Filters

10

Fantisch !

Na 4 jaar zoeken en steeds niet 100% tevreden te zijn, zijn we geslaagd bij Dutzfloors voor een prachtige houten vloer ! De locatie waar ze zitten is fantastisch. En het is een ontzettend leuk bedrijf met een persoonlijke benadering. Je wordt heel goed geholpen en service hebben ze echt hoog in t vaandel staan. Niet als verkoop praatje maar juist in de uitvoering ! Dank dank dank aan dit mooie bedrijf !

 • Aanbevelen? Ja
10

Vakmanschap en erg meedenkend

Dutzfloors heeft ons goed geadviseerd hoe onze bestaande vloer een nieuwe whitewash look heeft kunnen krijgen. Ook de uitvoering was top, en het resultaat valt erg in de smaak. Vakwerk en meedenkend.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldige vloer en service

Wat zijn wij super tevreden over onze vloer. Hij is hetzelfde als de vloer bij binnenkomst bij Dutzfloor maar dan verouderd! Zelf gelegd en fantastisch resultaat! Zeer goede en uitgebreide inkoopinfo ontvangen! En zelfs anderhalf jaar na aankoop nog fantastische service. We moesten nog ca. 10m1 platte plint hebben en we waren met de camper in de buurt van Beetsterzwaag. Dutzfloor heeft er voor gezorgd dat de plinten met een paar dagen voor ons klaar lagen! Gezellig praatje en nog wat onderhoudsadviezen ontvangen. Waar vind je dit nog?

 • Aanbevelen? Ja
10

Prachtige vloer

We zijn heel blij met de vloer van Dutzfloors. De communicatie was goed en de vloer is netjes (en snel) gelegd. De vloer heeft ons huis echt sfeer gegeven!

 • Aanbevelen? Ja
9

Prima adres

Wij zijn super tevreden over Dutzfloor. Je wordt er heel plezierig ontvangen en daarna goed voorgelicht. Wij hebben de vloer zelf gelegd, maar vele tips verkregen en staan open om advies te geven . Hadden wat te weinig besteld, maar de nalevering was zo geregeld. Kortom dikke pluim voor Dutzfloor.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prachtige vloeren

Fantastische vloeren met zoveel mogelijkheden. We hadden veel soorten vloeren bekeken maar nergens de echte wauw gevoel. We werden zo goed meegenomen in de mogelijkheden en Hedwig gaf een eerlijk advies en dacht mee wat passend was in het geheel. Fijn, zo konden we uiteindelijk tekenen voor een vloer waar we beide enthousiast over waren. Zeer vakkundig geplaatst door Dirk duidelijk een echte vakman met kunde en kennis. Hanna en Melissa ook bedankt . Jullie hebben ons goed en correct te woord gestaan in het gehele project en meegedacht en steeds goed geïnformeerd.

 • Aanbevelen? Ja
9

Vriendelijk en deskundig

Dutzfloors heeft een groot aanbod aan houten vloeren, uitgestald in een prachtige showroom. De medewerkers zijn vriendelijk en deskundig, en helder in hun communicatie. Wij zijn tot twee keer toe speciaal naar het Noorden afgereisd vanwege de goede service.

 • Aanbevelen? Ja
10

Vriendelijke mensen die altijd bereid zijn mee te denken.

Voor ons was het beste en eindje rijden naar het Noorden van het land, maar we hebben er geen spijt van. Na een lange rit was het erg fijn om de auto aan de laadpaal te hangen en rustig met een medewerker door de showroom te wandelen. Je kan de vloer precies laten bewerken zoals je zelf wilt. Het leggen ging vlot en toen we met de verhuizing een lelijke vlek op de vloer hadden, hebben ze meegedacht over mogelijke oplossingen. Super fijn!

