Beste T. Kammeijer, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze review te schrijven. Fijn om te horen dat de uitleg goed was en dat je tevreden bent over het eindresultaat. Uiteraard waarderen wij het als klanten komen met een verbeterpunt. Maar onzes inziens is het verbeterpunt wat jij noemt duidelijk gecommuniceerd. Op jouw offerte staat namelijk duidelijk de volgende zin weergegeven: ‘’Transport (gratis op route, aflevering op bg)’’. Dit is ook besproken tijdens het doornemen van de offerte, wij lopen altijd puntsgewijs de offerte door. Maar omdat er veel besproken wordt en om misverstanden te voorkomen zetten we het ook duidelijk in de offertetekst. Daarnaast heb je thuis de offerte ondertekend en heb je nogmaals de tekst op de offerte zien staan dat wij de vloer bezorgen tot de begane grond. Vervolgens staat het ook nogmaals weergegeven in de transport/factuur e-mail die je geruime tijd voor het transport ontvangen hebt. In deze e-mail staat de volgende zin: ‘’’Het leveren van de vloer verzorgen wij zelf, dit betekent dat wij als extra service de vloer naar binnen zullen brengen op de begane grond’’. De dag van levering laat je ons telefonisch weten dat je de aflever methode graag anders ziet, namelijk dat wij de vloer naar boven brengen. Jammer dat wij pas te horen krijgen als de bezorgers al voor de deur staan, helemaal omdat allang gecommuniceerd was hoe de levering zou gaan plaatsvinden. Als wij dit in een eerder stadium wisten, waren wij graag in overleg gegaan hoe we dit anders hadden kunnen vormgeven. Wij wensen jullie veel woonplezier toe en fijn om te horen dat de houten vloer ervoor zorgt dat het een fijne woonomgeving is. Hartelijke groet, Team Dutzfloors
Dutzfloors is specialist in eiken houten vloeren. Wij produceren alle houten vloer op Nederlandse bodem op maat voor ons klant. Wat voor houten vloer je zoekt, wij maken deze speciaal op maat voor je! Al onze vloeren zijn uitermate geschikt om te leggen in combinatie met vloerverwarming en vloerverkoeling. Wij leveren en leggen onze vloeren door geheel Nederland. Hierbij verzorgen wij graag het totaalplaatje. Wij voorzien al onze vloeren machinaal van olie of lak hierdoor krijgt iedere plank een evenredige hoeveelheid olie/lak en kan na het leggen van de vloer er direct op geleefd worden, oftewel een woonklaar product. Omdat wij zeker zijn van onze kwaliteit geven we maar liefst 15 jaar garantie.