Mooi zo

Pakket ontvangen, de beste prijs voor weer een geweldig mooi LEGO-project. Snelle verzending in omdoos: heel netjes. Helemaal blij.. Wat zal het volgende object worden? (De nieuwe Defender-Landrover?) In ieder geval weer bij MisterBricks. Nog even wachten en sparen. Komt goed uit. Bedankt in ieder geval.

Goedkoop en alles volgens afspraak!

We zochten op internet naar een specifiek pakket Lego. We zagen dat Mister Bricks deze ook aanbood en voor een hele scherpe prijs. Ondanks dat we Mister Bricks niet kennen hebben we de bestelling toch gedaan. Alles verliep heel soepel, van bestellen tot thuis bezorgen. Geheel volgens afspraak. Prima dus!

Vlot en volgens afspraak alles nagekomen!

Uitstekende behandeling

Kan niet beter!

My first Lego!

I pre-ordered the Lego Up huis and deliver was in the exact day they announce and super fast! I totally recommend and I will buy more!

top snelle levering

top snelle levering en degelijk verpakt

Snelle levering en in topconditie.

Super snelle levering

Zoals beloofd werd het pakket snel geleverd

snel goed en als verwacht!

net zoals vorige bestellingen, netjes en snel afgehandeld.

Duidelijke mail met update vd bestelling

Snelle bediening

Goede snelle bediening. Alles perfect verzonden!

Prima prijs

Snel verzonden en altijd goed verpakt

Snel en idd scherpe prijzen

Maken waar, waar ze voor staan.

Snelle service en goede prijzen!

Snelle service en goede prijzen!

Goede prijs en een snelle levering.

Goede en snelle service!!!

Goede en vlotte service. Alles goed aangekomen!!

Je besteld en je heb het snel in huis. Keuze is goed.

Fijne en snelle service

Fijne en snelle service

Netjes verpakt en mooi op tijd geleverd

Alleen maar goede ervaring nette prijzen goed verpakt en op tijd geleverd top

Top service, alweer perfect geleverd

Mijn zoveelste bestelling en altijd correct. Voor mij de eerste website om te kijken welke lego ik nog wil en welke aanbiedingen er zijn.

Goede prijs, goede service. Ga hier vaker bestellen.

Geweldige site!

Goede site, overzichtelijk en mooie producten. Snelle levering.

Snel, goede prijs

Snelle levering. Goede prijs.

Top website, breed assortiment en snelle behandeling van orders

De website is duidelijk gestructureerd, laadt snel en biedt een duidelijke interface waardoor producten snel te vinden zijn. Belangrijkste is natuurlijk dat de site een breed assortiment heeft en de behandeling van de orders erg snel is, zodat je de Top Deals snel in huis hebt!

Gysbert Japicxstraat 2

9051ER Stiens

info@misterbricks.nl

Over Mister Bricks

Bij MisterBricks zijn we gék op LEGO! We bieden je scherpe prijzen op het complete LEGO assortiment.