10

top service

verkoop/advies/levering/afspraken worden na geleefd /vloerplaatsen alles was goed gestructureerd neergezet .Het bedrijf zit goed in elkaar met top mensen .

 • Aanbevelen? Ja
10

vriendelijk personeel prachtige vloeren

Mooie vloeren vriendelijk personeel, erg goed geadviseerd. Super mooi gelegd.

 • Aanbevelen? Ja
9

Super blij met de nieuwe eiken vloer en zwarte plinten van Dutzfloors

Na meerdere bezoeken, waarbij telkens enthousiast uitleg werd gegeven over de verschillende mogelijkheden en goed werd meegedacht, hebben we een mooie eiken parketvloer aangeschaft. Belangrijke aspecten voor ons om met Dutzfloors in zee te gaan waren de expertise, ruime keuzemogelijkheden, het meedenken, mogelijkheid om een staal mee naar huis te nemen en de klik met de medewerkers die ons hielpen. De vloer hebben we laten leggen door een ervaren parketteur; geregeld door Dutzfloors. Hierdoor waren wijzelf volledig ontzorgd. Ook de parketteur dacht ter plekke goed mee over de mogelijkheden; zoals wegwerken draden achter de (zwarte) plinten, hoge versus platte plint, etc. Kortom, wij zijn erg happy met onze nieuwe vloer en de service van Dutzfloors. Het is dat deze vloer enkele tientallen jaar meegaat, maar anders zouden we zeker hier weer een vloer kopen!

 • Aanbevelen? Ja
9

Goede service en adviezen

Prettig en zeer kundig advies voor een mooi product. Mooie grote stalen waardoor je een goed beeld kan vormen van de nieuwe vloer zodat je de goede beslissing kunt nemen. Vriendelijke en kundige parketeur.

 • Aanbevelen? Ja
10

Een geweldig bedrijf met ontzettend vriendelijke en vakkundige mensen!

Onze ervaring met dit bedrijf is zeer positief. We zijn vakkundig geholpen en geadviseerd. Het eindresultaat is echt geweldig! We kunnen dit bedrijf zeker aanbevelen!

 • Aanbevelen? Ja
8

Afspraken worden goed nagekomen

Alle afspraken als afgesproken worden keurig nagekomen. Parketlegger zeer professioneel .

 • Aanbevelen? Ja
10

Vlot, deskundig en perfect afgewerkt

Een tevreden mens kun je zijn als je van het werk van anderen kunt genieten en het is fijn als je merkt dat er bij tegenslag de bereidheid is om mee te denken.

 • Aanbevelen? Ja
9

Goed advies en vakkundig gelegd

Na uitgebreid en deskundig advies van Redmer hebben we een mooie lichte brede plank gekozen. Deze vloer hebben we door parketteur Jan (via Dutzfloors) laten leggen. Het resultaat is echt schitterend, een strak gelegde vloer die qua kleur perfect bij de ruimtes past. De late communicatie over de bezorging van de vloer is wel een verbeterpuntje.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goed en prettig geholpen met de aankoop van onze prachtige vloer

Goed geholpen .mooie vloer voor redelijke prijs en prima gelegd.

 • Aanbevelen? Ja
9

Goede persoonlijk advies

Wij zijn zeer goed geholpen en geadviseerd bij onze nieuwe vloer. Hebben na een paar gesprekken verschillende stukken met planken mee naar huis gehad om te kijken hoe het in ons huis zou staan en dat het bij ons interieur zou staan. Daarna zijn wij goed op de hoogte gehouden voor de levering en waat nodig zou om te leggen.

 • Aanbevelen? Ja
8

Je krijgt een mooie vloer, waar leven in zit.

Goede en eerlijke voorlichting. Bij het leggen kunnen de diverse kleuren, uit de verschillende pakken nog wel wat meer gemixt worden. Dit om te voorkomen dat in de donkerste delen van de kamer de vloer iets donkerder lijkt. Graag voor levering van de plinten aangeven dat deze na de bezorging in de juiste kleur geschilderd kunnen worden. Dit moet je zelf doen. Dan kan de parketeur de plinten ook vastmaken. Na gedane zaken zijn we zeker tevreden met onze vloer. Bedankt.

 • Aanbevelen? Ja
10

In één woord: in alle relevante opzichten een prima zaak.

Na bezoekjes aan meerdere websites en winkels m.b.t. houten vloeren kwamen we terecht bij Dutzfloors. Een prachtige zaak met een uitgebreid assortiment vloeren die alle middels grote voorbeeldborden en gelegde vloeren te bekijken zijn waardoor het keuzeproces adequaat kan plaatsvinden. De bediening is vriendelijk en behulpzaam en bovenal bekwaam. Goede voorlichting en adviezen. De afhandeling en het plaatsen van de vloer verliep overeenkomstig de afspraken en is bij o.a. Jan in goede handen. Al met al zijn we zeer tevreden en hopen jaren van onze vloer te kunnen genieten.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekende service en de uitvoer is fenomenaal.

Na een bezoekje aan de prachtige locatie in Beetsterzwaag waren wij vrij snel overstag om Dutzfloors de opdracht te geven om zowel een nieuwe vloer te leggen alsmede de trap te vernieuwen (Deze bevindt zich immers in de woonkamer dus daar kijken we altijd tegenaan ;-) ). In Beetsterzwaag heb jer rustig de tijd om de verschillende vloeren in je op te laten nemen en daarnaast is er de mogelijkheid voor aanvullend professioneel advies en eventuele vragen. Uiteraard ook alle credits naar Fokke die bij ons 3 dagen op de knieën heeft gelegen voor een fantastisch eindresultaat. Wij zijn er ongelofelijk blij mee!

