Pluspunten

Snelle levering en goede prijzen!

Pluspunten

Erg tevreden! Snel binnen, goed geprijsd

Pluspunten

Fijne website, makkelijk te bestellen en snelle levering! Super!

Pluspunten

Ik ben op dit moment 3 ervaringen rijker met Mister Bricks. Bij mijn eerste aankoop was ik al heel positief over dit bedrijf. Zie mijn beoordeling op 12 januari 2016. Kan ik daar nog overheen of is het dan over de top. Nee, ik hoef er niet overheen, het is niet over de top, dit bedrijf is gewoon top. In die mening sta ik zeker niet alleen gezien de positieve beoordeling van vele klanten, tot in het buitenland toe. Opmerkelijk is dan dat een vergelijkingensite zoals beslist.nl niet kan aangeven hoe Mister Bricks is en wordt beoordeeld. Beslist.nl zegt dit niet te kunnen waarderen gezien het geringe aantal reviews (11) Hoezo 11? Je hoeft geen rekenwonder te zijn dat 790 reviews toch voldoende maatstaf moet zijn om die beoordeling wel te kunnen geven. Aan de andere kant kun je de vraag stellen of Mister Bricks dit nodig heeft. Ik denk het niet. De mensen achter Mister Bricks weten wat ondernemen is: niet alleen maar verkopen, maar ook aandacht voor de klant. Die houding spreekt zich rond en een betere reclame is niet te bedenken. Servicegerichtheid is erg hoog, een product niet op voorraad, laat je gegevens achter en je wordt geïnformeerd zodra het product weer op voorraad is. Dus wat mij betreft CHAPEAU voor de mensen achter Mister Bricks.

Pluspunten

Snelle levering, geen verzendkosten, ruim aanbod. Ik ben zeer tevreden!

Pluspunten

Goede prijs, snelle levering

Pluspunten

Super snelle levering, netjes verpakt

Pluspunten

Super snelle levering en mooie prijs

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuke prijzen & snelle levering!

Lego logo op de doos verklapte eigenlijk al teveel, toen was het nog wel heel veel nachten slapen tot de verjaardag. Misschien ook de klant aan laten geven dat het om een kado gaat dus blanco doos bij verzenden? (Hij vond het kado natuurlijk super!)

Pluspunten

overzichtelijke website, snelle levering,

gewoon zo doorgaan

Pluspunten

Pluspunten

Zeer snelle levering en goede prijs

Nvt

Pluspunten

Snelle levering, groot aanbod, goede prijzen

Mag duidelijker aangegeven worden dat producten niet op voorraad zijn

Pluspunten

Bestelling en levering waren op en top in orde en de prijs voor mijn product was het beste van alle bezochte bedrijven.

Pluspunten

prima services op tijd met leveren goede prijs! voldoende artikelen

op de doos niet meer groot lego zetten, hadden we nl met sinterklaas dan wordt er een doos thuis bezorgd en staat groot lego op...

Pluspunten

Had het produkt Poe's Xwing Starfighter op voorraad terwijl deze bij de bekende winkels niet meer leverbaar was. Was degelijk verpakt

Pluspunten

Snelle levering en goede informatie over verzending.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede prijs!

Niet

Pluspunten

Je hebt je bestelling amper geplaatst of je krijgt al bericht dat het pakket is verzonden. Super snel geregeld. Zeker aan te bevelen.

Pluspunten

Handig dat je op de direct op de hoogte kan worden gehouden van het aanbod van specifieke producten Snelle levering.

Pluspunten

Nette prijzen, snelle levering.

Gysbert Japicxstraat 2

9051ER Stiens

Over Mister Bricks

Bij MisterBricks zijn we gék op LEGO! We bieden je scherpe prijzen op het complete LEGO assortiment.