 • Aanbevelen? Ja
10

Prachtig bedrijf met passie voor eikenhouten vloeren

Via collega's werd ik op Dutzfloors gewezen. Er werd mij verteld dat ik voor een eikenhouten vloer echt het ritje moest maken vanuit Utrecht naar Friesland. Eenmaal binnen snapte ik direct waarom. Je wordt op een hele plezierige manier welkom geheten, en er wordt echt de tijd voor je genomen. Ik heb gekozen voor een lichte eiken visgraat vloer. Per e-mail werd ik na de aanschaf overal uitstekend van op de hoogte gehouden. De communicatie was uitstekend. Ik kon niet wachten tot de nieuwe houten vloer in mij woning zou liggen. Het eindresultaat is schitterend geworden. Na het leggen werd er nog contact met mij opgenomen om te vragen of alles goed was gegaan. Ik ben erg tevreden en beveel Dutzfloors aan iedereen aan die op zoek is naar een prachtige eiken vloer.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer tevreden!

Naar lang zoeken toch in de auto gestapt en naar het mooie Beetsterzwaag gereden. Dit was meer dan de moeite waard. Aardige en deskundige meedenkende mensen. Hedwig heeft goed na ons geluisterd en uiteindelijk hebben we onze vloer samengesteld. Ook zijn wij erg tevreden over de Parketteur ‘sveto ‘die vakkundig en netjes te werk gaat. Complimenten aan Melissa hoe ze ons mee neemt in het proces. Kortom wij zijn erg tevreden en erg blij met onze mooie verouderde eiken kasteel vloer.

 • Aanbevelen? Ja
2

Slecht

Vriendelijk personeel tot dat je de aankoop gedaan hebt daar na tonen zij geen empathie en zijn niet oplossend en klantgericht meer. Willen eerder leveren dan gepland en laten dubbele vervoerkosten berekenen a450€ als je het in huis geleverd wil hebben. Ik mag niet tillen dus had geen keus. Verder werken ze met afvinklijst en vergeet niet af te vinken ook al heb je het gelezen want gaan daarna verwijzen als je een klacht hebt. Absoluut geen aanrader en zal er nooit meer een vloer kopen

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Beste Martijn, Uiteraard vinden we het vervelend om te horen dat je ontevreden bent. Maar zoals je per e-mail kenbaar hebt gemaakt heb je een prachtige vloer die uitstekend geplaatst is. Jammer dat je daar niks over geschreven hebt. Een verhaal heeft altijd 2 kanten en graag willen wij middels deze reactie ook onze kant van het verhaal vertellen. Het transport heeft altijd al als extern transport in jullie offerte gestaan. Wat dit exact impliceert is diverse malen aan jullie kenbaar gemaakt. We gaan voor klanten die +/- 100km bij onze showroom vandaan woonachtig zijn uit van extern transport (vloerdelen worden bezorgd met een extern transportbedrijf tot aan de voordeur). Maar we proberen dit in netjes en in goed overleg met onze klanten om te zetten in intern transport (we bezorgen de vloerdelen zelf, en brengen deze naar binnen). Dit omzetten doen we kosteloos, aangezien we graag extra service willen aanbieden. Om de kosten van het interne transport te beperken rijden we specifieke routes, waarop we direct meerdere vloeren tegelijk afleveren. We leveren direct op een specifieke dag bij meerdere adressen door het hele land vloeren af, om ook onze klanten van verder weg deze service aan te bieden. We hebben jullie hierover gemaild en gebeld dat we een route gaan rijden en dat we graag als extra service de vloer bij jullie naar binnen willen brengen. Helaas was het leveren op onze route dag niet mogelijk, aangezien je vrouw jarig was. We hebben nog gevraagd of het echt niet geregeld kon worden; een deur open en onze bezorgers redden zich wel met het neerleggen van de vloerdelen in de woning om zo extra service te verrichten zonder extra kosten. Maar helaas kon het echt niet op deze dag. Jullie hebben ons kenbaar gemaakt toch wel graag de vloer middels intern transport bezorgd te hebben op een andere dag. We zijn hier direct transparant over geweest en dat dit dan wel extra kosten met zich mee brengt. Jullie hebben zelfs de offerte voor meerkosten aanvaard om de vloer middels intern transport te laten leveren. Als wij met 2 bezorgers apart naar Hoofddorp rijden vanuit Friesland om de houten vloer bij jullie naar binnen te bezorgen zijn hier hogere kosten aan verbonden, dan wanneer het op extern transport gaat. Dat is toch logisch? Nogmaals, we hadden graag de vloer als extra service kosteloos bij jullie bezorgd, maar helaas was dit voor jullie op de aangegeven dag niet mogelijk. Helaas kunnen wij ook niet meer doen dan dit. Wij wensen jullie ondanks toch veel woonplezier toe met jullie Dutzfloors.

