Pluspunten
Meedenken en anticiperen
VerbeterpuntenPortfolio duidelijker op de website, incl. voorbeeld prijzen, dit geeft dan een duidelijker beeld van jullie sterkste put, de prijs/kalitiet verhouding.
Pluspunten
pracht bedrijf, mag u trots op zijn.
Pluspunten
gewoon goed
VerbeterpuntenMisschien in de bestelmodule mogelijk dat er gelijk word aangegeven dat de verhoudingen van een logo niet kloppen bij een bepaalde afmeting.
Pluspunten
Goed bereikbaar per telefoon en de levertijd netjes nagekomen. Vriendelijke behulpzame mensen. Spandoek besteld en was zeer naar wens
Pluspunten
Prima levering van een spandoek. Ziet er keurig uit en precies volgens afspraak.
VerbeterpuntenHet enige dat ik miste was het bevestigingsmateriaal, dit zou ik erbij aangeboden hebben.
De kwaliteit op internet is veel beter dan in werkelijkheid
Beste heer/mevrouw, Wat vervelend om te horen dat u niet tevreden bent over de spandoeken. Is het mogelijk dat u ons een foto stuurt van de doeken,zodat wij intern de spandoeken kunnen beoordelen .U kunt deze foto's doormailen naar [email protected] onder vermelding van uw factuurnummer.Wij zien de foto's graag tegemoet, zodat we kunnen kijken naar een passende oplossing. Met vriendelijke groet,Remco Lendering
Pluspunten
ik had heel erg veel haast aangezien het overlijden van een vriend van me, hierdoor moest ik snel een goed spandoek hebben voor een sfeeracie, iedereen in dit bedrijf stond er gelijk achter en 2uur na me bestelling gingen ze het spandoek al maken! top
Pluspunten
Toppers!
Pluspunten
Super super! In alle opzichte kwaliteit geleverd. Dank hiervoor. Henriette Mutsaers
VerbeterpuntenNvt
Beste, Hartelijk dank voor je beoordeling! Ik zie dat je alle punten goed beoordeeld, maar dat je toch het totaalcijfer wat lager aanhoudt. Is dit wellicht een foutje, of zijn er dingen die toch niet geheel naar tevredenheid zijn? Wij streven natuurlijk naar een 10, en zouden daarom willen vragen om hier nog eens naar te kijken. Uiteraard horen we het graag als er toch dingen zijn die we volgens jou nog kunnen verbeteren. Vriendelijke groet, Remco Lendering Spandoeken Specialist
Pluspunten
zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Na een menselijke fout, zeer correct opgelost! absoluut aan te bevelen
Verbeterpunteniets sneller levertijden graag
Pluspunten
Makkelijk en overzichtelijk
Pluspunten
Alles is super gegaan
Pluspunten
Via email gecommuniceerd en was verder prima geregeld. Ook gebruik gemaakt van de ontwerpservice. We zijn heel tevreden!
Pluspunten
Goede service. Vriendelijk personeel
Marketing 16
6921 RE Duiven
Reclamespecialisten is hét bedrijf voor al uw reclame uitingen. Wij hebben alle productie in eigen beheer en staan daarom garant voor kwaliteit, duurzaamheid en service. We bieden echt persoonlijke service en zelfs montage op locatie indien gewenst. Ons assortiment bestaat uit allerlei verschillende soorten vlaggen, spandoeken, magneetplaten, raamstickers, textieldoeken, banners, fotobehang en nog veel meer. Bezoek www.reclamespecialisten.nl voor ons assortiment of neem contact op met onze klantenservice mocht uw gewenste product er niet tussen staan. Tevens kunt u gebruik maken van onze DTP/opmaakservice mocht u er niet uit komen met uw opmaak of drukbestanden. Tot uw dienst!