Snel en goede verpakking!
Had het snel nodig en dat gebeurde ook. Jammer voor de bezorgingskosten!
Beveelt niet aan
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 6.449 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,3
Review overzicht
Had het snel nodig en dat gebeurde ook. Jammer voor de bezorgingskosten!
Beveelt niet aan
Bea
Diemen
Kitspuit besteld, en na 6 weken finaal door midden gebroken, klantenservice gebeld en kreeg binnen 36 uur een nieuwe thuis gestuurd naar Haarlem, verder goede webshop en altijd snel thuis gestuurd.
Theo
Haarlem
Gebroken onderdeel direkt volledig vervangen!!!
10 February 2023
Jean
Oostkamp
Mijn bestelling was niet aangekomen door onbekende oorzaak. Bulstore heeft opnieuw dezelfde zending klaargemaakt en naar mij toe gestuurd. Dat vind ik pas een voorbeeld van mooie service !!!
9 February 2023
Piet
Maastricht
Goed product in handige spuitbus
8 February 2023
WNCA
Barendrecht
Super snelle levering, heel uitgebreid assortiment , scherpe prijzen
7 February 2023
Erik
Herent
Je besteld iets en het wordt snel en netjes verpakt opgestuurd
6 February 2023
Kudelstaart
Snel en goede levering met scherpe prijzen.
3 February 2023
Heidy
Bennekom
Prima bedrijf stond netjes klaar zoals afgesproken
2 February 2023
Adb
Rotterdam
Goede ervaring, snel geleverd zonder gedoe
1 February 2023
edgar
Amsterdam
Het product werd netjes verpakt geleverd binnen de toegezegde tijd. Bijgevoegde omschrijving is helder.
1 February 2023
A.
Rotterdam
De ene dag besteld, de volgende dag in huis!! Artikelen tegen een goede prijs!! Een tevreden klant!!
31 January 2023
Ella
Maasdam
Duidelijke website, aantrekkelijke prijs voor de producten. Snelle levering. Alles top!
30 January 2023
A
Spijkenisse
Heb hier Bison vochtvreter navulling gekocht. Bullstore was verreweg de goedkoopste. Bestelling werd ook vlot afgeleverd.
27 January 2023
Zeer snelle levering
26 January 2023
Carla
Heerle
Gebruik al tientallen jaren de spuitbussen van Motip en dit zonder problemen. En de levering was heel snel
25 January 2023
Marinus13
Rotterdam
Ik ben zeer tevreden over bullstore. Merk producten voor een scherpe prijs en levering is altijd erg correct. Al vaker wat rond 22: 00uur savonds besteld, volgende dag in huis.
24 January 2023
Nico van N
Slagharen
Goede prijzen. Snelle verzending en duidelijke communicatie.
24 January 2023
Vincent
Nijmegen
Heb met plezier alles uitgepakt. Elk stuk was naar tevredenheid.
23 January 2023
Joke
Dongen
Bestelling kwam snel en netjes verzorgd
23 January 2023
Bart
Utrecht
Voor het eerst iets bij jullie besteld, prima gegaan, snelle levering
19 January 2023
VAM
Sliedrecht
Moest lang wachten bij het ophalen van de bestelling.
16 January 2023
Oud Gastel
Is mijn 3e bestelling ondertussen en niets op aan te merken, artikel en kwaliteit zoals omschreven. Hebben onze online winkel gevonden ;)
13 January 2023
kristine cools
Berendrecht
Savonds besteld en volgende dag al in huis.
13 January 2023
D
Zaanstad
Bullstore is een webshop gericht op veelgebruikte doe het zelf en klusproducten. Onze focus ligt hierbij op de A-merken en kwalitatief sterke producten.
Wij hebben een zorgvuldige selectie van producten in onze webshop ondergebracht die door veel consumenten regelmatig aangeschaft worden. Door deze zorgvuldige selectie kunnen wij ons aanbod voor een zeer scherpe prijs op de markt brengen. Met name de afname van meerdere hoeveelheden van deze producten is bij Bullstore erg voordelig, waarmee u al snel vele euro's bespaart ten opzichte van andere winkels en webwinkels!
Watermolen 6
4751 VK Oud gastel