10

fantastische en geweldige mensen die goed luisteren en meedenken

Zowel de verkoop, administratie, magazijn als werkvloer zorgen ervoor dat alles geweldig en vakkundig word uitgevoerd. Met een luisterend oor.

 • Aanbevelen? Ja
10

Fantastisch

Van begin tot eind een goede ervaring. We werden goed ontvangen en er werd in ons belang gedacht. De bereikbaarheid is erg goed. Iedereen is vriendelijk. Uiteindelijk een prachtige vloer geleverd van een goede kwaliteit die prachtig gelegd is. Ik geef Dutzfloors een 10!

 • Aanbevelen? Ja
10

Professioneel vakmanschap

Tijdens een hartelijk ontvangst in de showroom zijn wij uitgebreid geïnformeerd over de diverse vloeren die wij geselecteerd hadden om te bekijken. De keuze werd gemaakt en de productie in gang gezet. De vloer werd netjes geleverd en in de afgesproken week gelegd door de parketteur. Het eindresultaat is schitterend. De service, de klantvriendelijkheid en de passie waarmee er door iedereen wordt gewerkt is echt bijzonder hoog!

 • Aanbevelen? Ja
10

Heel blij met onze nieuwe vloer!

We zijn bij de aankoop goed geadviseerd over de eiken vloer. Ook hebben ze goed meegedacht over het combineren van de houten vloer met vloerverwarming. De vloer is superstrak gelegd door Jan.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prachtig!

De vloer is prachtig geworden! De kleur, de planken, de hoeveelheid noesten; het is nog mooier dan gedacht. Heel tevreden over de service en het proces, van begin tot eind meegenomen hierin. Er werd goed geluisterd naar onze wensen. Vlak voor de bestelling nog een wijziging gedaan en daarna met alle vertrouwen onze vloer laten maken en leggen. We bevelen Dutzfloors zeker aan!

 • Aanbevelen? Ja
10

Hulde voor team Dutzfloors.

Wij zijn heel tevreden over de vakkracht die onze vloer heeft gelegd en geschuurd. Keurig, beleefd, op tijd en heel goed qua uitvoering! Al met al zijn wij heel blij met het hele verloop van offerte tot oplevering. Hulde voor team Dutzfloors.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede service en kwaliteit

Ik ben zeer tevreden met de vloer. Zelf leggen was goed te doen. Er werd goed meegedacht over de behandeling van de ondervloer. De beschrijving hoe de vloer zelf te leggen is duidelijk. Laten leggen is uiteraard ook mogelijk. Alle materialen worden meegeleverd, inclusief lijmkam en duimstok. In de winkel werd ruim de tijd genomen en meegedacht in mogelijkheden. De vloer is boven verwachting mooi geworden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Het juiste adres voor de liefhebber van een houten vloer

Dutzfloors heeft een mooie showroom met een uitgebreid assortiment en mensen met een ruime productkennis. Wij kwamen voor een visgraat vloer, maar na goed advies zijn we juist op hele brede en lange plank uitgekomen. Verder duidelijke informatie en communicatie over de producten, diensten en kosten en samen kijken naar alternatieven als deze combinatie niet naar wens is. In ons geval hebben we voor dezelfde vloer gekozen op de begane grond en de eerste verdieping. Waarbij de vloer beneden verlijmd gelegd is door Dutzfloors (ivm de vloerverwarming) en boven zwevend gelegd door onszelf. Goeie service, duidelijke communicatie, kundige parketteurs en... de vloer is prachtig!

