Pluspunten
Heel handig dat ze een ontwerp voor je maken gratis en voor niets
VerbeterpuntenChecken of deze gratis ontwerpen wel aangekomen zijn bij de klant. Dit ging in mijn geval fout waardoor alles vertraging op heeft gelopen.
Pluspunten
Ondanks mijn onprofessionele aanlevering is het door medewerkers spandoekenspecialist goed vertaald naar het uiteindelijke resultaat. In eerste instantie is het proefmodel per mail door mij afgekeurd ,maar is er goed ingesprongen op de door mij gewenste aanpassingen.
Pluspunten
Vriendelijke medewerkers
VerbeterpuntenAfwerking bevestigingsringen verbeteren
Pluspunten
alles goed en op tijd geleverd
Pluspunten
Snelle service en meedenkend!! Helemaal perfect!!
Pluspunten
Prettig geholpen. Terechte opmerkingen gemaakt over het ontwerp zodat we dat konden verbeteren
VerbeterpuntenBij verzenden graag een mail versturen zodat je weet dat ze klaar zijn.
gelieve een realistische levertijd aan te geven! Onze banner werd pas 10 dagen na goedkeuring druk geleverd.
Beste Ingriet, Wij vinden het erg spijtig dat de bestelling niet op tijd geleverd is. Het pakket is bij ons op 8 november verstuurd. Dit was binnen de 5 tot 7 werkdagen. Wij kunnen helaas geen garantie geven op het transport mits er betaald is voor een garantie of tijdslevering. Verder raad ik je aan om altijd door te geven als er een deadline van toepassing is. Zover ik kan zien heeft het pakket 1 dag bij een depot gelegen omdat hij verkeerd gesorteerd was. Dit zijn die onverwachte vertragingen waar wij helaas niets aan kunnen veranderen. Uiteraard zijn we je graag in de toekomst van dienst. Met vriendelijke groet, Angelique Rademaker
Pluspunten
Goed bereikbaar /kontakt via mail
VerbeterpuntenInitiatieven in het mee ontwerpen mag best maar voor een ander misschien niet
Pluspunten
Ik werd telefonisch heel goed geholpen met de offerte en er werd niet moeilijk gedaan toen ik het ontwerp 8x liet aanpassen Eind-product is echt prachtig geworden!
VerbeterpuntenVond de eerste ontwerpen saai en onvakkundig in elkaar geknipt zonder creativiteit.
Pluspunten
Bestellen van spullen gaat makkelijk.
VerbeterpuntenDe doeken die ik besteld heb vallen puur tegen. De letters op het doek zijn niet netjes. Zijkant van letters en afbeelding zijn zeer slordig gedrukt.
Beste heer/mevrouw, Wat vervelend om te horen dat u niet tevreden bent over de spandoeken. Is het mogelijk dat u ons een foto stuurt van de doeken,zodat wij intern de spandoeken kunnen beoordelen .U kunt deze foto's doormailen naar [email protected] onder vermelding van uw factuurnummer. Wij zien de foto's graag tegemoet, zodat we kunnen kijken naar een passende oplossing. Met vriendelijke groet, Angelique Rademaker
Pluspunten
resultaat is prima en geheel volgens verwachting.
Verbeterpuntende mails die verstuurd werden kwamen in [ongewenste emal] map terecht. Mogelijk dat hier iets aan verbeterd kan worden; dit verhoogt de snelheid van de (toch wel aanzienlijke) levertijd.
Pluspunten
Prijs kwaliteit en snelheid is prima
VerbeterpuntenEr had advies gegeven kunnen worden over de hoogte van het spandoek. Er is veel wit boven en onder de letters
Pluspunten
snelle communicatie en veranderingen doorvoeren. Keurige verzorging
Pluspunten
Veel telefonisch contact gehad, was prima!
VerbeterpuntenPrima zo!
duidelijkheid over kwaliteit spandoek
Marketing 16
6921 RE Duiven
Reclamespecialisten is hét bedrijf voor al uw reclame uitingen. Wij hebben alle productie in eigen beheer en staan daarom garant voor kwaliteit, duurzaamheid en service. We bieden echt persoonlijke service en zelfs montage op locatie indien gewenst. Ons assortiment bestaat uit allerlei verschillende soorten vlaggen, spandoeken, magneetplaten, raamstickers, textieldoeken, banners, fotobehang en nog veel meer. Bezoek www.reclamespecialisten.nl voor ons assortiment of neem contact op met onze klantenservice mocht uw gewenste product er niet tussen staan. Tevens kunt u gebruik maken van onze DTP/opmaakservice mocht u er niet uit komen met uw opmaak of drukbestanden. Tot uw dienst!