bestanden goed controleren
Pluspunten
Gemak van bestellen.
VerbeterpuntenBetrouwbaarheid en snelheid van leveren.
Pluspunten
Zeer snelle reacties
Pluspunten
Gewoon perfect!
Pluspunten
De persoonlijke service
Pluspunten
Goed spandoek, goede kwaliteit.
VerbeterpuntenPersoneel laten nadenken over een logische indeling van een spandoek. Erg slecht.
Goedemorgen Housain, Hartelijk dank voor je beoordeling en mooie woorden! Fijn om te lezen dat je onze dienstverlening zo fijn hebt ervaren en zo blij bent met het eindproduct. We zijn je ook in de toekomst graag weer van dienst! Met vriendelijke groet, Angelique Rademaker
Pluspunten
Super netjes en aardig wordt je geholpen zowel online als telefonisch
Pluspunten
goede ervaringen met dit bedrijf. Er wordt snel een voorbeeld toegestuurd waardoor je duidelijk waarneemt wat je bedoeld en besteld hebt.
Beste Jacob, Bedankt voor je mooie beoordeling.We hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijk groet, Angelique Rademaker
Pluspunten
Goed telefonisch contact. Order kon op tijd worden opgehaald. Werd goed op de hoogte gehouden van de stand van zaken.
VerbeterpuntenEen grammaticale fouten telefonisch doorgegeven voor correctie. Desondanks werd de proefdruk mét de fouten aangeboden. Dus weer gebeld. Daarna was het correct.
Beste, Hartelijk dank voor je beoordeling! Ik zie dat je alle punten goed beoordeeld, maar dat je toch het totaalcijfer wat lager aanhoudt door de miscommunicatie die onstaan is. Wij streven natuurlijk naar een 10, en zouden daarom willen vragen om hier nog eens naar te kijken. Uiteraard hopen we je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn Vriendelijke groet, Angelique Rademaker Spandoeken Specialist
Pluspunten
Fijne en duidelijke communicatie
spandoeken worden ook meestal over straat gehangen, zoals de onze. Het aanbieden van touw zou een goede optie zijn. De meegeleverde haken zijn goed, maar alleen als je het spandoek laag hangt.
Pluspunten
na een vraag moest er wat opgezocht worden en is er binnen 15 min teruggebeld
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
goeie support! dank
Pluspunten
Ze hebben voldaan aan de afspraken qua levertijd en wensen
VerbeterpuntenHet design duurde best lang. Ik vond het thema niet erg passen ook, maar ik wilde niet weer wachten.
Marketing 16
6921 RE Duiven
Reclamespecialisten is hét bedrijf voor al uw reclame uitingen. Wij hebben alle productie in eigen beheer en staan daarom garant voor kwaliteit, duurzaamheid en service. We bieden echt persoonlijke service en zelfs montage op locatie indien gewenst. Ons assortiment bestaat uit allerlei verschillende soorten vlaggen, spandoeken, magneetplaten, raamstickers, textieldoeken, banners, fotobehang en nog veel meer. Bezoek www.reclamespecialisten.nl voor ons assortiment of neem contact op met onze klantenservice mocht uw gewenste product er niet tussen staan. Tevens kunt u gebruik maken van onze DTP/opmaakservice mocht u er niet uit komen met uw opmaak of drukbestanden. Tot uw dienst!