 • Aanbevelen? Ja
9

Aan alle verwachtingen voldaan.

Prachtige 'special' vloer. White wash finish, oud gemaakt eiken. Aan specifiek verzoek voldaan bij de productie. Puik gelegd. Zeer betrokken medewerkers. Aan te bevelen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Een topbedrijf om een eiken vloer te kopen

Het begon met een zeer prettig aankoop traject waarbij uitgebreid de tijd voor ons werd genomen door Teun en alle aspecten van de verschillende vloeren die mogelijk zijn helder werden toegelicht. De communicatie, zowel ten tijde van de verkoop als daarna was zeer goed en pro-actief. En voor het leggen nam de professionele parketteur alle tijd die nodig was met als resultaat dat de vloer netjes en strak ligt. Dus als je op zoek bent naar een eiken vloer zou ik zeker bij Dutzfloors langsgaan.

 • Aanbevelen? Ja
9

Prima begeleiding van Aankoop tot installatie

Bij het kopen van de vloer deskundige uitleg en warme begeleiding. De installatie ging zeer goed, waarbij de parkketeur wederom meedacht. Niet de goedkoopste, wel de beste !

 • Aanbevelen? Ja
9

Top vloeren, perfecte passing, vriendelijk personeel, zeer hulpvaardig

Vloer zelf gelegd, was echt goed te doen. De afwerking van de planken was van hoog niveau!!!!

 • Aanbevelen? Ja
9

Prima en een plezierig bedrijf

Beste lezer, De aanloop tot het verkrijgen van mijn vloer nam voor mijzelf wat tijd in beslag. Wel was ik onder de indruk van de mogelijkheden bij Dutzfloors. Er waren goede adviezen en de houtenvloer werd voor een redelijke prijs aangeboden. Mijn hele huis is voorzien van hun houtenvloeren. Ook is er aandacht voor de afwerking (zoals plinten) en de juiste onderlaag voor geluidsdemping. In de corona periode ging de bouw van mijn huis langzamer dan gepland en aldus moest de planning tweemaal worden aangepast. Gelukkig konden zij hier goed rekening mee houden. In mei 2022 werd mijn vloer gelegd en dit is gewoon perfect gedaan. Er ligt een mooie houtenvloer in mijn woonkamer en ook in de slaapkamers. De bovenste verdieping kreeg een mooie witte vloer. Ik ben trots op mijn nieuwe vloer en je zou de vloer live moeten zien.

 • Aanbevelen? Ja
8

Goede begeleiding van begin tot eind!

Kan Dutz van harte aanbevelen! Niet alleen ligt er dankzij parketteur Jan een prachtige, strak gelegde vloer in mijn huis; maar daarnaast word je van de ontvangst in de mooie showroom tot het nazorg-belletje na het leggen van de vloer op een prettige en gedegen manier begeleid. Kortom, top!

 • Aanbevelen? Ja

Over Dutzfloors

Dutzfloors is specialist in eiken houten vloeren. Wij produceren alle houten vloer op Nederlandse bodem op maat voor ons klant. Wat voor houten vloer je zoekt, wij maken deze speciaal op maat voor je! Al onze vloeren zijn uitermate geschikt om te leggen in combinatie met vloerverwarming en vloerverkoeling. Wij leveren en leggen onze vloeren door geheel Nederland. Hierbij verzorgen wij graag het totaalplaatje. Wij voorzien al onze vloeren machinaal van olie of lak hierdoor krijgt iedere plank een evenredige hoeveelheid olie/lak en kan na het leggen van de vloer er direct op geleefd worden, oftewel een woonklaar product. Omdat wij zeker zijn van onze kwaliteit geven we maar liefst 15 jaar garantie.

Kiyoh Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd