drukken op doek, helemaal top
Pluspunten
Met verzenden ging het 1 en ander mis... maar het bedrijf heeft het goed opgepakt en geregeld
Marketing 16
6921 RE Duiven
Reclamespecialisten is hét bedrijf voor al uw reclame uitingen. Wij hebben alle productie in eigen beheer en staan daarom garant voor kwaliteit, duurzaamheid en service. We bieden echt persoonlijke service en zelfs montage op locatie indien gewenst. Ons assortiment bestaat uit allerlei verschillende soorten vlaggen, spandoeken, magneetplaten, raamstickers, textieldoeken, banners, fotobehang en nog veel meer. Bezoek www.reclamespecialisten.nl voor ons assortiment of neem contact op met onze klantenservice mocht uw gewenste product er niet tussen staan. Tevens kunt u gebruik maken van onze DTP/opmaakservice mocht u er niet uit komen met uw opmaak of drukbestanden. Tot uw dienst!