Pluspunten
Simpelweg top!
VerbeterpuntenGeen
Geef aan dat je grote bestanden kunt uploaden via 'wetransfer'.
Pluspunten
Prima hulp ook bij het ontwerp en verzorgen van tijdige levering.
Pluspunten
Er wordt goed bekeken of de juiste kwaliteit behaald kan worden, resultaat is mooi geworden.
VerbeterpuntenHad per mail een vraag gesteld, hier nooit een antwoord op gekregen. De 5-7 werkdagen waren zeker 7 werkdagen en er wordt geleverd met DHL, die zijn niet erg betrouwbaar. Hierdoor onze banner helaas een dag te laat.
Alles was prima voor elkaar, echter men was vergeten een oogring te plaatsen in een hoek van het spandoek waardoor we hiervoor zelf de materialen moetsen gaan kopen. Vergissen is menselijk maar daarvoor zou er een eindcheck moeten zijn, niet door dezelfde persoon omdat het gebruikelijk is dat je over je eigen fouten heen kijkt.
Pluspunten
Snelle levering, goede service. Prima prijs/kwaliteit!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Alles ziet er prima uit, maat wijkt een klein beetje af. Maar dat was vooraf aangegeven iv.m. de grootte van de spandoeken. Kleur is ook erg mooi. Snelle levering. We komen zeker weer bij jullie terug.
Pluspunten
De chatmogelijkheid via de website is echt een groot pluspunt. Het muurframe met spandoek is qua prijs een mooi aanbod.
Verbeterpuntengeen ;-)
Pluspunten
Snelle levering en er wordt goed meegedacht met de klant en het product.
Pluspunten
Mooi ontwerp, leuke ideeen voor opzet en gebruik van foto's. er wordt ook ingegaan op suggesties van de opdrachtgever.
Verbeterpuntende kleuren komen niet overeen met de proefdruk ( rood word oranje, donkerblauw word vaal blauw) ook wordt de kleur niet egaal, niet alleen bij de foto, maar ook de gekleurde balk achter de tekst is niet egaal rood (oranje......) jammer, het ontwerp was zo mooi....
Pluspunten
Duidelijk
VerbeterpuntenKwaliteit prijs verhouding.
Pluspunten
Snel geregeld op tijd geleverd super
Pluspunten
Goede prijs-kwaliteit-levertijd
VerbeterpuntenAltijd reageren op vragen/voorstellen van de klant
Pluspunten
Chat room was slecht. Slechte antwoorden
VerbeterpuntenGeen
Beste heer/mevrouw Veneman. Wat vervelend om te horen dat u niet tevreden bent over de communicatie van de chatroom..Graag verneem ik van u wat er mis is gegaan zodat we dit in de toekomst kunnen veranderen. ik zou het fijn vinden als ik u mag bellen om verdere duidelijkheid te krijgen over het uitvoeren van deze opdracht. Graag verneem ik van u. Met vriendelijke groet. Angelique Rademaker
Marketing 16
6921 RE Duiven
Reclamespecialisten is hét bedrijf voor al uw reclame uitingen. Wij hebben alle productie in eigen beheer en staan daarom garant voor kwaliteit, duurzaamheid en service. We bieden echt persoonlijke service en zelfs montage op locatie indien gewenst. Ons assortiment bestaat uit allerlei verschillende soorten vlaggen, spandoeken, magneetplaten, raamstickers, textieldoeken, banners, fotobehang en nog veel meer. Bezoek www.reclamespecialisten.nl voor ons assortiment of neem contact op met onze klantenservice mocht uw gewenste product er niet tussen staan. Tevens kunt u gebruik maken van onze DTP/opmaakservice mocht u er niet uit komen met uw opmaak of drukbestanden. Tot uw dienst!