Pluspunten
snel
Verbeterpuntenbetere betrokkenheid met betrekking opzet maken
Pluspunten
men belde omdat men twijfels had! erg netjes en attent!
Pluspunten
Zeer prettig klantcontact. Fijne bestelmethode,zonder poespas. Goede communicatie mbt tot product kwaliteit en resultaat. Prima! Zeer tevreden...
Pluspunten
Ik wilde iets speciaals voor Valentijn , ik had wat ideeën opgeschreven, en dingen die er op moesten komen, ik kreeg een voorbeeld , maar ik wilde er eigenlijk nog wel 1 zodat ik kon kiezen,en toen nog contact gehad daarover, dat was ook geen probleem en toen kreeg ik er nog 1 in een andere stijl, dit was erg fijn en de klant vriendelijkheid is erg goed. Ik heb toen toch gekozen voor de eerste. Ik heb dankzij de spandoekspecialist iets onvergetelijks en helemaal naar mijn zin. En de prijs is erg netjes voor wat je krijgt, de bezorging is ook erg netjes en goed. Volgende keer ga ik zeker WEER NAAR DE SPANDOEKSPECIALIST. Bedankt
Dag Tamara, Super om te horen! Ik heb jouw positieve woorden doorgegeven aan onze grafische afdeling, we hebben het met veel plezier voor je gedaan! Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Lindsey Danen Spandoekenspecialist
Jammer dat de prijzen exclusief btw zijn vermeld. Dit zou anders moeten. aan het eind ben je dus toch een paar tientjes duurder uit dan de reclames doen vermoeden.
ietwat betere pixelkwaliteit op de zeilen.
Pluspunten
Lage prijs.
VerbeterpuntenDe banner gaat snel kapot.
Korting geven godverdomme
Pluspunten
De doeken zijn erg mooi geworden. Wij hebben grote doeken laten maken (2m x 4m), de doeken zien er erg goed uit en zijn ook erg duidelijk.
VerbeterpuntenHeel misschien een pagina waar je de status kan bekijken van de doek. Nu krijg je dat alleen op het moment dat die verstuurd wordt via DHL. Maar van de rest 100% tevreden klant!
Pluspunten
Top Top Top, geheel volgens verwachting
Pluspunten
prijs
Verbeterpuntenkwaliteit is slecht doeken waren gevouwen geweest ringen vergeten aan de zijkanten
Spijtig te zien dat je ons zo slecht beoordeeld. Ik heb jouw order erbij gepakt. Het blijkt echter dat wij het doek helemaal niet gevouwen hebben, maar dat het doek (glad) opgerold voor je klaar lag. Omdat jij het spandoek met een kleine auto op kwam halen, heb je zelf het doek hier (samen met mijn collega's) opgevouwen. Daarnaast geef je aan dat we ringen aan de zijkanten vergeten waren. Het blijkt dat jij zelf een bestelling geplaatst hebt met alleen ringen bovenin. Je gaf hier aan iemand gesproken te hebben en dat doorgegeven te hebben, maar niemand hier wist daar wat vanaf. Desondanks hebben wij direct - kosteloos - er extra ringen voor je in gezet. We betreuren het dan ook dat je ons n.a.v. al onze service zo slecht beoordeeld.
Ik vind 100% bezorggarantie een moeilijke kwestie.
Pluspunten
Prima service, we transfer link gaf problemen maar werd keurig opgelost
VerbeterpuntenLevertijd dagje sneller is altijd fijn
Pluspunten
goede prijs, goede service!
Verbeterpuntenenige aanmerking is de kwaliteit van de doeken, waar we veel 'vouwkreuken' zien in de doeken die goed zichtbaar zijn. Dat is dan weer net jammer als je een strak gestreken doek verwacht.
Marketing 16
6921 RE Duiven
Reclamespecialisten is hét bedrijf voor al uw reclame uitingen. Wij hebben alle productie in eigen beheer en staan daarom garant voor kwaliteit, duurzaamheid en service. We bieden echt persoonlijke service en zelfs montage op locatie indien gewenst. Ons assortiment bestaat uit allerlei verschillende soorten vlaggen, spandoeken, magneetplaten, raamstickers, textieldoeken, banners, fotobehang en nog veel meer. Bezoek www.reclamespecialisten.nl voor ons assortiment of neem contact op met onze klantenservice mocht uw gewenste product er niet tussen staan. Tevens kunt u gebruik maken van onze DTP/opmaakservice mocht u er niet uit komen met uw opmaak of drukbestanden. Tot uw dienst!