 • Aanbevelen? Ja
10

Top bedrijf!

Zeer klantgericht bedrijf met persoonlijke en charmante klantbenadering. We voelden ons direct thuis bij Hedwig.

 • Aanbevelen? Ja
10

Veel kennis en eerlijk advies

We hebben verschillende bedrijven bezocht ook nadat we bij Dutzfloors waren geweest. Het gevoel bij Dutzfloors was meteen goed. Veel kennis, eerlijk en denken met je mee. De passie straalt van ze af! Prachtige vloer geworden, die we zelf uitstekend konden leggen. Bedankt voor jullie betrokkenheid! Als we ooit gaan verhuizen komen we zeker bij jullie terug.

 • Aanbevelen? Ja
10

Heel erg goede ervaring!

Van begin tot eind goed begeleid. Komt afspraken na, en zijn erg flexibel. Contact was prima. Via de mail snel antwoord. We wilden de vloer uiteindelijk een week eerder, en na overleg met de parketeur was het zo geregeld. Van begin tot eind een goed gevoel! Erg blij met onze nieuwe vloer. De eerste 30 jaar hebben we geen vloer nodig, maar ik zou weer naar Dutzfloors gaan. Topbedrijf!

 • Aanbevelen? Ja
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

De showroom zelf ,is al een hele belevenis. Het personeel geeft dan ook deskundig uitleg, waaronder onze keuze centraal staat. De vloer kon snel geleverd worden en was eenvoudig te plaatsen. Kortom is Dutzfloors prijstechnische goed, De vloer werkt niet na. En qua contact (korte lijnen)

Verbeterpunten

/

 • Aanbevelen? Ja
8

4 sterren: goede service, goed behandeld

Pluspunten

Persoonlijke aandacht Professioneel Klantgericht

 • Aanbevelen? Ja
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Duidelijke website. Klantvriendelijke, professionele begeleiding bij het kiezen van de gewenste parketvloer. Correcte, flexibele afhandeling ... ook als zaken anders verlopen dan verwacht.

 • Aanbevelen? Ja
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Pluspunten

Vanaf het moment van binnenkomen in Beetsterzwaag tot uiteindelijk het leggen van de vloer, 1 en al service en kwaliteit ! Geweldig bedrijf !

Verbeterpunten

Dit niveau vasthouden !

 • Aanbevelen? Ja
7

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

 • Aanbevelen? Ja
8

4 sterren: goede service, goed behandeld

Pluspunten

kwaliteitsbenadering professionele aanpak

Verbeterpunten

komt iets stram over het zelfde kan ook op een andere manier worden gezegd

 • Aanbevelen? Ja
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Pluspunten

Komen afspraken na. Erg mooie vloer geworden. Alles netjes op tijd geleverd en vakkundig gelegd.

Verbeterpunten

Last-minute communicatie over bezorging van de vloer. Dit is zeker netjes opgelost. Van te voren moeilijke inschatting over de planning. Inschatting was 4 tot 5 dagen leggen en dit zijn 8 dagen geworden. Voor ons was dit echter geen probleem. Drukke showroom op zaterdag.

 • Aanbevelen? Ja
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Waar je ook vandaan moet komen, Dutzfloors is meer dan de moeite waard voor een bezoek! Een pluspunt is ook nog dat zij een eigen werkplaats hebben en van daaruit direct kunnen leveren. Wij zijn bijzonder goed geholpen door Yvonne en haar collega's. Je merkt direct dat ze allemaal hart voor de zaak hebben. Dutzfloors heeft een ruim assortiment. Voor ons was dat in het begin een beetje lastig om een keuze te maken, door goed naar onze wensen te luisteren en door het juiste advies te geven hebben wij een vloer uitgekozen waar wij erg blij mee zijn. De vloer is gelegd door "Parketteur" Jan! Ook dit is zeer goed gegaan. Behalve dat Jan een hardwerkende man is, komt hij ook met zeer bruikbare tips om het geheel er nog beter uit te laten zien. Op bepaalde plekken waar wij lage plinten hadden bedacht, kwamen hoge plinten veel beter uit. Maar ook op andere plekken waar wij lage plinten bedacht hadden (naast het keukenblok en bij de terrasdeuren), waren deze door zijn inzicht juist niet nodig, waardoor e.e.a er bijzonder strak uitziet. Kortom een gouden vent!

 • Aanbevelen? Ja
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Pluspunten

Bedrijf met verstand van zaken, ze verkopen geen bla bla. Geven eerlijk en goed advies. Ruime keus aan mooie vloeren, Wij kunnen weer 30 jaar of langer genieten van onze vloer. Ook heeft Dutzfloors het leggen verzorgd, zeer professioneel gelegd,

 • Aanbevelen? Ja

Filter op taal

Kiyoh Reviews

• Alle klanten mogen beoordelen
• Beoordelingen moeten voldoen aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren controles uit om valse beoordelingen zoveel mogelijk tegen te gaan: lees meer
• Onvoldoendes (reviewscore lager dan 6) zijn 7 dagen na plaatsing zichtbaar op deze pagina