Pluspunten
Zeer tevreden over het resultaat.
VerbeterpuntenWat betreft de bezorging van het product kan de afstemming beter.
Een nadeel over de kwaliteit: toen ik het doek uitpakte, merkte ik een zeer dunne plek!!!! ik denk niet dat het doek daardoor een lang leven is beschoren!!! Kwalitey print zelf uitstekend!!!
Beste Bosco. Wat fijn om te zien dat je allemaal van die hoge cijfers geeft.Maar het cijfer voor kwaliteit vind ik toch zorgwekkend. Zou je ons een foto kunnen sturen van de dunne plek in het spandoek.In overleg met de productie kunnen wij dan zorgen voor een passende oplossing. Graag verneem ik van je. Met vriendelijke groet. Angelique Rademaker
Pluspunten
Staan open voor argumenten van de klant en komen je tegemoet door een geschikt aanbod
Pluspunten
Alles ging top. Bestelling, maken en levering. Product is ook super. Helemaal blij.
VerbeterpuntenNee
Pluspunten
Prima werk geleverd
VerbeterpuntenGa zo door :)
Pluspunten
Prima communicatie (ja het bestaat dus wel!), heldere website en mooi product.
VerbeterpuntenWanneer je belt met de klantenservice wordt opgenomen met het noemen van andere bedrijfsnamen dan die van 'spandoekenspecialist'. Dat levert verwarring. Verdere communicatie is overigens helder en 'to the point'.
ben niet ge-attendeerd op hoe ik het kan ophangen, nu moet ik zelf op zoek naar een 3 meter lange stok + iets waar het aan kan hangen
Beste Wouter, Wat jammer om te horen dat de communicatie voor de bevestiging van het spandoek niet helemaal duidelijk is geweest. Wij nemen dit mee voor de toekomst en hopen je een volgende keer toch weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Angelique Rademaker
Beste petra, Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over ons bedrijf en onze diensten. We hopen je in de toekomst weer te mogen helpen. Met vriendelijke groet, Angelique Rademaker
Pluspunten
- ik ben beide keren dat ik belde zo vriendelijk en deskundig te woord gestaan! erg prettig - de levering was precies zoals afgesproken - het doek zag er exact zo uit als op de proefdruk en .... HET WERKT! mensen staan stil om het goed te lezen of lopen erop af. als startend hotelletje natuurlijk top! dankjewel
Beste familie de Heer, Wat fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn. Wij wensen julie veel succes in de toekomst met jullie hotel in Egmond aan Zee. Met vriendelijke groet, Angelique Rademaker
Pluspunten
Prijs en kwaliteit uitstekend
Pluspunten
Alle punten als positief ervaren. Kwalitiet weet ik nog niet, pas één keer gebruikt, dus even afwachten na meerdere keren het spandoek gebruikt te hebben.. ..... heb er wel vertrouwen in! Nazorg en garantie hetzelfde verhaal!!!
Pluspunten
Mooi concept zelf bij niets te doen en dan zo'n leuk product afleveren super dank je w
Hartelijk dank voor je beoordeling en mooie woorden! Fijn om te lezen dat je onze dienstverlening zo fijn hebt ervaren en zo blij bent met het eindproduct. We zijn je ook in de toekomst graag weer van dienst! Met vriendelijke groet, Angelique Rademaker Spandoeken Specialist
Pluspunten
Prettig geholpen
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Zeer snelle levering zoals afgesproken
Pluspunten
Prima dienstverlening en product. Met name ook de reactie en aanpassingsvoorstel. Goed geregeld.
VerbeterpuntenGa zo door
Marketing 16
6921 RE Duiven
Reclamespecialisten is hét bedrijf voor al uw reclame uitingen. Wij hebben alle productie in eigen beheer en staan daarom garant voor kwaliteit, duurzaamheid en service. We bieden echt persoonlijke service en zelfs montage op locatie indien gewenst. Ons assortiment bestaat uit allerlei verschillende soorten vlaggen, spandoeken, magneetplaten, raamstickers, textieldoeken, banners, fotobehang en nog veel meer. Bezoek www.reclamespecialisten.nl voor ons assortiment of neem contact op met onze klantenservice mocht uw gewenste product er niet tussen staan. Tevens kunt u gebruik maken van onze DTP/opmaakservice mocht u er niet uit komen met uw opmaak of drukbestanden. Tot uw dienst!