Snel en hoogwaardig, altijd paraat

Fantastisch om te zien dat je besteeling gelijk de volgende dag al in huis is. Daarnaast fantastich dat er zorgvuldig wordt omgegaan met het pakket, netjes verpakt in een doos om beschadigingen tegen te gaan. Zeker niet de laatste keer dat ik iets zal bestellen.

Heel tevreden met kwaliteit en snel levering!

Cadeau voor ons zoon besteld. Op tijd en netjes geleverd.

Ik ben altijd tevreden.

Van de eerste dag was ik altijd tevreden met de leveringingen.

Zeer goede ervaring en ook mooie prijzen soms met korting

Meerdere malen besteld en altijd goed aangekomen en snel

Goede en snelle service

Goede en snelle service

goede kwalitijd en cervice

goede ervaring

prefect!

ik heb hier echt niets op^aan te merken gemakkelijk besteld netjes op tijd geleverd mooi en verzorgd ingepakt top winkel.... een voorbeeld voor andere webwinkels

Alles ging als verwacht.

Tijdige levering in stevige overdoos

Goede web site om Lego te kopen

Snel bezorgd goed verpakt en snel binnengekomen

uiterst correct

snel en goed!

Makkelijk en snel

De bestelling ging gemakkelijk en werd snel bezorgd!

Supersnel geleverd en goede kwaliteit

Toppie

Super snel geleverd

Al jaren de goedkoopste!!

Snel geleverd, veel bouwplezier

Nette website, snel gevonden wat ik zocht en probleemloos kunnen bestellen. Volgende dag al bezorgd

Goede overzichtelijke webshop, dag erna al aan de slag met bouwen!

Product wat ik zocht op voorraad, voor een aantrekkelijke prijs. Meteen besteld en de dag er na al mogen ontvangen!

Perfecte levering

Een goed bedrijf komt zijn afspraken na.

Perfect!

Perfect!

Pluspunten

Ik heb de Assembly square gekocht. Een goeie prijs en gewoon de volgende dag in huis, zoals men wil. Ik kom nog eens terug.

Pluspunten

- Prijs sprak mij aan - Na betaling snelle levering - Duidelijke communicatie per e-mail - Tot de volgende keer!

Pluspunten

Voor volwassen Lego fans zoals ik is bestellen bij Mister Bricks top,de scherpste prijzen,uitgebreid aanbod zoals je bij ons in België jammer genoeg niet vind,niet twijfelen gewoon doen,100%betrouwbaar

Ik ga zeker niet klagen over PostNL maar service kan net iets beter,indien je je pakket laat bezorgen naar een afhaalpunt moet je track&trace raadplegen,want ze sturen geen bevestigingsmail wanneer pakket is afgeleverd

Pluspunten

Zeer behulpzaam bij het maken van keuzes, advies is echt geweldig. kortom de service die ze hebben is echt goed !

Pluspunten

Het product loste al mijn verwachtingen in ook zeer goed verpakt , ook omdat ik al jaren Lego fan ben , snelle levering na betaling via overschrijving en ophaling via track en trace aan het afhaalpunt .

Pluspunten

Snelle levering. Goed ingepakt in een stevige doos

Gysbert Japicxstraat 2

9051ER Stiens

Over Mister Bricks

Bij MisterBricks zijn we gék op LEGO! We bieden je scherpe prijzen op het complete LEGO assortiment.