Allereerst hartelijk dank voor het nemen van de tijd om een review te schrijven. Een onvoldoende review wordt na 7 dagen geplaatst. In deze 7 dagen is nog veel gebeurd hetgeen wij graag willen delen. Na twee bezoeken aan onze showroom hebben we de offerte uitvoerig doorgesproken. Op grond hiervan was er geen enkele twijfel over de maatvoering. Temeer daar er zelfs met een meetlat de maatvoering van het patroon is doorgesproken. De formaten van het patroon stond tevens in de offerte vermeldt. Voor de levering van de vloer is de factuur verzonden met het verzoek de factuur te voldoen voor levering van de vloer. Zoals gebruikelijk en eveneens omschreven in ons vloerplan. Tijdens het leggen bent u echter geschrokken van het formaat van het patroon. Vervolgens hebben wij op dezelfde dag nog contact opgenomen met jullie. Wij vinden het vervelend dat dit niet het patroon formaat is wat jullie voor ogen hadden. We hebben aangegeven te willen meedenken over wat mogelijk is. Vervolgens hebben wij op dag 2 opnieuw contact met jullie gezocht om de voortgang betreffende het uitzoeken met jullie te willen bespreken. Op dag 3 hebben we jullie s ’morgens laten weten dat we een mogelijkheid hebben om daadwerkelijk het formaat te maken wat jullie voor ogen hadden. Uiteindelijk hebben jullie zelf gekozen voor een ander soort patroon met het huidig formaat. Het telefoongesprek was positief en werd goed afgerond. De parketteurs hebben vervolgens de werkzaamheden herstart. Wij hebben daarna nog twee keer een mail verstuurd vanuit onze betrokkenheid naar de voortgang ervan. We onderhielden contact met parketteurs en alles verliep naar wens. Tot onze spijt zagen we een review voorbijkomen die is geschreven op het moment dat jullie schrokken van de maatvoering van het patroon. Vervolgens hebben we meegedacht in het vinden van een oplossing. Wij staan namelijk voor het blijven meedenken met de klant. Hierin maken wij geen onderscheid, of het nu gaat om een onderhoudsproduct of om de vloer zelf. Het is jammer dat jullie ondanks bovengenoemde inzet vanuit onze kant jullie dit niet inzien en achter je review blijven staan. We vinden het patroon zoals wij jullie ook hebben laten weten ontzettend mooi. Wij wensen jullie ondanks deze afronding veel plezier toe met jullie prachtige vloer! Team Dutzfloors
Dutzfloors is specialist in eiken houten vloeren. Wij produceren alle houten vloer op Nederlandse bodem op maat voor ons klant. Wat voor houten vloer je zoekt, wij maken deze speciaal op maat voor je! Al onze vloeren zijn uitermate geschikt om te leggen in combinatie met vloerverwarming en vloerverkoeling. Wij leveren en leggen onze vloeren door geheel Nederland. Hierbij verzorgen wij graag het totaalplaatje. Wij voorzien al onze vloeren machinaal van olie of lak hierdoor krijgt iedere plank een evenredige hoeveelheid olie/lak en kan na het leggen van de vloer er direct op geleefd worden, oftewel een woonklaar product. Omdat wij zeker zijn van onze kwaliteit geven we maar liefst 15 jaar garantie.
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.