Pluspunten
verrassend goede kwaliteit
Verbeterpuntencommunicatie iets persoonlijkere maken, heb enkele keren opnieuw moeten mailen vooraleer ik alle antwoorden kreeg
Pluspunten
Fantastisch mooi doek mijn complimenten,ik zou iedereen die een doek wil bestellen
Pluspunten
Pluspunten
Snelle reactie op de bestelling
VerbeterpuntenDe kleur van het spandoek welke is geleverd voldoet niet aan de uitvraag. Heb een bruin doek geleverd gekregen terwijl ik zwart heb besteld.
Beste Mark, We hebben je een bericht gestuurd met de vraag om foto's door te mailen, zodat we het probleem voor je kunnen oplossen. Met vriendelijke groet, Remco Lendering
Pluspunten
Gratis opmaak
VerbeterpuntenVerzendkosten zouden lager mogen zijn
Pluspunten
Het contact op voorhand met de leverancier is super. Hij neemt de tijd en probeert alle benodigde informatie als specificaties en offerte zo snel mogelijk door te sturen. Na controle achteraf bleek er iets niet in orde te zijn en dit is kosteloos enige tijd later aan gecorrigeerd. Prima service dus.
VerbeterpuntenEen goede controle door het personeel na plaatsing van de wandframes is cruciaal. Wanneer dit scherper gedaan wordt is een extra afspraak overbodig. Verder een prima service
Pluspunten
Snelle en vriendelijke personeel zowel per mail als aan de telefoon! Mooi materiaal en mooie heldere kleuren!!!! Doek ziet er echt prachtig uit!!!!
VerbeterpuntenIets beter informeren over formaat. voor particulier heb ik op hun advies een doek genomen en achteraf een enorme doek... hahaha ik had het zelf ook kunnen na meten maar ik heb zowel per mail als per telefoon aangegeven waarvoor het doek was.. het advies wat ik heb gekregen en gevolgd hebt was echt veel te groot voor mijn verhaal!
Pluspunten
de productie van het doek is echt prima, heel mooi en super vlot. Prijs kwaliteit verhouding is heel goed
VerbeterpuntenEr gingen een aantal dingen mis bij de montage van het doek waardoor de afgesproken tijd iets uitliep, dit kan natuurlijk gebeuren en is overmacht, na telefonisch contact te hebben gehad hierover ben ik erg tevreden. Ik was sowieso al erg tevreden met het eindresultaat.
Pluspunten
Duidelijke communicatie ten op zichte van een ontwerp sturen en gelijk daarna handelen.
Pluspunten
Geweldig zoals er zelf een mooi ontwerp is gemaakt voor ons spandoek. Levering was keurig op tijd.
Pluspunten
goede ondersteuning
Verbeterpuntenbezorger goed laten lezen waar naar toe (aflever adres)
Pluspunten
Vlot en duidelijk emailcontact
VerbeterpuntenUiteindelijke prijs was plots veel duurder dan verwacht ivm BTW en verzendkosten..bij menigeen bedrijf zijn de verzendkosten gratis boven de 20 euro en nu kostte dit 10 euro
Pluspunten
Snel, betrouwbaar, duidelijk!
VerbeterpuntenStandaard op rol leveren zou nog mooier zijn
Pluspunten
snelle levering een goeie communicatie
Verbeterpuntengeen correcte afmetingen gerespecteerd,alhoewel ik dat specifiek gevraagd had
Pluspunten
doordat wij laat hebben besteld moesten we een spoed levering er van maken on het spandoek op tijd te krijgen dat werd netje opgepakt en volgens afspraak afgeleverd
Verbeterpuntengeen
Marketing 16
6921 RE Duiven
Reclamespecialisten is hét bedrijf voor al uw reclame uitingen. Wij hebben alle productie in eigen beheer en staan daarom garant voor kwaliteit, duurzaamheid en service. We bieden echt persoonlijke service en zelfs montage op locatie indien gewenst. Ons assortiment bestaat uit allerlei verschillende soorten vlaggen, spandoeken, magneetplaten, raamstickers, textieldoeken, banners, fotobehang en nog veel meer. Bezoek www.reclamespecialisten.nl voor ons assortiment of neem contact op met onze klantenservice mocht uw gewenste product er niet tussen staan. Tevens kunt u gebruik maken van onze DTP/opmaakservice mocht u er niet uit komen met uw opmaak of drukbestanden. Tot uw dienst!